Bunu hak ettim mi sizce?

görümceniz çok ayıp etmiş. ona ne ki.sizin maddi durum iyiyse o yüzden almamış olabilir.canını sıkma.benim kv ilk çocukta çeyrek aldı.takım yelek 2ay sonra getirdi.aynı binada oturdurumuz halde.5seneden sonra oldubebeğim. ilk torun olduğu halde.2. kızım da 10tl lik takım getirdi .iki torunu var sadece.maddiyatıda iyi.

Içimde biriktiyordum patladım sanırım ama öncesinde bi kavga hiç olmadı
eğer bi kavga olmadıysa onlar haksız o zaman bi sarılma vs yüzünden aabartmışlar ele o tel konusu haklıın yani anlattıın kadarıyla

Normal degil onların da varmış bir kuyruk acısı bence
Soğuk davranmalari ondan
Bi düşün öncesinde bişi oldumu
Evime misafirliğe gelmişti netten kıyafet bakıyordum gerek yok kıyafetin fazla bi şey alma dedi (bebeğim 6 aylık doğru dürüst bi Alışveriş bile yapmadım) sonra kek biskuvi aldım eve boş şeyler alıyorsun dedi bi fırınım yanmıştı çok eski attığımı bilmesibe rağmen iki de bir yazık değil mi niye attın falan ben o gün soğuk davrandım ona bi de bu olay başka hiçbir şey yok

Evet en çok da zoruma giden 18 yaşında bi kızın beni arayıp azarlması ki ben hatamı kabul de ettim neden kırıldığımı anlatmaya çalıştım ama onlar dinlemediler bile hakarete devam ettiler şoka girdim :KK61:
Kimseye fazla değer vermemek lazım

Niye 18 yaşında ki gorumcene laf anlatmaya calisiyorsunki biz annemle hallederiz bizim aramızda deseydin

hakaret konusunda haklısın ama maddiyata takılmaderim ben bırak ne yapıyolrsa yapsınlar hiç birimiz birilerine güvenipte çocuk yapmadıköyle değilmi

Evime misafirliğe gelmişti netten kıyafet bakıyordum gerek yok kıyafetin fazla bi şey alma dedi (bebeğim 6 aylık doğru dürüst bi Alışveriş bile yapmadım) sonra kek biskuvi aldım eve boş şeyler alıyorsun dedi bi fırınım yanmıştı çok eski attığımı bilmesibe rağmen iki de bir yazık değil mi niye attın falan ben o gün soğuk davrandım ona bi de bu olay başka hiçbir şey yok
fırını sana vereyim sen kullan o zaman deseydin boşa gitmemiş olur hem

Tamaaam o günde soğuk bu olay dada soğuk bu iyice havalara girdi demişler
Normal de çok samimi ve kv yi dinleyen biriyseniz zorlarina gitmiştir

Evet bir kv vakası daha aglanacak halimize guluyorum artık :) daha önce herhangi bi sorun olmadı diyorsun ama kıyafet almadığı için yol ortasında bu tartışmalar olmuş belli ki ayırım yapılmasın senin çocuğuna da ayni davranilsin alınsın edilsin istiyorsun bu konuda kesinlikle hak veriyorum durumu iyi olmadığı için diğerine almıştır diyenler olmuş ama miras bolusurken dahii ne kadar zengin olduğu değildir dinimizde kıstas herkese eşit bölünür o sebepten almıyorsa bile kızım onun durumu yok ondan daha fazla almak durumundayim vs açıklama yapması gerçekten gerekir, gorumcenin arayıp hakaret etmesi boşlukları dolduruyor zaten seninle alakalı belli ki içlerinde problem varmış ki normal seyrinde giden bi ikiskiniz olsa onlarla bu kadar basit bi olayda cirkinlesmezlerdi tavsiyem konuyu ısıtıp ısıtıp eşinin önüne koyma onlara itersin kendinden sogutursun umarım düzelir zamanla

