Bunu nasıl algılamalıyım

Siz böyle devam ederseniz çocuğunuzu öğretmen de öğrenciler de itecek sevmeyecek. Amma buyutuyorsunuz herşeyi

Anladım her okul farkli ddmek ki ama konu sahibi takıntılı gibi geldi ilk gün gonderilmek tabiki sinir bozmuştur ama anlatımı degisik
ilk gun degil gonderilmesi onun. 6. Gun hala gidiyormus. O yuzden artik gelmeyin demisler. Kres meselesine epey takti konu sahibi. Bu kacinci konu bilmiyorum.

Okulun ilk haftası alışma aşamasında olduğu için daha hassas davranmış olabilirler.
Şimdi biraz esnetmiş olabilirler.

Allah o kreş çalışanlarının yardımcısı olsun.
Siz çocuğunuzu kreşe vermeye hazır bir anne değilsiniz.
Başka çarem yok falan demeyin bulun bakıcı baktırın madem.
Sabahın 7 sinde kreşle ilgili yeni bir konu açıyorsunuz. Başka düşüneceğiniz bir şey yok mu Allah aşkına?
Üzüldüm tarifsiz

O zaman öğretmene sor fotoğrafları gördüm evden yiyecek getirip ikram edebiliyor muyuz bende izinli bir günümde yapmak istiyorum de..

Oğlumun kreşinde yasak herkese o yüzden anliyorum.. mesela çinli bir kadin vardi cocugu hic türkçe bilmiyor o iki gün sinif kapisinin önünde oturdu , normalde yasak cunku ağlayan çocuklar oluyor annelerini isteyen ama cocukla iletişim zordu, 3.gun oda okulda disarda bekledi ama her şeyde ic0eri girebildi. Bu velininde istisnaî bir durumu vardir..
Bizim kreste güvenlik açısından almıyor ama okul tadilatta baska bir yere taşındı o yüzden insanlar yeni yere alışana kadar bekliyorlar ilk hafta izinler vardi ama artik yok

ilk gun degil gonderilmesi onun. 6. Gun hala gidiyormus. O yuzden artik gelmeyin demisler. Kres meselesine epey takti konu sahibi. Bu kacinci konu bilmiyorum.
Oo 6.gun denildiyse normal yani ben 3 gün kendim götürdüm bekledim 4. Gün servise verdim okula gittim ınerken okula teslimi nasil ve çıkarken nasil baktım 5.gun artik servise verip alıyorum.. yani zaten artik öğretmende gelme diyor.. konuyu Anladim smdi hayrlisi olsun

hayır budoğum zgünü velisi değil ayrıca bir kural varsa herkese uygulanmalı aksi takdirde şahsıma hakarettir bu
Bakınız o zaman öyle uygun görülmüştür. Şahsınıza yapılmış birşey değildir.Önce size belki çocuk alışamaz tepki verir diye izin alın denmiştir.Sonra çocuğun uyumlu davrandığını gördüklerinde yollamışlardır ki en doğrusunu yapmışlar .
Belki tedirginliğinizi gördüklerinden sizi ikna etmek içinde güvenlik sebebiyle denmiştir.Yani lütfen çok takılmayın
Ara ara veliler çocuklar için kek börek vb.yaptıklarında veli ve çocuğu sınıftaki çocuklara ikramda bulunabilir onlarda gönülleri olsun diye izin vermişlerdir.

İnanın ki sizde çocukların sevebileceği bir kek yapın kimse ile inatlaşmadan, takıntılı tavırlar olmadan ,guleryuzlu bir biçimde çocuğunuzla ikram etmek istediğinizi söyleyin size de izin vereceklerdir.

