Doğuma Hazırlık Bunlarda benim küçün bebişime hazırlıklarım.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

gulcangulcan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2008
1.786
2
116
Diğer
kızlar daha 4,5 haftalık hamileyim.ama uzun zamandır istediğim için ufaktan birkaç şey almıştım.ama daha 8 ay boyunca yaptıklarımı ve hazırlıklarımı burda sizlerle paylaşmak istiyorum.bebeğimde sağlıcaklada gelsin başka bişey istemiyorum.
herkese servgiler.
kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

bebek odası için daha önceleri yapmış olduğu kıl ipten sepetimiz..

Eklentiler

• $Görüntü000.webp
    $Görüntü000.webp
    42,3 KB · Görüntüleme: 181
buda takı yastığımız.kendim evdeki malzemelrimle yaptık.birazcık büyük yaptım.herzman kullanırım dimiii.

Eklentiler

• $Görüntü015.webp
    $Görüntü015.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 117
  • $Görüntü016.webp
    $Görüntü016.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 139
ben 7+3 üm küçük bir suluğu yelekleri atkısı ceketleri patikleri ve 2 tane takımı var şimdiden :)) takı yastığı battaniyeleri

ben emzik almayı düşünmüyorum bebeğin çene yapısını bozabiliyormuş emzikler hem bıraktırmakta baya güç oluyor..

daha cinsiyetinin belli olmasına çok var ama ben kız olmasını çok istiyorum.bayılıyorum kız bebeklerini giydirip süslemeyi.ben dayanamadım çok tatlılardı saç bandı aldım yaaaaa.olmazsada dursun birisine hediye veririm napiiiimmm.

Eklentiler

• $Görüntü018.webp
    $Görüntü018.webp
    42,2 KB · Görüntüleme: 122
ummuhancım,14 aylık evliyim ilk günden beri çok istiyorduk olmadı.daha yeni öğrendim hamile olduğumu.daha önceden bişeyler almak çok istedim ama onları evde görürümde üzülürüm diye bişey almamıştım hiç.olsun önüzmüzde daha 8 ay var.allah izin verirse herşeyini tam yapmak istiyorum.yeni şeyler aldıkça ve yaptıkça eklicem buraya.
emzik konusuna gelince biz 6 kardeşiz hepimide emzikle büyüdük.en geçte bırakan ben olmuşum.5 yaşındaymışım.valla hiçbirimizin çenesinde ve dişlerinde hiçbir anormallik yok.
ağladıklarında susdurmak için emzik iyibir kurtarıcı.merak etme bişey olmaz.

takı yastığımıza cinsiyeti belli olunca cinsiyetine göre dört köşesine kurdeleden fiyonk yapmak istiyorum.şimdilik sade duracak.

çabuk almışsın miniğinin haberini yinede hayırlısı olsun canım bilemiyorum emzik konusunda tereddütlerim var aslında evet ağladığında susturmak için bir kurtarıcı ama bak 5 yaşında bırakmışsın bıraktırmak sorun işte :S :))

güzel olru canım kız olursa pembe erkek olursa mavi falan süper olur ya :) çok hoş yastığın benimki minicik incecik bişi bendemi değiştirsem ne çok beğendim doğrusu..

evet allah izin verirse mayıs annesi olucam.
ben küçük yapmak isdemedim yapmışken büyük olsun herzaman kullanırım dedim.yatağının yanı başında durur nolcakki.

evet haklısın önceden oluyordu ya ince uzun bişi biz öle yapmıştık düğünde.. ama asıl rengini sevmiyorum :S

Back
X