• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunu bana neden anlatıyorsun...

Nazlican333

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2009
480
183
628
Arkadaşlar esimle çocuğun öğretmeninin bir durumu hakkında konuşuyorduk.ya aslında ben öğretmeniyle ilgili bir durumu esimle paylaşmak istedim sohbet olsun diye...eşim döndü bana bunları niye anlatıyorsun dedi. Çok bozuldum tabi. Daha öncede buna benzer şeyler yapti. Bende mi bir anormallik var acaba...

Arkadaşlar esimle çocuğun öğretmeninin bir durumu hakkında konuşuyorduk.ya aslında ben öğretmeniyle ilgili bir durumu esimle paylaşmak istedim sohbet olsun diye...eşim döndü bana bunları niye anlatıyorsun dedi. Çok bozuldum tabi. Daha öncede buna benzer şeyler yapti. Bende mi bir anormallik var acaba...
sende bır anormallık yok hayatım...hepsı bır havaya gırdı evlı erkeklerın..onalr bır havaya gırdı anlayacagın aynından bende de var:KK14:

Olur öyle şeyler ya ilgiisini çekmemiştir dinleyesi yoktur oda birşey anlatınca sizde hayatım beni ilgilendirmezki niye bana söylüyorsun dersin:)

Sizde hiçbir şeyi anlatmayın, an gelir bunu bana neden anlatmadın derse böyle bi tepki vereceğini düşündüm dersiniz.

çocuk ikinizinde çocuğu onun hakkındaki meseleler ikinizi de ilgilendirir nasıl ona neymiş

Ben de eşime bu soruyu sormak istediğim çok oluyor da kalbini kirmamak için sormuyorum:KK70:

Kimi böyle malesef.benim kuzenimin eşide işten gelince sözde kafa dinlemek için TV'yi saatlerce yüksek sesle dinler beyni şişmez ama karısı konuşacak olur sohbet edecek olur onu dinlemez,kafa şişiriyon der :confused:

Erkeklerin genel karakteristigi...
Genelde boyle konularla kafalarini sisirmek istemiyorlar.
Ama cocuk ikinizin, bana nefen anlatiyorsun derse bir dahaki sefere bunu hatirlatin.

Yani , özel hayatla ilgili mevzuysa haklı.. Çocuğunuzu ilgilendiren bir durumda kabalık yapmış.
Bu durum daha öncede oldu demiştiniz ,hiç konuştunuz mu?

çocuk ikinizinde çocuğu onun hakkındaki meseleler ikinizi de ilgilendirir nasıl ona neymiş
Yanlis anlamadiysam eğer çocukla ilgili bir durum değil bu.öğretmenle ilgili özel bir durumunu sohbet olsun diye eşine anlatiyormus konu sahibi. Bu durumda eşi de bunları niye anlatıyorsun bana diyebilir. Öğretmenin dedikodusu yapılıyordu galiba.

Ya benim annem de dedikodu amaçlı değil ama şu şunu yapmış/bu böyle olmuş diye anlatır uzun uzun ve ben çok ama çok sıkılırım. Bir yerde de banane anne niye anlatıyorsun derim. Çünkü hiç ilgimi çekmiyor. Alınmayın ama bunun erkek/kadın alakası yok. İnsanların özelini duymak, ne yapmışlar ne yapmamışlarla ilgilenmiyorum. Eşinizde bunu hissetmiş ee çok normal.

Benim esimde ben anlatirken uyuyakalir emin olun daha kotu. Ama napiyoriz bu durumlarda polyana oluyoruz. Demek ki sesimin tinisi oyle hos ki adami rahatlatiyo uykusu geliyo diyorum ben :KK71:

biz konuşmayı seviyoruz ya adamlar tam tersi benimkide çoğu zaman hee hee der sonra konusu geçtiğinde bana niye söylemedin der adam dinlemiyor bile:-)

Back
X