bunu kayınvalideme nasıl söylemeliyim

edasummm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2011
873
3
0
İstanbul
merhaba kızlar benim k.valıdem cok cadoloz ters herseyı yanlıs anlayan kendı kendıne kuran içerleyen ,olmadık seylerden anlamsız manalar yükleyen tuhaf bir kadın... yazmakla bitiremem
neyse ..
sorunum bebeğim 2,5 aylık ne zaman bize gelseler yada biz onlara gitsek bebeğim hep kucakta uyku düzeni bozuluyor uyumasına mani oluyorlar ,uyansa bile hep kucakta saatlerce,k.validem görümcem ve 12 yaşında ki kızı indirmıyrolar kucaktan,dolayısıyla onlar gidince bebeğim tam abartısız 10 gün kendıne gelmıyor gece gündüz ağlıyor,uykusunda inliyor,cunku cok hırpalanıyor biryerleri inciniyor,neyse sonra düzeliyor bunlar gelince tekrar başa sarıyor,huysuz sürekli ağlayan bir bebek oluyor,bu olayı eşime söyledim başta bana inanmadı tesadüf dedi tam 4 kez yaşadık ve bu sefer eşim sen haklıymışsın dedi ilk defa bana hak verdi

şimdi ben bunu k.valideme nasıl söylücem,direk söylesem almayın kucağa diye ters cevap verir küser yada tersini yapar dahada inada bindirir,cok tuhaf bir kadın sizce ne yapmalıyım nasıl söylemelıyım?:44::45:

Canım kayınvalidenle yakın bir yerde mi oturuyorsun ? Yani çok mu sık gelip giderler öncelikle ben bunu merak ettim :26:

Ben söyle derdim anne biraz hassas davranırmısın bebeğime falan fırsat vermezdim kucaklara pek ama işte herkez bir değil ki ben o konularda çirkef olurum vallahi kibarca falan sokarım yanı sonucta cocugum nıye hırpalansın kı o kırılcak dıyee cokta tın

kucaga alıstırmak ıstemıyorum tek basıma kaldıgımda durmuyor.kucagınıa alıp durmayın sonra ben cekıyorum sonucunu..bu konuda ozverılı olun ulennn derdım:)))

Ben söyle derdim anne biraz hassas davranırmısın bebeğime falan fırsat vermezdim kucaklara pek ama işte herkez bir değil ki ben o konularda çirkef olurum vallahi kibarca falan sokarım yanı sonucta cocugum nıye hırpalansın kı o kırılcak dıyee cokta tın

aldıklarına bırsey demıyorum ama daha 2,5 aylık,aslında bana sorun yapmak için kucağa alışsın diye yapıyorlar birazda farkındayım,hoslanmadıgımında gayet farkındalar ama ben tatsızlık cıkmadan nasıl yapabılırım bunu,o bırakıyor diğeri alıyor hangi birinin elinden alayım

Eşinesöylet bence.
Ya da sen söyle.
Kucağa alışıyor, evde bana zor oluyor vs.
Eşin de arkandan gelsin.Tasdiklesin seni:4:

kucaga alıstırmak ıstemıyorum tek basıma kaldıgımda durmuyor.kucagınıa alıp durmayın sonra ben cekıyorum sonucunu..bu konuda ozverılı olun ulennn derdım:)))

keşke bu kadar anlayışlı olsalar,aynen öyle kucak istiyor uykudayken bile emzırıyorum uyuyor yatağına bırakınca ağlıyor:(

canım sende 35. haftandaymıssın sağlıcakla doğur,ben 35. haftamda doğum yapmıştım,bu sıralar temızlık vs. pek yapma,kendını yorma ben evi temızledim sabahına 35. haftamda doğurdum:) dikkatlı ol

Eşinesöylet bence.
Ya da sen söyle.
Kucağa alışıyor, evde bana zor oluyor vs.
Eşin de arkandan gelsin.Tasdiklesin seni:4:

haklısın artık bir şekılde söylıcem,ters kadın direk kucağa alısıyor dıye sevmıcez mi hiç der,anında bır cevap yapıştırır,eşimde anneısnden korkar bakalım nasıl söylıcez,kadın o kadar şer ki

aldıklarına bırsey demıyorum ama daha 2,5 aylık,aslında bana sorun yapmak için kucağa alışsın diye yapıyorlar birazda farkındayım,hoslanmadıgımında gayet farkındalar ama ben tatsızlık cıkmadan nasıl yapabılırım bunu,o bırakıyor diğeri alıyor hangi birinin elinden alayım

sen o işi eşine devret cnm kendin diyemiyosan
benm kızım32 hftlık doğdu tam 1 yaşına kadar kimseye vermedim kırılan kırılsın ne yapalım yazık değilmi bebğine küçücük ne anlasın kucaktan

canım evleri 5 dk uzaktaymış sanki aylarca görmüyorlar gibi ne o öyle küçücük çocuk kucaklarda :20::20:
bizimkilerde aynen öyleydi deli oluyordum bir defasında bebeğim böyle huysuzlandı
sabaha kadar yatmadı çocuk doktora götürdük
doktorada anlattım böyle böyle diye adam çok kızdı
kemikleri batar siz bile gerekmedikçe kucakta hırpalamayın dedi
bende söyledim böyle böyle çocuk uyumuyor çok huysuzlanıyor doktora götürdük böyle böyle dedi dedi.
baktım laftan anlayan yok
biraz öpüp seviyorlar hemen alıyordum yatacak yatma saati diye :47::47::47:

haklısın artık bir şekılde söylıcem,ters kadın direk kucağa alısıyor dıye sevmıcez mi hiç der,anında bır cevap yapıştırır,eşimde anneısnden korkar bakalım nasıl söylıcez,kadın o kadar şer ki

