Bunlarda benim meleklerim :)

siineem

Kün Fe Yekün
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
111
113
103
32
Merhaba kızlar, uzun zamandır büyük bir zevkle takip ettiğim çeyiz köşesine bende miniklerimi koymaya karar verdim. :) düğünüm kısmetse 2015 Haziran'da olcak. Daha bir sürü eksiğim var ve almış olupta unuttuklarım. :) işte bunlarda benim cicilerim yorumlarınızı bekliyorum. Rabbim hepimize sevdiğimde kullanabilmeyi nasip etsin Eki Görüntüle 10044 52[/ATTACH]

Eklentiler

• $image.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 95
  • $image.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 102

canım hepsi çok güzel mutlulukla kullan sende benim gibi hep kırmızılardan gitmişsin :)

Dugunune daha cok var ama MASAALLAH her seyin tamam :)
Guzel gunlerde kullan hayirli olsun <3

canım hepsi çok güzel mutlulukla kullan sende benim gibi hep kırmızılardan gitmişsin :)
Teşekkür ederim canım. Evet mutfakta kırmızı favorim senini resimlerde bunu çok beğendim nerden aldın acaba :26: :)

hepsi çok güzel maşallah
Çok teşekkür ederim canım :)

Dugunune daha cok var ama MASAALLAH her seyin tamam :)
Guzel gunlerde kullan hayirli olsun <3

Evet daha çok var ama yavaş yavaş başlayalım dedik birden bire oldu herşey :) iyiki de olmuş :))

paşabahçeden aldım canım yılbaşı serisiydi tam denk geldi alcam zamanlara :)

paşabahçeden aldım canım yılbaşı serisiydi tam denk geldi alcam zamanlara :)

Peki fiyatı nedir set şeklinde internetten baktım ama bulamadım :) bide paşabahçenin Mağazası'ndan mı aldın internetten mi çok sordum ama :)

Peki fiyatı nedir set şeklinde internetten baktım ama bulamadım :) bide paşabahçenin Mağazası'ndan mı aldın internetten mi çok sordum ama :)

mağzasından aldım canım ben sadece bardaklarını aldım kadehleri ve su bardakları indirimdeydi 35tl yamı ne denk gelmişti o civarda yani

Canım herşeyin cook güzel gule gule kullan daha zamanın çokmuş tamamlamssin herşeyi :)
Kahvalti takımının markasini öğrenebilir mıyım bende kırmızı hastasiyim :)

Canım herşeyin çok güzel güle güle kullanman dileğiyle

Canım herşeyin çok güzel ve kalitel iyi günlerde kullan
Çok teşekkür ederim canım :)

mağzasından aldım canım ben sadece bardaklarını aldım kadehleri ve su bardakları indirimdeydi 35tl yamı ne denk gelmişti o civarda yani
Anladım canım çok teşekkürler umarım bulurum :)

Canım herşeyin cook güzel gule gule kullan daha zamanın çokmuş tamamlamssin herşeyi :)
Kahvalti takımının markasini öğrenebilir mıyım bende kırmızı hastasiyim :)
Evet canım erkenden çoğu şey tamamlanmış oldu iyide oldu ama :) kahvaltı takımım Karaca kır çiçeği modeli geçen sene 458 tl'ye almıştım ama şimdi biraz indirime girmiş galiba

Canım herşeyin çok güzel güle güle kullanman dileğiyle
Saol Canım inşallah Rabbim iyi günlerde kullanmayı nasip eder :)

Herşey çok güzel canım güle güle kullan.
Teşekkür ederim canım :)

3kuruş fazla olsun kırmızı olsun dıyenlerdenız Benımde herseyım kirmıxı :)) 0
Kesinlikle öyle kırmızı candır :))

Evet canım erkenden çoğu şey tamamlanmış oldu iyide oldu ama :) kahvaltı takımım Karaca kır çiçeği modeli geçen sene 458 tl'ye almıştım ama şimdi biraz indirime girmiş

teşekkür ederim canım
Benim de daha 3-4 sene var evliliğe de yavaştan başlıyorum ama gerisi de modasi geçerse almayım diyorum cook kararsizim :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…