- Konu Sahibi scorpion_22
-
Arkadasim gercekten cok yakismisiz güzel durmus bende bi ara freshlookun gri rengini almaya düsünyordum aama sonra teredütte kaldim cünkü hemen yirtiliyormus diye duydum parama kiyamadim ve öle kaldi
Ben yıllardır freshlook grisini kullanıyorum yırtılma falan olmadı hiç sırnaşık şey zaten freshlook diğer lenslere göre daha kalın bi yapıya sahiptir o yüzden yandan bakıldıgında bombeli durur, kaliteli bi lens de değil zaten ama bağımlılık yapıyo bu lens insanda naniknanik bi alınca bi daha bırakamıyosun zemuszemus
Bu freshlookun hangi mavisi bende optikte denedim freshlook mavisini lacivert durmuştu açıkcası berbat görünüyodu sen de çok hoş olmuş opuyorumnanaktan Bende freshlook yeşil ve gri kullandım uzun zaman, griyi hala kullanıyorum ama memnunda değilim freshlooktan 3 4 saat takmadan batma ve ağırlık yapıyo gözümde freshlookun grisinin verdiği rengi diğer lenslerde yakalayamadım için hala freshlook griyle devam ediyorum kaydirigubbakcemile3 Bu arada maviyi daha sık kullan bence de mavi daha güzel durmuş a.s
Arkadasim gercekten cok yakismisiz güzel durmus bende bi ara freshlookun gri rengini almaya düsünyordum aama sonra teredütte kaldim cünkü hemen yirtiliyormus diye duydum parama kiyamadim ve öle kaldi
hangi mavi bu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?