:47: hamile kalırsın rahat vermezler çocuk doğurursun rahat vermezler ağız tadıyla çocuğunu büyütemezsin ne bu yaa:47:
yakın olmak hiç iyi değil ben yaşadım biliyorum
çocuk zar zor memeyi tutardı zırt kapı pırt kapı öffff
aklıma getirdin o günleri
valla şimdiki aklım olsa çekmezdim küserse küssün aaaa:53:

Canım biraz tutsun kucağında.
Bir 5 dak da halası tutsun.
Tamaaaaam bu kadar yeter de , al kucağından
Uyutucam de , emzir.
Sonra da uyumazsa onların yanında halının üstüne temiz bir çarşaf ser.
Yatır bebeğini üstüne.
Baka baka sevsinler:55:

evet canım yürüyerek 5dk:( görüşüyoruz sürekli

Tüh eğer çok yakın olmasaydınız aklıma bir kaç bahane gelmişti. Mesela aşı oldu, bacağı yada aşı vurulan yeri acıyordur diye ben bile kucağıma alamıyorum tarzı bir şeyler söyleyebilirdin iki tarafında gönlü kırılmadan ama madem sürekli geliyormuş o halde açık açık söyleyeceksin canımcıgım.

O eşinin de çocuğu,sadece sen sorumlu değilsin.Madem farketmiş,eşin söylemeli annesine.Huzursuz oluyo gece bizi uyutmuyo desin.
Sen hiç bulaşma.Söyle eşin uyarsın

keşke bu kadar anlayışlı olsalar,aynen öyle kucak istiyor uykudayken bile emzırıyorum uyuyor yatağına bırakınca ağlıyor:(

canım sende 35. haftandaymıssın sağlıcakla doğur,ben 35. haftamda doğum yapmıştım,bu sıralar temızlık vs. pek yapma,kendını yorma ben evi temızledim sabahına 35. haftamda doğurdum:) dikkatlı ol

sagolasın cnm benım:)
kuveste kac gun kalmıstı tatlım senın bebısın?
ayy ıns.zamanını bekler..20 nısanda dogurcam ınsallah..benım kıza bıraksan ooo bır yol veren hemen cıkcak valla o derece tekmelıyor:)

sen o işi eşine devret cnm kendin diyemiyosan
benm kızım32 hftlık doğdu tam 1 yaşına kadar kimseye vermedim kırılan kırılsın ne yapalım yazık değilmi bebğine küçücük ne anlasın kucaktan

ağzına sağlık canım,haklısın walla ne anlasın kucaktan,uykuda bir inleyişi var duysanız acırsınız,sürekli bana gelip bebek sevmeye geldik diyorlar şimdi bende almayın kucağa desem buna karşıklık hoş olmayacak zaten aramız limoni en iyisi eşime devredeceğim tabi oda söylerse

35 haftalık doğdu küvezden cıkdı eve getırdım k.valıdem sureklı kucagında bırde 12 yasında kı torununa verıyor al sende tut dıye ,aklıma geldıkce sınırlerım tepemde ,cahıl ınsanlar,bebeğim daha kendını tamamlamış,o zaman eve gelenlere göstermedım dıye mılletın ıcınde sızın nazarınız değer dıye getırmıyor dedı 15 kişinin içinde

şimdi bunu nasıl izah edicem ki

sagolasın cnm benım:)
kuveste kac gun kalmıstı tatlım senın bebısın?
ayy ıns.zamanını bekler..20 nısanda dogurcam ınsallah..benım kıza bıraksan ooo bır yol veren hemen cıkcak valla o derece tekmelıyor:)

1 hafta kaldı,dr. hala bırakmak istemedı kalsıyumu eksık,antıbıyotıge baslandı vs. bırsuru sey soyledı ben evde verırım ılacları dedım,imza karsılıgı aldım bebısımı kuvezden,napim ilk bebeğim zaten gec oldu,gözümün bebeği o orada hastanede 19 -20 yasındakı kızların elındeydı ıcım rahat etmedı,özel hast. idi ama hijyen tıtızlık guvenlık sıfır

ayy işin zor tatlım ama ben sana söyliim
eşinde annesinden korkuyormuş madem
oda söylemez
gene sana kalır sen kötü olursun
tatlı dille söylemeye çalış bakalım
baktın anlamıyor tavrını koy
bebeğinden önemli ne varki

ağzına sağlık canım,haklısın walla ne anlasın kucaktan,uykuda bir inleyişi var duysanız acırsınız,sürekli bana gelip bebek sevmeye geldik diyorlar şimdi bende almayın kucağa desem buna karşıklık hoş olmayacak zaten aramız limoni en iyisi eşime devredeceğim tabi oda söylerse

35 haftalık doğdu küvezden cıkdı eve getırdım k.valıdem sureklı kucagında bırde 12 yasında kı torununa verıyor al sende tut dıye ,aklıma geldıkce sınırlerım tepemde ,cahıl ınsanlar,bebeğim daha kendını tamamlamış,o zaman eve gelenlere göstermedım dıye mılletın ıcınde sızın nazarınız değer dıye getırmıyor dedı 15 kişinin içinde

şimdi bunu nasıl izah edicem ki

Nasıl ya.
12 Yaşında çocuğa mı veriyor ufacık bebeği.
Kan beynime sıçradı.
Benimki de 6 yaşında çocuğa veriyordu benim görmediğim yerde.
O geldi aklıma.
Sakın canım. iZİN VERME.
Gerekirse bunun için kötü ol.
Eşini de doldur.
Google baktım.
İyi değilmiş, zararlıymış felan de
Doldur azcık, söylesin anasına.
:20:

Back
X