Bunu hak ettim mi sizce?

Eşiniz böle söylüyor ama sizden uzaklaşmasina engel deil.

Siz belli bi zaman sora alttan alın kv ye yoksa buraya daha farklı konularla gelmeniz an meselesi.
Sen bu lafları kaldırabilir misin şeytan maymun 2 yıl boyunca onlara hep iyi davrandım haftada bir gidip gelirdim hal hatir sorar arardım

KONUMU TAM ANLATAMADIM NORMALDE 2 YILLIK İYİ BİR ILIŞKIMİZ VARDI ZAMAN ZAMAN KIRILSAM DA İÇİME ATARDIM SON ZAMANLAR DA KAYNANAM HER ŞEYİME KARIŞMAYA BAŞLADI BİRAZ TAVIR YAPTIM O GÜN MAĞAZADA KARŞILAŞINCA Bİ DE BEBEK MESELESİ KIRILDIM ÖPMEDİM ONLARI İLK KEZ ÖYLE BİR ŞEY OLDU DAHA ÖNCESINDE KAVGAM FALAN OLMADI BANA ŞEYTAN DEMESİ BURAYA Bİ DAHA GELME DEMESİ NORMAL Mİ VE DAHA BİR SÜRÜ HAKARET
benim kv komşuyaa gider gibi şehir dışına gider gelir öyleki ruhumuz bile duymz bi kersindeakşamdan demiş eşime gideceğini yine bende hastaydım inemedim yolculamaya iki üçay ısıtıp ısıtp önüme koymuşluğu var demem oki bi tek senin ki böyle değil canım

Normal diyen olmadı
Ama sende hiç birini öpmeseydin bari
Birini öpüp diğerlerini öpmeyince bariz tavır almışsın, eşin git öp dediği halde
Sen olsan bu lafları kaldırabilir misin ki ben hakaret de etmedim

Bir görümcenin gelini azarlar gibi araması şeytan demesi kayınvalidenin hakaretleri normal mi

normal değil. konunuza göre yorum yaptık..
önce ne yapmak istediğinize karar verin. böyle insanlarla vakit geçirmek istiyor musunuz? eğer geçirmek istemiyorsanız, beraber eve gidelim dememeleri söz konusu etmeyin..

yeni doğacak bebeğe sizde güzel bir hediye alın.. kv ile görümce olayını eltinize ve çocuğa yansıtmayın.

Sen olsan bu lafları kaldırabilir misin ki ben hakaret de etmedim
Öpme mevzusunda henüz hakaret yokmuş
Aman keşke kimseyi öpmeseydin ben genelde by by yaparım ayak üstü karşılaşmışsak
Sen bariz evet size gıcığım demişsin bence bi nevi :KK53:
Sanırım bebek kıyafeti senin bam telin ama niye alınıyosun ki öz oğlu alınmıyoken
Ben kaldırmam ama ben senin gibi de yapmam. Şuna şuna bozuldum derim ya da sinirim geçene kadar bi süre görüşmem, yüz yüzeyken birini öpüp sonra orayı terk etmen tuhaf olmuş, iki tarafta haksız bence

Diğer gelin bayramdan bayrama gider onlara anlaşamıyor görümcelerle

Öpme mevzusunda henüz hakaret yokmuş
Aman keşke kimseyi öpmeseydin ben genelde by by yaparım ayak üstü karşılaşmışsak
Sen bariz evet size gıcığım demişsin bence bi nevi :KK53:
Sanırım bebek kıyafeti senin bam telin ama niye alınıyosun ki öz oğlu alınmıyoken
Ben kaldırmam ama ben senin gibi de yapmam. Şuna şuna bozuldum derim ya da sinirim geçene kadar bi süre görüşmem, yüz yüzeyken birini öpüp sonra orayı terk etmen tuhaf olmuş, iki tarafta haksız bence
Evet beni aradığında neden kırıldığımı anlatmaya çalıştım dinlemedi bile tek derdi hakaret saydırmak

Mal davalarından nefret ediyorum ona bu alında bana şu alındı başka işiniz gücünüz yok mu.

Peki sen kv olsan gelinin sana gereksiz Kırılsa bile Telefonla arayıp saydırır mısın
Ben kayınvalideyi haklı bulmuyorum ki. Diyorum hadi siz düşünemediniz ona ne demeli? Tavır almayacaksınız kendi kendinize, tavrınızı bi güzel koyacaksınız. Üzüldünüz, küstünüz haberleri oldu mu bakalım. Siz kendinize ettiğinizle kalırsınız.
Bana kayınvalide saydıramaz telefonda. Numaram bile yoktur onda inan buna. Seni üzen insanlara tepkini koyacaksın yoksa üzülen sen olursun.
Gene diyorum ilgilenmeyin kime ne almış. Ayrım yapıyor diyorsunuz bu eşinizi ilgilendirir, siz karışmayın.

Evet beni aradığında neden kırıldığımı anlatmaya çalıştım dinlemedi bile tek derdi hakaret saydırmak
Ben mi anlatamıyorum
İlk alındığında diyorum
Tavır yaptım soğuk durdum en sonda yolda karşılaşınca öpmedim diyosun ya
Ben boş boş tavır yapacağına net olsaydın keşke diyorum

normal değil. konunuza göre yorum yaptık..
önce ne yapmak istediğinize karar verin. böyle insanlarla vakit geçirmek istiyor musunuz? eğer geçirmek istemiyorsanız, beraber eve gidelim dememeleri söz konusu etmeyin..

yeni doğacak bebeğe sizde güzel bir hediye alın.. kv ile görümce olayını eltinize ve çocuğa yansıtmayın.
Benim asıl kırıldığım beni arayıp neden öyle yaptın diyebilirdi direk çok çirkin hakaretler en ufak şeyde bu kadar da düşmek mi lazım

Sen bu lafları kaldırabilir misin şeytan maymun 2 yıl boyunca onlara hep iyi davrandım haftada bir gidip gelirdim hal hatir
Sen bu lafları kaldırabilir misin şeytan maymun 2 yıl boyunca onlara hep iyi davrandım haftada bir gidip gelirdim hal hatir sorar arardım
Hangimiz maruz kalmiyoruz ki bunlara hemen yakıp yıkmak mı gerekir??

Sabır önemli bi erdem bence biraz sakinleş..

Sence işin bu hakaretlere varması gerekir miydi

Hayır bi sıcaklık yoktu yani tavırlıydılar
İşte sen kendin diyosun son zamanlar ben tavırlıydım diye
Onlar da anlamış kendilerince onlarda tavıra girmiş
Sen yapınca normal, onlar yapınca anormal mi

Keşke hiç birini öpmeden geçseydin, bu kadar büyütemezlerdi
Hakaretler hiç olmamış
Ama eşin de sana git öp dedim bak öpmedin demiştir kesin
Kendini bu duruma sen düşürmüşsün bi nevi

Evet bebeğini sevmişler, sana da nasılsın demişler
Hala diyosun soğuklardı
Ne yapacaklardı hacdan gelmişsin gibi coşkulu bi karşılama mı ?
Tamam diyelim gereksiz bi alınganlık bu iş hakaretsiz çözülemez miydi

Back
X