Kızlar kusura bakmayın konu uzun ama lütfen okuyunca hepsini yine kaynana görümce sorunu bu kez sildim onları... Olay gelince kaynanamla hiç kavga etmemiştim fakat son günlerde dolduğum için bir iki defa kendisine tavır yaptım.ki bazen o kadar bunaltır ki ama kendi hatasını görmüyor ayrımcılık çok yapıyor sürekli yanımda kızını över kaynım atanmadığı için asgari ücretle çalışıyor ona yardım ediyorlar buna bi şey Dediğim yok benim birinci çocuğum Kayınbabam bi çeyrek taktı kaynanam birkaç yelek örmüştü başka da bi şey almadılar annem beşik aldı çeyrek taktı kıyafet aldı her neyse asıl konuya geleyim son zamanlarda kaynanama soğuk davranmaya başladım geçenlerde eşim bebeğim gezmeye çıktık kaynanam görümcemle karşılaştık bizi görünce fazla takmadılar bebeği biraz sevdiler bana da nasılsın falan dedi görümcem kaynanam bana çok soğuk davrandı o anda da eltimin ikinci yeni doğan bebeğine kıyafet almakla meşguldü wn az 20 tane kazak pantolon çok zoruma gitti eşimle bebeğe bebek arabası almaya çıkmıştık güya eşim görümceme ne zaman eve gideceksiniz dedi o da daha oyalanırız dedi bize bekleyin eve birlikte falan gidelim demediler hele kaynanam suskundu o anda çok alındım eşim anlamadı kırıldığımı görümcemi öptüm diğer görümcem kaynanam gerideydiler eşim annemi de gör gidelim dedi o Anlık sinirle onları öpmedim ortamı terk ettim sonra eşim yanıma bi sinirle geldi asıl olay burda görümcem aradı hakaretlere başladı sen bi şeytansın şeytan çıktın iki defadır anneme saygısızlık yapıyorsun hakaret devam etti bir yandan da kaynanam maymun pis bi daha bize gelme oğlum gelsin sen gelme bize ben şoka girdim bu tepkiyi siz yaşasaydınız ne yaparsın?
Bebeğine az almışlar diye elitinin çocuğu olacağı Zaman mı tavır yapıyorsun

Kıskançlıktan çatla emi. Durumları yok diye almış bebeğe bi şeyler sen kocanı da ailesine karşı dolduruyosundur kesin. O onu almış bu bunu almış ne bu ya. Hırsıdan ortamı terk etmeler bi tafralar. Mal mülk para bunlar geçici kocanla çocuğunla mutlu olup şükretmen varken elti kaynana kıskanıyosun. İlişkileri de cıvıtmışsın sonunda hakarete varmış boyutu. Ha onların hakaretleri de yenilir yutulur değil çok ayıp.

Arkadasim bende hic sevmem bu bize bu alindi buna su alindi,evet aileler bazen ayrimda yapabilior yada bazen birine birinden fazla alabilior,ister hakli ol ister haksiz.sorgulama ya ben anlamiorum baskasinin parasi uzerinden nasl konusuluyor.yani bn utanirdim sahsen belki kirilirdim ama dile getirmem birakirdim esim desin ne diycekse cnku onun ailesi. Ben hayatta elimi belime koyup benm cocuguma almadn onun coguna aldin lafi edemezdm.donse deseler benimlemi kazandin sanane kime ne aliorsam dese hosmu? Icine fitneyi kiskancligi dusurme senin ihtiyacinmi var esin almiormu? Olanla yetin cani sagolsn demeyi bil.sen surat asip yuz cevirirsen o kadinin alicagi varsada almaz.onu gectm gorumcen haksiz karismamasi lazim tabiki ona ne oluyor ilgilndirmez sonucta onu ama yinede sen icindeki kiskanmayi dindir mutsuz olursun ve edersin gulum :)

Stratejin yanlis. Senden buyuk birine ayar verebilirsin tabiri caizse ama bununda adabi var. Saygini kaybetmeden yapmalisin bunu. O ortamdan ayrilirken kv ni gorumceni opebilirsinhatta opmelisin ama sık sık arayip sormayabilirrsin görüşmeyebilirsin. Sen orda vedalasnadin bak onlara koz verdin, esin seni kotu gordu. Bide ona aldi bana almadi deme hediye insanin icinden gelen biseydir kv icin sen el kizisin sende onu oyle gor hediye falan bekleme ve sende ona bisey yapma.

Misal anneler gnu, kv nin dogum gununde kendin kazak yada atki or ver disardan bisey alma. Bide kp ceyrek takti kv takmadi diye ayirt etme o ceyrek ikisinin adina takilir. Bizde dugune giderken her aile bi altin takar mesela kari koca ayri takmaz. Onalrdan gelecek bi ceyreklede zengin olmazsin kucuk seylerin hesabini yapma

Hayır eşimin yanında ailesiyle ilgili konuşmuyoruz zaten öyle biri olsam eşim beni haklı bulmazdı

Back
X