Örgü bunlarda benim ördüğüm bebek patikleri

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

elifbursa

Nirvana
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2009
218
6
643
1001906z.jpg

1001900y.jpg

1001924e.jpg

1001930v.jpg

1001898t.jpg

1001888o.jpg

1001922a.jpg

ay cok guzeller. insallah allahim bana da bir evlat nasip ederde hayirlisiyla. bebisimin minicik ayaklarina orerim bende.cok kotu oldum ben yamafoldumben

akasia seni üzdüysem kusura bakma.allah herkese nasip eder inşallah.bendede bebek yok daha.ben boş vakitlerimi değerlendirmek için başladım.arada 3-5 kuruşta kazanıyorum.ama kendi bebişim olursa en güzellerini ona yapıcam

akasia seni üzdüysem kusura bakma.allah herkese nasip eder inşallah.bendede bebek yok daha.ben boş vakitlerimi değerlendirmek için başladım.arada 3-5 kuruşta kazanıyorum.ama kendi bebişim olursa en güzellerini ona yapıcam

ne kusuru canim benim olur mu oyle sey. benim her zamanki halim bu. olur insallah hepimizin hayirlisiyla:Saruboceq:

çok güzeller ilk baştaki beyaz gibi yapmak istiyorum tarif edermisin arkadaşım alttan mı başlanıyor

çok güzeller ilk baştaki beyaz gibi yapmak istiyorum tarif edermisin arkadaşım alttan mı başlanıyor
canım yeni gördüm mesajını.evet alttan başlıyorsun.döne döne tabanını yapıyorsun.sonra üstüne geçiyosrsun.eğer takıldığın yer varsa özelden mesaj attım yardımcı olurum

Back
X