Bakınız o zaman öyle uygun görülmüştür. Şahsınıza yapılmış birşey değildir.Önce size belki çocuk alışamaz tepki verir diye izin alın denmiştir.Sonra çocuğun uyumlu davrandığını gördüklerinde yollamışlardır ki en doğrusunu yapmışlar .
Belki tedirginliğinizi gördüklerinden sizi ikna etmek içinde güvenlik sebebiyle denmiştir.Yani lütfen çok takılmayın
Ara ara veliler çocuklar için kek börek vb.yaptıklarında veli ve çocuğu sınıftaki çocuklara ikramda bulunabilir onlarda gönülleri olsun diye izin vermişlerdir.

İnanın ki sizde çocukların sevebileceği bir kek yapın kimse ile inatlaşmadan, takıntılı tavırlar olmadan ,guleryuzlu bir biçimde çocuğunuzla ikram etmek istediğinizi söyleyin size de izin vereceklerdir.
Bazı velileri kayırıyorlar kim ne derse desin. Kek getiren kadın öğretmen çevresi geniş reklamınızı yapar diyorlar olay başka bişi değil ve bu yüzden ayrıcalık yapılıyorsa çok çirkin

Hemen damgayı yapıştırıyorsunuz. Bana değerverilmiyor çok önemli insanlar ya telefonlara bile bakmıyorlar
İyi de iki günde bir sorun çıkarırsanız yine ne yapacak diye düşünülür doğal olarak.
Ciddiyetinizi kaydettiniz orda.
Önemli bir durumda da normal ilgi görmeyeceksiniz.

Hic psikolojik destek almayi dusundunuz mu?
Bu kacinci konunuz?
Gercekten cocugunuza yazik lutfen tedavi olun
Ayrıca dışarıdan kek börek getiriliyor o evin hijyeni nasıldır bilinemez. Bütün yemekler kreştepişmeli. Dışarıdan bişi alınmamalı bence.

Daha önce yazmıştım kreş in ilk bir haftasında bana bir saat izin al demişlerdi ve oğlumla okulun parkında oynarken hemen öğretmen başımıza dikilmişti. Bana siz gidin demişti kibarca sepetlenmiştim. Bunu müdüre söylediğimde okulun güvenlik uygulamasını saygıyla karşılama gerektiği söylenmişti.şimdi fotoğraf göndermişler. Velilerden Ayşe hanım çocuklara kek börek yapmış ve çocuklarla ikindi kahvaltısında ben kuralların genel olduğunu düşünürken acaba bireysel miydi yani kural varsa tüm velilerin uyması gerekmez mi bunu nasıl algılamalıyım
Bence aşırı derecede takıntılı bir insansınız. Madem çocuk hasta en başından durumunu bildirseydiniz kreşe ve onlar da dikkat etseydi. Söyledim bidaha muhattap almam diye yorum yapmışsınız,çocuktan betersiniz. Bütün konularınızda birilerine takıyorsunuz. Yok ciklet çiğnedi müzik dinledi rahatsız oldum,yok soğuk davranıyor bana mı özel,yok bana çay getirmedi. Bu şekilde nasıl yaşıyorsunuz? Sağlıklı olmadığınızı düşünüyorum ben artık.

Okul öncesi öğretmeni olarak yazıyım belki bir de bu taraftan dinlerseniz empati yapabilirsiniz. Bizim en gıcık olduğumuz Veli tipi bize güven duymayan kurallarımıza ve uygulamalarımıza sürekli müdahale eden Veli tipi.
Ben özel bir kreşte çalışmıyorum devletin anaokulu ama bazen öyle veliler oluyoki sizi tavırlarıyla mimikleri ile bile rahatsız ediyor. Herkesin çocucuğu özel ama onların ki daha da özel herkes hassas ama o daha hassas hep bi özel ilgi bir pohpohlama istiyor

