selamlar
arkadaşlar cuma günü göğsümde bir kitle olduğunu farkettim.biraz öncede neden oluşabileceği konusunda araştırma yaparken bir doktorun prolaktin yüksekliğindende kaynaklanabileceğini söylediğini dinledim.ben kansızlıktan dolayı yaklaşık 20 gündür arı sütü arı polenii prolaktin ve bal karışımı tüketiyorum.ve şimdi okudumki prolaktin yüksekliği kısırlığa neden olabiliyormuş.göğsümdeki bu ağrılı kitle prolaktin kullanmamdan mı kaynaklanıyor acaba vee ben bunu kullanmaya ddevam etmelimiyim?daha yeni evliyim ve çocuğumuz yok bu prolaktinin antibiyotik görevi gördüğünü söylediler ve bende aldım ne yapmam konsunda biilgi verirseniz memnun olurrum
selamlar
arkadaşlar cuma günü göğsümde bir kitle olduğunu farkettim.biraz öncede neden oluşabileceği konusunda araştırma yaparken bir doktorun prolaktin yüksekliğindende kaynaklanabileceğini söylediğini dinledim.ben kansızlıktan dolayı yaklaşık 20 gündür arı sütü arı polenii prolaktin ve bal karışımı tüketiyorum.ve şimdi okudumki prolaktin yüksekliği kısırlığa neden olabiliyormuş.göğsümdeki bu ağrılı kitle prolaktin kullanmamdan mı kaynaklanıyor acaba vee ben bunu kullanmaya ddevam etmelimiyim?daha yeni evliyim ve çocuğumuz yok bu prolaktinin antibiyotik görevi gördüğünü söylediler ve bende aldım ne yapmam konsunda biilgi verirseniz memnun olurrum
herkese günaydın arkadaşlar
öncelikle hepinizden allah razı olsun ilgilendiğiniz için
dün doktora gittim ve göğsümdeki kitlenin altı temiz çıktı.benimde annemde olduğu için telaşlanmıştık ama hamdolsun temiz geldi ve hormonal bir geçici durum olduğu söylendi.
bu arada ya sahi o prolaktin değil propolismiş yukardada bir arkadaşım demiş ben takıntıdan karıştırıp adamında günahını aldım
şu an hala tetkikler yapılıyor kansızlığım için ilaç kullanmaya devam ediyorum fakat bana ilacın da gıdanında faydası olmuyor.kara üzümler pekmezler bademler pestiller neler tüketmedim ki ağustostan beri fakat hiç tesir etmiyor.doktora söylemiştim ilk alddığımda kullanabilirsin demişti.
arı sütü hakkında araştırma yaptım ve ondan sonra kullanmaya başladım.hatta adetinde sorun olan bayanlara kesinlikle tavsiye ederim.bir arkadaşım bir gün adet görmesine rağmen bu arı sütü polen karışımını kullanır kullanmaz 3 4 güne çıktı süresi.adet sorunu yaşayan herkkese tavsiye ediyorum ben..
tekrar tekrar hepinize çooook çoook teşekkürederimmmmm
:d
cok gecmiş olsun canım Allah beterinden saklasın...
tahminlerime göre sendeki kansızlığın sebebi demir eksikliği değil.baska sebeplerden dolayı kanın sürekli düşüyor canım.dediğim gibi keşke şu tahlillerini görebilseydim.taratıp mail atma şansın olmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?