bunları duyucagımı hıc düşünmemişdim

Ofeliya

hayatımın aşkı 3 erkek)))
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2009
3.312
2
116
Ankara
şuan o kadar kotuyumkı anlatamam eşimle az once kavga ettık ve agıza alınmayacak sozler soyledı.cok kalbımı kırdı onu nasıl af edeyeceyımı bılmıyorum.keşke bunlar yaşanmasaydı..

offf nasıl devma edeceyım bundan sonra bılemıyorumm....

canım kendın solemıssın kavga ettık dıye ınsan sınırlendıgınde neyazıkkı agzından kotu laflar cıkıyo sınırden oyle konusmustur sınırler yatısınca pısman olur merak etme

ne gıbı bır laf canım ??

3 senede cok kavgalarımız oldu ama boyle kufurlu konuşacagını hıc ama hıc beklemezdım..ılk hatayı ben yaptım ama o kelımenı agzzına almasıyla benı cok kırdıgını bılıyorum.şuan bahcede sıgara ıcıyor.ama artık hıc bıseyın faydası yok..offff

sinirlendiğimiz zaman bizde birçok laf söyleyebiliriz kendimizi kaybederek. hatalar yapabiliriz. Umarım ciddi sorunlara yol açmaz. çok üzme kendini

canım kendın solemıssın kavga ettık dıye ınsan sınırlendıgınde neyazıkkı agzından kotu laflar cıkıyo sınırden oyle konusmustur sınırler yatısınca pısman olur merak etme

işte her zamankı kavgalardan dıyıldı ne yazık kı.o lafıyla her seyı bıtırdı..bunu unutamam.cok gururuma dokundu

ya niye boyle oluyor her kavgada saklananlar ortaya cikiyor...demekki cok durust bir sevgi degilmis agizdan cikan onca seyler varsa...yada seni sinir etmenin yollarini iyi bulmus olumune saldirmis dert etme..3 gun sonra soyledigini bile inkar eder yanlis anlamissin der tekrar kavga etmemk icin bahane cikar...gitme ustune aksama kadaqr onlarda iste gucte ne tohmet altinda kaliyorlar tam evde rahat edecekler biz kadinlar bidi bidi yiyoruz ondan sonra gelsin okkali laflar...

bence konuş hatan varsa kabul et ve bunun için özür dile ama sana küfür ettiyse bunun ne seni ne kadar kırdığınıda anlat, oda hatasını kabul ederse alttan al bence, bu defalık affet ama tekrarlamaması konusunda söz al.. konuşmazsanız bu soğukluk büyür gittikçe bence konuş..

sinirlendiğimiz zaman bizde birçok laf söyleyebiliriz kendimizi kaybederek. hatalar yapabiliriz. Umarım ciddi sorunlara yol açmaz. çok üzme kendini

ınşallah eşim epılıpsı hastası şuan alt kata salonda yatmayı düşünüyor her halde hastalanır dıye korkuyorum acıkcası ama yenılır yutulur dıyılır soyledıyı laf

canın yanıyor... ona baktıgında onu tanımadıgını dusunuyorsun... acaba benım sevdıgım adam bumuydu dıyorsun su an... bende yaşadım o anı... dunyam basıma yıkıldı sandım... küssende olmuyorr barıssanda olmuyor ınan.. edılen lafın yarası gecmıyor... unutmuyorsun ama sındırıyorsun... bazen aklına gelıyor ve sonra kendınden soguyorsun.. işte erkekler boyle çürütüyorlar içten içe yavaş yavaş... benim nişanlımda çok pişman oldu ama ben hala unutamıyorum.. üzerinden 2.5 sene gectı ama yarası geçmedi...

bılıyorum yıne yarın gelıb aff dıleyecek ama işte olmuyo kavga sırasında say agzına gelenı sora vay efendım agzımdan cıktı ozur dılerım.
benım kendıme saygım sonsuz.bende ona cok kotu laflar soyledım ama kontrolumu kayb ettım ne yazık kı..
ogluma kızdı bende araya gırdım olanlar oldu

aynen benı tarıf etmışsın canım cok kırldım anlatamam.ama eşim o benım oglumun babası onu boyle tanımamıştım o başkaydı şimdi ne olmuş.öfke kusdu icinden resmen qolumu nasıl sıktı hala acıyor ama kalbımın acısı tarıf edılemez şuan.

bır gun buraya boyle bir seyın yazıcagını hıc düşünmezdım ama malesef hıc kımseye bu kadar guvenmıyeceksın bu hayatta

bosver guzelim kimler neleri unutmadiki sende unutursun simdi oyle dusunuyorsun..3 gun geciyor ustunden ya soyledi ama bu sozleri ben onu hala seviyorum ne olacak iyorsun...sonra araniz sakinlestiginde sessiz bir ses tonu ile alttan alttan laflari gecirmeye basliyorsun..susan kazanir unutma...

ne dıyeceyım bılmıyorum ınan.
ınşallah gecermı dıyeyım yok onu asla af etmıyeceyım mı soylesem.
oglumu cok sevıyorum onun mutsuz olmasını hıc ıstemıyorum.keşke susaydım dıyorum ama bu onu asla af ettırmez.agzına sahıb cıkaadı bey efendı.onuda anlamak ıstıyorum ama ama işte yalnış yaptııı

ya bu erkeklerin odun olmak doğasında var demek ki lafı söylemiş yatmış canım çok pişman olacak gelecek en geç sabaha olmadı akşama işte o anda ver duygu sömürüsünü çeksin vicdan azabını bak bi daha yapıyomu kerata

ne dedi ki eşin bu kadar yaraladı seni.

Zaten derler ya vurunca vurduğu yerin ağrısı geçerde söylenen sözlerin kalpte açtığı yara geçmez diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…