1) gülücükler atsa bile girdiği hiçbi ortamda eğlenememek
2) masum küçücük bi bebeğe bile sinirlenip vurmak istemek ama bi dilenci görüp ağlamaya başlamak
2) tanıştığı insanların çocuğu sevmemek kendinide sevdirmemek için saçma sapan şeyler yapmak
3) aile bireyi üç kuruş garcama yaptı diye kıyamet koparıp sora alakasız bişeye ciddi paralar yatırmak
4) eve gelen misafir gitsin diye gözünün içine bakmak kendini eve kapatmak sora sıkılıp sosyal patlamalar yaşamak
5) yıllanmış dostlarla bile konuşucak ortak bi nokta bulamamak....
şimdi bunlar insanoğlunun yaradılışında olan olağan şeylermi yoksa ciddi müdahale gerekriten bi hastamıyım ben?
eğer hastaysam bu 3-4 senedir devam eden bi durum ki ciddi bi hal almış olmalı.
sizce doktorlukmuyum hanımlar?
canım 4üncü şıkkına bende katılıyorum aynen böyleyim bende saçma sapan seylere sinirlenirim bazen oğlumun yaptığı en ufak seyde onu azarlar sonra oturur ağlarım bunların hepsi 4 duvar arasında kalmaktan ve yalnızlıktan oluyor benim kanatim bu ama bende memlekete gidince bir doktorla konuşmayı düşünüyorum bu durumda olanlara Allah yardımcı olsun
bunları bir psikiyatri uzmanıyla görüşmeni tavsiye ediyorum sana en doğru yönlendirmeleri o yapıcaktır canım
ama ara sıra hayatımızda duygu değişiklikleri ve muallakta kalmak gibi şeyler yaşadığımız olur hepimizin
Rahatsızlığınız farkında olmak çok iyi bir şey. Mutsuzsunuz ve bu durumdan kurtulmak istiyorsun. Bence psikiyatriye gitmelisiniz ilaç tedavisi gerekli oluyor böyle şeyler için. Bekleyerek iyileşemezsiniz.
bende yaşıyorum bazen bu tarz şeyler gidicem yakında psikiyatriye. Sakın vakit kaybetmeyin.
Objektif bakışınızla, kendinizi bu şekilde değerlendirmeyle açık bir görüşünüz olduğunu sanıyorum.Bu kıymetli bir haldir.
Antidepresan korkunuza katılıyorum bende.. Çoğu psikiyatristlerin ellerine yapışmış vaziyette o reçeteler.
İlaç primlerinden kaynaklanıyor bu durum diye düşünüyorum.
Bir psikoloğa görünmenizi tavsiye ediyorum.Uzman desteği ile birlikte kendinizi daha iyi değerlendirsiniz ve bu depresif durumlar ilerlemeden içinizde iyileştirirsiniz bu duygularınızı..
bebk kısmı aşırı sinirli dilenci kısmı ise aşırı duygusal bi depresif durumda olduğunu gösterir bende dilenci görünce baen ağlarım üzülürüm (üzülecek durumdaysa)bende hayvanlara acırım insanlara acımam köpeğimin biyeri ağrısa halsiz hasta olsa oturup deli gibi ağlarım ama insanlarda aynı şey geçerli değil...bu durumuma benimde anormal diyorlar ama ben hep böyleydim mesela bugün kurban bayramı kendimi ewe kapadım haberleri açmadım eşim ve ailemde kesti onlar kesti ben ewde hüngür hüngür ağladım...bazen insan kendini insanlara ve dış dünyaya kapatmak istiyo üstüne üstüne gelincede herkes senin durumuna gelebiliyor...kalabalık bi ailede yaşıyorsan ve kendini bukadar kötü hissediyorsan kimseyle bi süre çakışma kafanı dinle doktorunuda ihmal etme derim...misafir konusuna gelince bu sık sık oluyorsa herkes bazen rahatsız oabilir...bu süreçte sadece kendini dinle kalabalık ortamlar daha çok gerer seni herkes kafasına göre yorum yapar eleştiri yapar durumunla ilgili bu seni daha kötü yapar...iyi bir doktor bul derim ama kendini ona yakın hissediyorsan ve seni anlayabildiğini sana lanse edebiliyorsa dewam et en iyiysini bulana kadarda doktor arayışını bırakma ve doktora şunu söyle beni uyutucak ilaç verme...ağır ve bağımlılık yapıcak ilaçta vermesin bağımlılık yaptığı zaman ki çoğu yapıyor..bu durumdan daha kötü olabilirsin bebeğe vurmak içinden gelebilir ama asla vurmassın ve vurmayacaksın ben bunu biliyorum gereksiz yorumlarlada kafanı daha fazla yorma burda ben uzun zamandır konu açmıyorum biz hanımlar bazen fazla yargılı olabiliyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?