Ovülasyon testi adete yakın yaptım

Merhaba, adetim 2 gün geçti, ovu testi ile denemek istedim bu şekilde çıktı sizce hamile olabilir miyim?
1000335152.webp

Selam canım bata 3 gün kaldı. Dün ve bugün ovulasyon testi yaptım sence gebelik var mıdır? Erken gebelik testlerinden de emin olamadım gölge gibi çizgi çıkıyor.

Çok üzgünüm ama bunlar negatıf sonuç canım. Regl günlerin geçmesini bekle
Selam canım bata 3 gün kaldı. Dün ve bugün ovulasyon testi yaptım sence gebelik var mıdır? Erken gebelik testlerinden de emin olamadım gölge gibi çizgi çıkıyor.

Eklentiler

• IMG_20250711_120231.webp
    IMG_20250711_120231.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 60
Kızlar ben hamileymisim🤭🤭🥰 hala inanamiyorum.insallah sağlıklı ilerler darısı sizlere olsun çok dua ediyorum.

Eklentiler

• IMG_20250711_182658.webp
    IMG_20250711_182658.webp
    9 KB · Görüntüleme: 60
Bugün gebelik testinde hafif çizgi görünce dedim bi de Ovülasyon yapayım
Eki Görüntüle 3605829

Böyle çıktı chatgbt 1-2 güne pik olabilir yazmış kız acaba hamile miyim?

Çünkü 8 gün önce ovülasyon testim t çizgisi kontrol çizgisinden çok daha koyuydu değerlendirdik şimdi de böyle çıktı sabah gebelik testim de şöyle atayım

Eki Görüntüle 3605833
Eki Görüntüle 3605834
Canım nasıl değerlendirdin ovülasyon günlerini benim de adetime 2 gün var bekliyorum bana da dua et noluuurrr🥰🥰

selam arkadaşlar benim de adetim 3 gün gecikti ovülasyon testiyle yaptım gebelik testi yoktu evde sizce gebelik var mı

Eklentiler

• IMG_8901.webp
    IMG_8901.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 28
Canım nasıl değerlendirdin ovülasyon günlerini benim de adetime 2 gün var bekliyorum bana da dua et noluuurrr🥰🥰
Biz bir gün dolu bir gün boş yaptık ovülasyon günü ve sonra ki 2 gün üst üste yaptık böyle oldu ama önceki aylar da böyle yapıyorduuk olmuyordu 🤷🏽‍♀️ nasip biraz da herhalde Allahım isteyen herkese sağlıklı sıhhatli versin inşallah

Kızlar ilk defa kullandım ovülasyon testi ne zaman çatladığını anlayamadım yoeunlar mısınız lütfen

Çatlamamış dedi bir arkadaş kafam karıştı. Hemen ailikleşmediği için öyle düşündü bende yeni kullandığım için yorumlayamadım. Çok teşekkür ederim. 🌺 inşallah öyle olmuştur ve tutmuştur. Bata 9 gün var merakla bekliyorum
16 gündüz pik olmuş 16gece çatlamış bence

Back
X