• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunları hakedecek ne yaptım?

Allah yardımcın olsun,esin seni ezmeye çalışarak kendi egosunu yükseltiyor sana söylene söylene senin kötü ise yaramaz biri olduğunu söyleyip rahatlıyor aslında psikolojik hasta o laflar kendi eksiklikleri..
Sen kendine bunu asla yapma ben 4x4 um de dur

Kendini mi kandırıyorsun,ya da onunla olmak için kendinde suç unsuru mu arıyorsun.8 aylık evlisin.Adamın ikinci evliliği,bir de kızı var.Sana yepyeni bir yuva açamamış,sana en iğrenç şekilde hakaret ediyor.O kelimelr seni rahatsız etmiyor da şeytan lafı mı rahatsız ediyor.Sana vuruyor,evde saçma sapan başkalarına ait şeyle buluyorsun,çarşafa bulaşmış kandan,dinine kadar koca karı gibi herşeyde her lafta.Bu ne yaa.Bir de hala yok ailesiyle aram iyi,ben mi hata yapıyorum.He he kesin mumla ararsın onun gibi insan azmanını.Sizler yapıyorsunuz.Sizler pohpohlayıp tepenize çıkartıyorsunuz.Sen değil,başka bir kadınla evlense,kadın en ufak bir hakareti hareketi kabuyl etmerse,bu tipler kedi olur kedi.Devam et sen.Çek.

Aklı başında bir erkek o adet kanını görmezden gelirdi, adam bir de söylene söylene temizlemeye çalışıyor. Aranızda yaş farkı fazla mı? Fiziksel şiddetin yanında resmen psikolojik şiddet de görüyorsun, Allah sana güç kuvvet versin arkadaşım.

Son düzenleme:
Eşiniz sizi suçlaya suçlaya suçlu psikolojisine sokmuş resmen.
Çok üzüldüm. Ezdirmeyin, üzdürmeyin kendinizi böyle degersiz birine.
Allah yardımcınız olsun.

Hem fiziksel, hem psikolojik siddet var. Bu omru bidaha trilyonlar versen geri alamazsin biliyorsun degil mi?

13 yasindaki cocugun regl kanindan hem seni hem cocugu utandiran bu adamda ardan, merhametten zerre yoktur. Evlerden irak....

yuh yani,

hem fiziksel hem de duygusal siddet var, sen hala "esim beni sevmiyor mu" da kalmissin.

eski konularina bir goz attim:

Canim, bu adam bir onceki karisindan niye ayrilmisti? Kadini aldattigi icin degil mi? Issiz, tonla borcu var, sana karsi terbiyesiz, siddet uyguluyor, 17-18 yasindaki kizlara yan gozle bakiyor. Merak ediyorum kardesini nasil emanet edebiliyorsun bu adama.

Daha ne duruyorsun o evde. Elinde meslegin de var.

yuh yani,

hem fiziksel hem de duygusal siddet var, sen hala "esim beni sevmiyor mu" da kalmissin.

eski konularina bir goz attim:

Canim, bu adam bir onceki karisindan niye ayrilmisti? Kadini aldattigi icin degil mi? Issiz, tonla borcu var, sana karsi terbiyesiz, siddet uyguluyor, 17-18 yasindaki kizlara yan gozle bakiyor. Merak ediyorum kardesini nasil emanet edebiliyorsun bu adama.

Daha ne duruyorsun o evde. Elinde meslegin de var.

not: simdi okudum bir de evde kirli kadin kilodu bulmussun. yok artik!

Okuduklarima inanamadim.... Daha cok yeni evlisiniz.

Ve bu kadar sey yasamissiniz , inanilir gibi degil ..
Senin ocin cok üzüldum, Ama gec kalmis sayilmazsin ..

Kendine daha fazla , Eziyet cektirme .. Ailende arkandaysa
Cekme bu Adami ..

Hakaret edisi heleki ettigi kufurler , yenir yutulur gibi degil.
Sen bunlari hak edecek bisey yapmamissin , Esin cok saygisiz..

Boşanmadığınız her gün aleyhinize.Sesinin gür çıkması suçluluk psikolojisinden kaynaklı.Ruhsal/akli sorunları var...Bırakın mumla aramayı,İnterpolle bile aranmaz bu adam.

Son düzenleme:
Peki sizin ilk evliliğiniz mi?

Enteresan ya erkekler genelde ikinci eşlerini el üstünde tutar derler bu daha eziyor.

Bence sende de aşk bitmiş de boşanırsam nasıl olur diye düşünüp yoruluyorsun kafa olarak.

O külot , kuzeninin filan tabi ki değil.

Eşiniz , eski eşiyle evliyken 10 yıl başkası ile mi sevgiliymiş ?

Bir de sapık eğilimlerini fark ettim derken nedir mesela ?

