- 24 Eylül 2010
- 6.181
- 20.232
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi sana diyecek kiMadem küsmüşler sana sen de barışma. Önceki konularında da şikayetin vardı zaten.
AhahahŞimdi sana diyecek ki
Hakarete gerek var mıydı başka türlü çözülemez miydi ?
Eşim şok oldu sen hatalısın ama onların yaptığı daha büyük bir hata ilk anlattığımda çok sinirlendi gidip uyaracağım dedi sonra oraya gidersem herkesin kalbini çok kıracağım dedi bu konuyu kapat Madem öyle herkes kendi evinde otursun ne sen git ne onlar gelsin dedi bi de babam o hakaret olayını öğrenirse onlara çok kızlar dedi( kayınpeder bana çok değer verir doğumuma çiçek getirmişti)Olanla ölmüşe çare yok derler
Artık hakaret işitmişsin
Baştan farklı şeyler deneyecektiniz
Şimdi uzun uzun diğer alternatifleri yazmayayım istersen
Bi soru da ben sorayım bari
Eşin ne diyo bu duruma ?
Madem öyle sen bi çözüm bulAhahahBiraz sonuç odaklı olmak lazım diye düşünüyorum.
Eşin mantıklı adam vesselamEşim şok oldu sen hatalısın ama onların yaptığı daha büyük bir hata ilk anlattığımda çok sinirlendi gidip uyaracağım dedi sonra oraya gidersem herkesin kalbini çok kıracağım dedi bu konuyu kapat Madem öyle herkes kendi evinde otursun ne sen git ne onlar gelsin dedi bi de babam o hakaret olayını öğrenirse onlara çok kızlar dedi( kayınpeder bana çok değer verir doğumuma çiçek getirmişti)
Evet öyle ben de bu konuyu kapatıp önüme bakacağım bi daha oraya gitmemEşin mantıklı adam vesselam
Daha önceki mesajımda da yazmıştım. Madem sevmiyorsun onları barışma.Madem öyle sen bi çözüm bul![]()
Hayırlı olsunEvet öyle ben de bu konuyu kapatıp önüme bakacağım bi daha oraya gitmem
Eşim ailesinden bunu beklemiyordu çok üzüldüHayırlı olsun
YazıkEşim ailesinden bunu beklemiyordu çok üzüldü
Benim bu kadar üzülmemin nedeni çok değer verdim hayal kırıklığı yaşadım
Artık o kadar değer vermezsin, olur biterBenim bu kadar üzülmemin nedeni çok değer verdim hayal kırıklığı yaşadım![]()
Çok teşekkür ederim derdime derman olduğun içinArtık o kadar değer vermezsin, olur biter
Rica ederim Naz ne demek, her konu açışında beni etiketle ki görüp geleyimÇok teşekkür ederim derdime derman olduğun için![]()
Evet en çok da zoruma giden 18 yaşında bi kızın beni arayıp azarlması ki ben hatamı kabul de ettim neden kırıldığımı anlatmaya çalıştım ama onlar dinlemediler bile hakarete devam ettiler şoka girdim Görümcen kaynananla arandaki iliskiye ne karısıyor allahım ya nedir bu
Onları kafana takma da esin senden soguyabilir bu olaylar yüzünden dikkatli olmalısın.
Senelerdir anneme aynısını yaptı halalarım ,babaannemle annemin arasına girdiler bilirim bu durumları
Tüü terbiyesizler der daha da görüşmezdim sanırım
Başka soru ?
I LOVE YOU FRİENDSRica ederim Naz ne demek, her konu açışında beni etiketle ki görüp geleyim
Dertlere derman için burdayım![]()