Okul açıldı size yaşadığım bir örnek anlatıyım.
İkinci gün hiçbir velimi içeri almadım. Ağlayan çocukları da almadım annesi hazır değilse parkta biraz gezin okulun içinde gezin çocuğunuzla konuşun dedim.
3. Gün oldu çocuk yine kapıda ağlıyor annesi yanında benim çekip içeri almamı bekliyor yanlarına gittim. Anne son derece sabırsız niye ilgilenmiyormuşum bu nasıl okulmuş.
İzah ediyorum anlamıyor. Diyorum ki ağlayan bir çocuk ortamı kötü etkiliyor. Zamana yayalım kapımız açık burda ki ortamı gördükçe kendi girmek istiycek merak etmeyin. Biraz sabır e bende içeri Giriyim ne var diyor uygulama böyle olmalı. Ama olmaz diğer çocuklara da yazık anneleri yok e onlarda annelerini istiycek dedim. Siz salonumuzda oturun çocuğunuz ortama alışır bizi izler ama gelir merak etmeyin.
Neyse çocuk bizi izledikçe sınıfa girmek istedi. Ertesi gün mırın kırın biraz ikna çabaları anneden bağımsız aldım sınıfa sorun çözüldü.
Bu hafta bir kadın idareden izin almış. Almanya da yaşayan bir anneanne geri dönecek torunun sınıfını gezmek istiyor. Dünya tatlısı hemen girer çıkarım kızım dedi bende tabi gelsin görsün dedim. Kadını sınıfta gören Veli çıldırdı beni milli eğitime şikayet etmekle tehdit etti. Kendi niye girememiş de bu kadın girermiş.
Diyorum ki sizin çocuğunuz siz sınıfa girdikçe alışamayacaktır. İzledi beğendi sınıfıma kendi rızasıyla girdi. Zaman içinde zaten sizde girip etkinliklere dahil olursunuz. Yok dolu afta tafra en son sınıftan çıkıp kapımı kapattım bereye gidersen git dedim nereye şikayet edersen et. Başıma ne iş açarsan aç benim sınıfıma karışamazssın
Şimdi diyorum ki ne gerek var öğretmenleri delirtmeye izahla anlayın Ya Hu

Ayrıca dışarıdan kek börek getiriliyor o evin hijyeni nasıldır bilinemez. Bütün yemekler kreştepişmeli. Dışarıdan bişi alınmamalı bence.

Çocuğunuzu bir fanusa kapatmayı denediniz mı? Madem dışardan bişey istemiyorsunuz kendi çocuğunuzu o zaman evde büyütün.

Çocuğunuzu bir fanusa kapatmayı denediniz mı? Madem dışardan bişey istemiyorsunuz kendi çocuğunuzu o zaman evde büyütün.
Kreşlerin aşçıları olur ve yemek menüleri denetime tabidir. Fanusa nedir anlayamadım ama durum bu

Bende çocuğumu bu sene ilk defa kreşe verdim. Üstelik kaç yıllık dostumuzun kreşi daha önce kaç kere gitmişimdir odasına kahve içmeye. Çocuğumu yazdırmaya karar verdikten sonra gidip bi kere konuştum. Veli olarak kuralları tekrar dinledim. Sadece ondan şunun için izin istedim. Ağustosun son iki haftadında sizin istediğiniz saatlerde yarım saat bile olabilir dedim çocuğumu öğretmenin yanına bırakabilirmiyim haftada 2 gün dedim kabul etti. Bahçede oyun saati olduğunda bana 1 saat önce haber verdi bende o zaman götürdüm. Çocuk onlarla oyun oynadı öğretmenini gördü öğretmeni onu gördü. Onun dışında binanın içine bile girmedim daha çocuğumla. Kapıdan teslim ettim geldim. Kurallar neyse ona uydum. İçeri giren veli de vardır muhakkak. Ben bilemem belki çocuğun özel bi durumu var.

Bence bu kadar takıntılı olmayın. Biraz rahat olun.

Kreşlerin aşçıları olur ve yemek menüleri denetime tabidir. Fanusa nedir anlayamadım ama durum bu
Fanus bir cam balon gibi birşey canım. Mikrop kapmasın diye içine koyabilirsin anlamında yazdım. Çok abartma. Çocukların mikroba da ihtiyacı var. Bi börekten ölmez yani insanları da küçümsemeyin hijyeni nasıldır diye.

