şuan o kadar kotuyumkı anlatamam eşimle az once kavga ettık ve agıza alınmayacak sozler soyledı.cok kalbımı kırdı onu nasıl af edeyeceyımı bılmıyorum.keşke bunlar yaşanmasaydı..
Offf nasıl devma edeceyım bundan sonra bılemıyorumm....
ne gıbı bır laf canım ??
canım kendın solemıssın kavga ettık dıye ınsan sınırlendıgınde neyazıkkı agzından kotu laflar cıkıyo sınırden oyle konusmustur sınırler yatısınca pısman olur merak etme
sinirlendiğimiz zaman bizde birçok laf söyleyebiliriz kendimizi kaybederek. hatalar yapabiliriz. Umarım ciddi sorunlara yol açmaz. çok üzme kendini
3 senede cok kavgalarımız oldu ama boyle kufurlu konuşacagını hıc ama hıc beklemezdım..ılk hatayı ben yaptım ama o kelımenı agzzına almasıyla benı cok kırdıgını bılıyorum.şuan bahcede sıgara ıcıyor.ama artık hıc bıseyın faydası yok..offff
canın yanıyor... ona baktıgında onu tanımadıgını dusunuyorsun... acaba benım sevdıgım adam bumuydu dıyorsun su an... bende yaşadım o anı... dunyam basıma yıkıldı sandım... küssende olmuyorr barıssanda olmuyor ınan.. edılen lafın yarası gecmıyor... unutmuyorsun ama sındırıyorsun... bazen aklına gelıyor ve sonra kendınden soguyorsun.. işte erkekler boyle çürütüyorlar içten içe yavaş yavaş... benim nişanlımda çok pişman oldu ama ben hala unutamıyorum.. üzerinden 2.5 sene gectı ama yarası geçmedi...
demin kavga ettiniz de eşin şimdi nerde ben anlayamadım.?
bosver guzelim kimler neleri unutmadiki sende unutursun simdi oyle dusunuyorsun..3 gun geciyor ustunden ya soyledi ama bu sozleri ben onu hala seviyorum ne olacak iyorsun...sonra araniz sakinlestiginde sessiz bir ses tonu ile alttan alttan laflari gecirmeye basliyorsun..susan kazanir unutma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?