Bunu hak ettim mi sizce?

iyi de önceki konularınızdan anlıyoruz ki kaynananızı sevmiyosunuz. e o zaman niye sizin bebeğinize hediyeler almasını istiyosunuz? almasınlar yani ölür müsünüzz? dünyanın sonu mu? kusura bakmayın ama maddiyatçılık gibi oluyor bu.

olayın sonrasında siz haklısınız tabi. hakaret vs diz boyu. yerinizde olsam tavır almak yerine mesafeli ve saygılı davranır geçerdim. çünkü belli ki eşiniz arkanızda değil.
Eşim beni haklı buldu ki bi daha oraya gitmezsin dedi

Burda mısın derdime bi çare bul senin nasıl kaynana mevzun:KK64:
benim kv semra kaynanadan hallicedir:KK70:en iyisi sağdan girsin soldan çıksın taktiği başka türlü olmuyo çünkü karşılık versen iyice yüz göz olursun bırak onlar kendi söylesin kendi dinlesin bi hakaret durumunda sineye çekme tabi ama böyle maddiya dayalı vs şeleri tınma kimin kv si dört dörtlük ki ben olan görmdim henüz:KK43:

KONUMU TAM ANLATAMADIM NORMALDE 2 YILLIK İYİ BİR ILIŞKIMİZ VARDI ZAMAN ZAMAN KIRILSAM DA İÇİME ATARDIM SON ZAMANLAR DA KAYNANAM HER ŞEYİME KARIŞMAYA BAŞLADI BİRAZ TAVIR YAPTIM O GÜN MAĞAZADA KARŞILAŞINCA Bİ DE BEBEK MESELESİ KIRILDIM ÖPMEDİM ONLARI İLK KEZ ÖYLE BİR ŞEY OLDU DAHA ÖNCESINDE KAVGAM FALAN OLMADI BANA ŞEYTAN DEMESİ BURAYA Bİ DAHA GELME DEMESİ NORMAL Mİ VE DAHA BİR SÜRÜ HAKARET

Normal degil onların da varmış bir kuyruk acısı bence
Soğuk davranmalari ondan
Bi düşün öncesinde bişi oldumu

İki oğlum var ve tabiki maddi durumu kötü olana daha çok yardım ederim ve paramı kime ne kadar harcayacağıma gelinim karışıp yorum yapamaz. Hakaret konusunda haklısınız.

İki oğlum var ve tabiki maddi durumu kötü olana daha çok yardım ederim ve paramı kime ne kadar harcayacağıma gelinim karışıp yorum yapamaz. Hakaret konusunda haklısınız.
Peki gelinin sana diyelim ki tavır yaptı ne yaparsın

Back
X