Bazı velileri kayırıyorlar kim ne derse desin. Kek getiren kadın öğretmen çevresi geniş reklamınızı yapar diyorlar olay başka bişi değil ve bu yüzden ayrıcalık yapılıyorsa çok çirkin
Kendinizi doldurmayın lütfen.O işler öyle değil
Siz öneride bulunun sonucu buraya yazın tabi ki ılımlı ve pozitif olun karşı tarafta size karşı öyle olur.

Okul öncesi öğretmeni olarak yazıyım belki bir de bu taraftan dinlerseniz empati yapabilirsiniz. Bizim en gıcık olduğumuz Veli tipi bize güven duymayan kurallarımıza ve uygulamalarımıza sürekli müdahale eden Veli tipi.
Ben özel bir kreşte çalışmıyorum devletin anaokulu ama bazen öyle veliler oluyoki sizi tavırlarıyla mimikleri ile bile rahatsız ediyor. Herkesin çocucuğu özel ama onların ki daha da özel herkes hassas ama o daha hassas hep bi özel ilgi bir pohpohlama istiyor

Okul açıldı size yaşadığım bir örnek anlatıyım.
İkinci gün hiçbir velimi içeri almadım. Ağlayan çocukları da almadım annesi hazır değilse parkta biraz gezin okulun içinde gezin çocuğunuzla konuşun dedim.
3. Gün oldu çocuk yine kapıda ağlıyor annesi yanında benim çekip içeri almamı bekliyor yanlarına gittim. Anne son derece sabırsız niye ilgilenmiyormuşum bu nasıl okulmuş.
İzah ediyorum anlamıyor. Diyorum ki ağlayan bir çocuk ortamı kötü etkiliyor. Zamana yayalım kapımız açık burda ki ortamı gördükçe kendi girmek istiycek merak etmeyin. Biraz sabır e bende içeri Giriyim ne var diyor uygulama böyle olmalı. Ama olmaz diğer çocuklara da yazık anneleri yok e onlarda annelerini istiycek dedim. Siz salonumuzda oturun çocuğunuz ortama alışır bizi izler ama gelir merak etmeyin.
Neyse çocuk bizi izledikçe sınıfa girmek istedi. Ertesi gün mırın kırın biraz ikna çabaları anneden bağımsız aldım sınıfa sorun çözüldü.
Bu hafta bir kadın idareden izin almış. Almanya da yaşayan bir anneanne geri dönecek torunun sınıfını gezmek istiyor. Dünya tatlısı hemen girer çıkarım kızım dedi bende tabi gelsin görsün dedim. Kadını sınıfta gören Veli çıldırdı beni milli eğitime şikayet etmekle tehdit etti. Kendi niye girememiş de bu kadın girermiş.
Diyorum ki sizin çocuğunuz siz sınıfa girdikçe alışamayacaktır. İzledi beğendi sınıfıma kendi rızasıyla girdi. Zaman içinde zaten sizde girip etkinliklere dahil olursunuz. Yok dolu afta tafra en son sınıftan çıkıp kapımı kapattım bereye gidersen git dedim nereye şikayet edersen et. Başıma ne iş açarsan aç benim sınıfıma karışamazssın
Şimdi diyorum ki ne gerek var öğretmenleri delirtmeye izahla anlayın Ya Hu
O veli de o anneannemin almanya'da geldiğini bilemez kurallar aynı sertlik herkese uygulanırsa sorun kalmaz kavga etmezsiniz kendinizi savunmasını

Kendinizi doldurmayın lütfen.O işler öyle değil
Siz öneride bulunun sonucu buraya yazın tabi ki ılımlı ve pozitif olun karşı tarafta size karşı öyle olur.
Ben böyle düşünüyorum. Önceki kreşten müdüre aynen şöyle demişti bir çocuğumun velisi profesör. Ben de içimden şöyle demiştim e ne olmuş yani çocuk çoxuktur

Back
X