- 13 Temmuz 2021
- 150
- 46
- 13
- 29
- Konu Sahibi didemarslan
-
E nabızda sonuç göstermiyor artık bizim burda girmiyorlar mı ne yapıyorlar sağlık ocağındaE nabızdan atsan bu sistemden uğraşacağına. Hcg filan mı verdin onun sonucunu mu merak ediyosun?
E tamam ama eski bunlar eskiiiii sonuçta tarihli hemogram yani. Neyi iddia ediyosun? E nabız sisyemini kullansan daha temiz liste olur.Ğsttekine basınca böyle çıkıyor
Ğsttekine basınca böyle çıkıyor
Tamam burda da en son marta ait sonuçlarE nabızda sonuç göstermiyor artık bizim burda girmiyorlar mı ne yapıyorlar sağlık ocağında
Yav eski değilE tamam ama eski bunlar eskiiiii sonuçta tarihli hemogram yani. Neyi iddia ediyosun? E nabız sisyemini kullansan daha temiz liste olur.
Arkadaşım tarihleri algılayamıyo musun gerçekten?
Canıımmm hayır . Bak bir fotoğraf daha attım temmuza tıklayınca yine aynı gör diyeTamam burda da en son marta ait sonuçlar
Tamam git bu sonuçları ekranı aynen doktora göster.Yav eski değil
Sen anlamak istemiyorsun bak 2 tarih yazıyor ama 3 sonuç var em başta ki sonuç en son verdiğim sonuçtur diğer 2 sonuç yazan tarihlerin sonucudurArkadaşım tarihleri algılayamıyo musun gerçekten?
Tamam hemogramın altında hormon tahlili de alınmış o da martı gösteriyoCanıımmm hayır . Bak bir fotoğraf daha attım temmuza tıklayınca yine aynı gör diye
Gösterdim zaten ulaştım cuma günüTamam git bu sonuçları ekranı aynen doktora göster.
Ben uğraşamayacam gerçekten senle.Sen anlamak istemiyorsun bak 2 tarih yazıyor ama 3 sonuç var em başta ki sonuç en son verdiğim sonuçtur diğer 2 sonuç yazan tarihlerin sonucudur
Tam kan alındı zaten ama sen dikkatli bak öartın değeri de var orda temmuzun değer de 3 değer var o zaman anlayacaksınTamam hemogramın altında hormon tahlili de alınmış o da martı gösteriyo
Anlaman için uğraşıyorum sadece alıp veremediğim yok ki kalbini kırmak istemedim canım .Ben uğraşamayacam gerçekten senle.
Ben artık anlaman için de uğraşmayacağım iyi forumlar sana.Anlaman için uğraşıyorum sadece alıp veremediğim yok ki kalbini kırmak istemedim canım .
Ya rabbim hamile hamile kalp kırmayayım diyorum ama anlamayan sensin zaten arkadaşımBen artık anlaman için de uğraşmayacağım iyi forumlar sana.
Canım eski değil 14 temmuzda verildiEskiiii
Eskiyi neden sorayımCanım eski değil 14 temmuzda verildi
Sonuç1 tarih1 diyor. Sonuç2 tarih2 yani sonuç1 30 mart sonuç2 19 şubat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?