Merhaba değerli KK üyeleri ; daha önceden açtığım konulara istinaden yazıyorum
her sabah uyandığımda acabalar yaşıyorum,oğlumun için kötü mü oldu ben pişman olacakmıyım gibi birçok sorular kafamı kurcalıyor.
- kısaca özetleyecek olursam ilk açtığım konuları
- yaşadığım darp , hakaret,psikolojik baskı ,iftira vs vs gibi şeylerden dolayı boşanma aşamasındayım davam acılmış ilk duruşma yapılmış çekişmeli olduğu için ilk duruşmada herhangi bir sonuç alınamayıp dava ertelenmiş durumda.
- ben ayrı eve çıktım fakat sadece bir kaç parça özel eşyamı alarak.
- oğlum babasıyla kaldı ve ben her akşam oğlumu görmeye gidip tekrar geliyorum.
- oğlum babası varken bana hiç yaklaşmıyor ama baba yokken öpmelere sarılmalara annem demelere doyamıyor.
- adam evden hiçbir şekilde ayrılmam diyor ev araba herşey benim diyor
- ben artık onunla aynı evde cehennemı yaşıyor gibi hissettiğimden hakime de evin geçici olarak kullanımının bana ve oğluma tahsisi edilmesini istememize rağmen öyle bir karar vermemesinden ayrı eve çıktım.
her sabah uyandığımda acabalar yaşıyorum,oğlumun için kötü mü oldu ben pişman olacakmıyım gibi birçok sorular kafamı kurcalıyor.
- şöyle bişeyde var dün bi avukatla konuştum bana ev ve araba evlilik birliğinden alınmış fakat tapu ve arabada ortak ibaresi olmadığından yani benim adım yazmadığından mal paylaşımı davası açamam gerektiğini söyledi. Mal paylaşımı davası açamasam alamayacakmıyım.
- eşim bana evi terk ettiğin için hiçbirşey talep edemezsin diyor kafam çok karışık ne yapmalıyım bilemiyorum.
- eve geri mi dönmeliyim dava olana kadar ki çekilmez onun yüzünü görmem.