Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler Bunları Nerede Bulabilirim?

Geveze Sirin

Guru
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2011
182
50
arkadaşlar benim 1 ay sonra gitmem gereken bir düğün var ama maalesef kıyafetimi çok sorun ediyorum açıkçası elbiseyle arası olmayan biri olarak istediğim gibi modeller nerede bulurum doğru düzgün bir fikrim yok fotoğraflardaki modeller çok güzel ama istanbulda bildiğim yerlere baksamda hiç bir şey bulamadım genellikle ya ağır abiye ya da çok günlük var sizin butik ve alışveriş deneyimlerinize ihtiyacım var ?

Not: Belki bu konunun yeri bdv olmayabilir emin değilim ama burada daha çok insana ulaşabileceğimi düşündüm bir hata olmuşsa özür dilerim

Screenshot_2015-02-19-16-09-49.png Screenshot_2015-02-19-16-12-14.png Screenshot_2015-02-19-16-12-48.png Screenshot_2015-02-19-16-22-33.png Screenshot_2015-07-29-10-08-18.png Screenshot_2015-07-29-10-32-56.png Screenshot_2015-07-29-10-36-05.png Screenshot_2015-07-29-10-43-12.png Screenshot_2015-07-29-10-46-31.png Screenshot_2015-07-29-10-43-12.png

asos yaziyor birinde o siteden siparis verebilirsin turkiye'ye de gonderiyorlar.. Bana gore istanbul'da bunlarin alasi var nasil bulamadin sasirdim dogrusu

asos yaziyor birinde o siteden siparis verebilirsin turkiye'ye de gonderiyorlar.. Bana gore istanbul'da bunlarin alasi var nasil bulamadin sasirdim dogrusu

evet evet asos ama denemem lazım ve zamanım az sorun çıkarsa riske atmış olurum yoksa biliyorum asos çok güvenli ve ücretsiz kargo ile gönderiyor gerçi hiç alışverişim olmadı ama :/

evet evet asos ama denemem lazım ve zamanım az sorun çıkarsa riske atmış olurum yoksa biliyorum asos çok güvenli ve ücretsiz kargo ile gönderiyor gerçi hiç alışverişim olmadı ama :/
ben cok yaptim sorunsuz gonderiyorlar iade etme hakkinda var.. Ama denemek lazim dedigin gibi zaman yok geri gondermeye. Aslinda orda ölcüler falan yaziyor yani kendi bel cevreni falan ölcüp dogru bedeni bulabilirsin

ben cok yaptim sorunsuz gonderiyorlar iade etme hakkinda var.. Ama denemek lazim dedigin gibi zaman yok geri gondermeye. Aslinda orda ölcüler falan yaziyor yani kendi bel cevreni falan ölcüp dogru bedeni bulabilirsin

ya o olabilir ama üstte bir arkadaşa da yazdım çoğu 75 euro üstü gümrük sıkıntı olur diye biliyorum birde o var ve önceki mesajında alası var demişsin yani semt ismi mağaza ismi önerebilirsen çok memnun olurum sade olduklarını düşündüğün için dediysen be özellikle böyle istiyorum açıkçası

Ben istanbulda oturmuyorum ama instagram'dan falan goruyorum bazen cok guzel seyler var istanbul da ondan dedim.
Bende zaten oyle abartili seyler sevmem alli pullu simli hic sevmem.

arkadaşlar benim 1 ay sonra gitmem gereken bir düğün var ama maalesef kıyafetimi çok sorun ediyorum açıkçası elbiseyle arası olmayan biri olarak istediğim gibi modeller nerede bulurum doğru düzgün bir fikrim yok fotoğraflardaki modeller çok güzel ama istanbulda bildiğim yerlere baksamda hiç bir şey bulamadım genellikle ya ağır abiye ya da çok günlük var sizin butik ve alışveriş deneyimlerinize ihtiyacım var ?

Not: Belki bu konunun yeri bdv olmayabilir emin değilim ama burada daha çok insana ulaşabileceğimi düşündüm bir hata olmuşsa özür dilerim

Eki Görüntüle 1595163 Eki Görüntüle 1595164 Eki Görüntüle 1595165 Eki Görüntüle 1595166 Eki Görüntüle 1595167 Eki Görüntüle 1595168 Eki Görüntüle 1595169 Eki Görüntüle 1595170 Eki Görüntüle 1595172 Eki Görüntüle 1595170
hepsi güzel ama en çok 3-5-6 yı beğendim

Ben istanbulda oturmuyorum ama instagram'dan falan goruyorum bazen cok guzel seyler var istanbul da ondan dedim.
Bende zaten oyle abartili seyler sevmem alli pullu simli hic sevmem.

anlıyorum ben denk gelmedim işte daha önce, avmlerle sınırlı kalan bir alışveriş kültürüm var çok butik falan bilmiyorum forever new falan baktım ama pek hoşuma giden birşey olmadı çok modelde yoktu zaten

ben tr ye kargo geri gönderme felan nasil oluyor bilmiyorum ama asos sürekli siparis verdigim bi yer ve cok memnunum
elbiselerde genelde kaliteli yani ucuz durmuyor
bence begendiklerini siparis etmelisin, begenmezsen geri gönderirsin

anlıyorum ben denk gelmedim işte daha önce, avmlerle sınırlı kalan bir alışveriş kültürüm var çok butik falan bilmiyorum forever new falan baktım ama pek hoşuma giden birşey olmadı çok modelde yoktu zaten
Kadıköy, Beşiktaş, İstiklal gibi yerlerde bir sürü butik var yanyana, koca koca pasajlar var. Bir haftasonu çıkın gezin, dilediğiniz gibi de deneyim. AVMyle niye sınırlıyorsunuz ki kendinizi?

Kadıköy, Beşiktaş, İstiklal gibi yerlerde bir sürü butik var yanyana, koca koca pasajlar var. Bir haftasonu çıkın gezin, dilediğiniz gibi de deneyim. AVMyle niye sınırlıyorsunuz ki kendinizi?

çok haklısınız ama dediğiniz ilçelere hiç hakim değilim bazı sebeplerden ötürü pek sosyal sayılmam annemsiz alışveriş yapamam vs 19 yaşındayım birde çok fırsat olmadı gezip yaşadığım yeri öğrenmeye hep okul dershane arasında mekik dokudum yaşadığım ilçenin sınırları dışına son iki senedir çok zaruri sebeplerden çıktım ama bahsettiğiniz üç yeri araştıracağım nerelerinde alışveriş yoğundur nasıl giderim falan gerçi istiklali biliyorum biraz :) bilmediğimden bir ihtimal belki nokta atışı bir önerisi olan çıkar diye açtım konuyu birazda aslında ama yinede teşekkür ediyorum :-)

X