Siz bu adamdan direk uzaklaşın direk.

arkadaşlar kusura bakmayın eşimle tartışmalar sorunları çözmeye yönelik konuşmalar derken iki gündür giremiyordum, eşime boşanmak istediğimi söyledim ve o da razı oldu demiştim ertesi gün adliyeye gittik bize boşanma dilekçesi yazıp harç parası yatırmamız gerektiğini söylediler saat de geç olduğu için eve geri döndük yarına hallederiz diye ama tabi eşimde suçlamalarla karışık günah çıkartma halleri başladı ama ben kararlılığımı korumaya çalıştım ertesi gün için de ankara biletimi aldım çünkü 1 sene dolmadan anlaşmalı boşanılmayacağını öğrendim ve senemizin dolmasına 4 ay olduğu için ankarada beklerim artık diye düşündüm bugün bavullarımı topladım akşam otogara gittim fakat otobüs saatinin gelmesine yakın eşim gelip sormadan etmeden bavullarımı arabasına yükledi ve beni göndermeyeceğini söyledi bu sahneyi daha önce de bir kaç defa yaşadık, otobüs bikaç dakika daha bekledi ve gitti biletim de yanmış oldu boşanacaksak iyi ayrılalım dedi zaten iyi ayrılmaya çalışıyorum olmuyor

Ve bugün otogara gitmeden bir olay daha oldu, ben eşimin kızını severim ve iyi anlaşırız daha doğrusu ben öyle sanıyordum,, bi kaç bina aşağımızda aynı yaşlarında bir kız oturuyor bu kızcağızla da aram çok iyi hemen hergün gelir dertleşir konuşuruz yaşından daha olgun bir kızdır samimiyetimiz ilerledikçe bu kızcağız bikaç kere aslıya (eşimin kızının temsili ismi) çok güvenmememi söylemişti her defasında lafı ağzına tıkayıp ağzına böyle şeylerin hiç yakışmadığını prenses gibi kız olduğunu aslı hakkında böyle konuşmasını istemediğimi söyledim bu arada aslıyla bu kız çok samimi olmasa da arkadaşlar aslı geldikçe görüşürler onun haricinde görüşmezler fakat bugün bu kız bana geldi ve abla ben seni çok seviyorum arkandan seni savunuyorum ama aslının gerçek yüzünü bilmeni istiyorum ve benim yalancı olduğumu düşünmeni istemiyorum diyerek bana telefonuna kaydettiği konuşmalarını dinletti çok uzun bir kayıttı bi yerinde aslı bana çok çirkin küfürler ediyor ve hakkımda x abla değilde x şeklinde bahsediyor ve ben onu devamlı takip ediyormuşum odaya girdiğinde onu sen ne yapıyorsun diye basıyormuşum? Bunları duyduğumda çok üzüldüm ve kızın daha önce söylediklerinin doğru olduğunu anladım aslında hiç karışmayacaktım ama eşimin yaptığı haksızlıkların ve gidecek olmamın da etkisiyle eşime durumu söyledim eşim kızını tanıyor olacakki hiç inanmamazlık etmedi sadece tek dediği aslıya sarucam ona nasıl bir kadın lazımmışki senin için böyle şeyler söylemiş senin onun için yaptıklarını inkar edemem asla da takip falan etmiyosun ben ona bunu hesabını sorarım dedi ben de sakın kızın üstüne gitme rencide etme genç bunlar önemli değil sadece bil istedim hani senin gözünde hep ben suçluyum ben kötü niyetliyim ya dedim bunu neden söyledim bilmiyorum belki yanlış yaptım belki doğru yorumu size bırakıyorum ama eşim yukarıda yazılanları söyledikten sonra kızı suçlamaya başladı o kızın amacı ne neden böyle bi şey yapıyo yoksa amacı senle beni ayırıp sana başkasını mı bulmak dedi şok oldum böyle bi şeyi ne o düşünür ne benim aklımın ucundan geçer ancak senin aklına gelir böyle bi şey dedim artık evimize gelmesin yüzümüze bakamaz heralde bundan sonra dedi baktım kızının yaptığını unuttu kıza sardırmaya başladı bende o kıza haklı demiyorum yaptığı koğuculuk tamam ama aslı böyle şeyler söylmeseydi onunda söyleyecek bişeyi olmazdı hırsızın hiçmi suçu yok yapma Allah aşkına sen kızın için çocuk bunlar demeyi biliyosun o kızda aynı yaşta o da çocuk o zaman niye abuk subuk şeyler arıyosun bu hareketinin altında dedim ayrıca ikisi de çocuk falan değil genç kızlar bunlar ben booşver önemli değil rencide etmeyelim dedikçe tepeme çıktı durum bu arkadaşlar aslında ben hiç karışmak istemiyorum keşke söylemeseydim diyorum belkide iyi oldu bilmiyorum kendimi kötü hissediyorum :5::5::5:

Peki sizin ilk evliliğiniz mi?

Enteresan ya erkekler genelde ikinci eşlerini el üstünde tutar derler bu daha eziyor.

Bence sende de aşk bitmiş de boşanırsam nasıl olur diye düşünüp yoruluyorsun kafa olarak.

evet ilk evliliğim

Kızlar eşim evde olduğu ve üyeliğimi bilmediği için hızlı hızlı ifade etmeye çalıştım saçmaladıysam kusura bakmayın, lütfen bir yorum yapın sizce eşimin kızının yaptığını söylemekle kötümü yapmışım? Bu evliliğin sonu yok bunun zaten farkındayım bu ayrı ama kendimi söylediğim için suçlu hissediyorum vicdanım rahatsız fikirlerinizi söylerseniz çok sevinirim :43:

Back
X