• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunları da ben yaptım :)

cok güzel olmuslar bayildim. bende yapiyorum ama daha yeni yeni sizden ögrendigimde etaminin ince delikli olmasi benimkiler kalin delikli pek hos durmuyor. rica etsem bi tanede pano semasi paylasirmisiniz

cok güzel olmuslar bayildim. bende yapiyorum ama daha yeni yeni sizden ögrendigimde etaminin ince delikli olmasi benimkiler kalin delikli pek hos durmuyor. rica etsem bi tanede pano semasi paylasirmisiniz

Tesekkur ederım sagolun etamını ınce delıklı alın desen daha guxel duruyo paylasırım tabi ben simdi bı kactane paylasıyım manzara daha sonra da yardımcı olurum kolay gelsin :)

Tesekkur ederım sagolun etamını ınce delıklı alın desen daha guxel duruyo paylasırım tabi ben simdi bı kactane paylasıyım manzara daha sonra da yardımcı olurum kolay gelsin :)

Eklentiler

• Ayv1.webp
    Ayv1.webp
    138,3 KB · Görüntüleme: 77
  • Ayv2.webp
    Ayv2.webp
    45,6 KB · Görüntüleme: 56
  • Ayv3.webp
    Ayv3.webp
    177,1 KB · Görüntüleme: 68
  • Ayv4.webp
    Ayv4.webp
    159,6 KB · Görüntüleme: 59
  • Ayv5.webp
    Ayv5.webp
    170,6 KB · Görüntüleme: 68

Eklentiler

• Fre1.webp
    Fre1.webp
    50,1 KB · Görüntüleme: 71
  • Fre2.webp
    Fre2.webp
    111,8 KB · Görüntüleme: 62
  • Fre3.webp
    Fre3.webp
    78,7 KB · Görüntüleme: 71
  • Fre4.webp
    Fre4.webp
    65,1 KB · Görüntüleme: 58
  • Fre5.webp
    Fre5.webp
    102,6 KB · Görüntüleme: 64
  • Fre6.webp
    Fre6.webp
    81,4 KB · Görüntüleme: 71
  • Fre7.webp
    Fre7.webp
    56,4 KB · Görüntüleme: 60

Eklentiler

• Ht1.webp
    Ht1.webp
    154,3 KB · Görüntüleme: 80
  • Ht2.webp
    Ht2.webp
    92,8 KB · Görüntüleme: 72
  • Ht3.webp
    Ht3.webp
    51,7 KB · Görüntüleme: 60
  • Ht4.webp
    Ht4.webp
    90,9 KB · Görüntüleme: 71
  • Ht5.webp
    Ht5.webp
    68,2 KB · Görüntüleme: 70
  • Ht6.webp
    Ht6.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 84
  • Ht7.webp
    Ht7.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 70
  • Ht8.webp
    Ht8.webp
    51,6 KB · Görüntüleme: 70

Eklentiler

• hy1.webp
    hy1.webp
    43,1 KB · Görüntüleme: 71
  • hy2.webp
    hy2.webp
    71,1 KB · Görüntüleme: 73
  • hy3.webp
    hy3.webp
    64,3 KB · Görüntüleme: 79
  • hy4.webp
    hy4.webp
    67,6 KB · Görüntüleme: 68
  • hy5.webp
    hy5.webp
    67,6 KB · Görüntüleme: 78

Eklentiler

• ruzgar1.webp
    ruzgar1.webp
    84,3 KB · Görüntüleme: 60
  • ruzgar2.webp
    ruzgar2.webp
    164,6 KB · Görüntüleme: 77
  • ruzgar3.webp
    ruzgar3.webp
    157,2 KB · Görüntüleme: 69
semalar

Eklentiler

• SONBA1.webp
    SONBA1.webp
    42,5 KB · Görüntüleme: 69
  • SONBA2.webp
    SONBA2.webp
    113,7 KB · Görüntüleme: 70
  • SONBA3.webp
    SONBA3.webp
    107,3 KB · Görüntüleme: 71
  • SONBA4.webp
    SONBA4.webp
    122,8 KB · Görüntüleme: 73
  • SONBA5.webp
    SONBA5.webp
    128,2 KB · Görüntüleme: 88
  • SONBA6.webp
    SONBA6.webp
    98,2 KB · Görüntüleme: 60
  • SONBA7.webp
    SONBA7.webp
    124,9 KB · Görüntüleme: 72

bi kac tane paylastım ins begenirsin desen buldukca yardımcı olurum kolay gelsin :)

bi kac tane paylastım ins begenirsin desen buldukca yardımcı olurum kolay gelsin :)
tesekkür ederim cok begendim ellerine saglik. peki ip olarak kullandiginiz bi marka var mi benim iplerim kalin gibi sanki bunlar icin uygunolmayacak gibi. alirken ipi ne diyerek almaliyim tesekkürler simdiden:KK25:

tesekkür ederim cok begendim ellerine saglik. peki ip olarak kullandiginiz bi marka var mi benim iplerim kalin gibi sanki bunlar icin uygunolmayacak gibi. alirken ipi ne diyerek almaliyim tesekkürler
simdiden:KK25:

Rica ederim ☺Ben dmc nin muline iplerini kullaniyorum anchor markanjnda aynı ipleri var iki kattan isliyorum güzel oluyo çoğu semadada bu iki markanin ip numaraları veriliyor kolay gelsin

Rica ederim ☺Ben dmc nin muline iplerini kullaniyorum anchor markanjnda aynı ipleri var iki kattan isliyorum güzel oluyo çoğu semadada bu iki markanin ip numaraları veriliyor kolay gelsin
cook tesekkürler :KK68: bende yapabilirim insallah bi tane yaptim kücücük oldu paylasayim sizle en kisa zamanda

Back
X