Bunu nasıl algılamalıyım

Kendime de soruyorum ama şu var bişi şeri eleştirince kurum sana bu böyle işine gelirse diyor. Söz gelimi eşya karışması kaybolması sorunu altı günde üç kez yaşandı bu ns düzensizlik diyince hemen size verdik dediler. Daha sonra ortaya çıktı ki kreş te imiş. Yeri geldi mi kredi kartı komisyon alıyorum hesabını yaparlar.kirlileti koydukları minik poşetlerini hesabını yaparlar onları geri isterler. Doğaya geri dönüşüm içinmiş. Ben de yedim. Ulan poşetin maliyetini hesaplıyorlar. Olay bu. Ama onlar yaldızlı konuşuyor onlar bunun hesabını yapıyorsa ben de kaybolan eşyaları sorarım

Bu kadar memnuniyestiz iseniz neden öocuğu almıyorsunuz ordan? Yazık değil mı çocuğunuza madem herkesten şikayetçisiniz?

Alternatif yok Büyükşehir yaşamıyorum. Burası küçücükilçe 120.000 nüfus

Madem oyle umduğunu değil bulduğunu yiyeceksin diye bir kelime var. Şikayetçi memnuniyetsiz olmaktan vazgeç. Hrm mecbursun hemde her şeye takıyorsun. Biraz da dön kendine bak bunca insan senin normal olmadığını anlatıyor. Takıntılı olmak heleki senin kadar basit şeylere takılmak ciddi bir hastalık. İleride şizofreniye bile dönebilir benden söylemesi.

Alternatif yok Büyükşehir yaşamıyorum. Burası küçücükilçe 120.000 nüfus
Şimdi oldu 120.000 nüfuslu yere küçük bir ilçe mi diyorsun?
Al çocuğunu ordan sen mutsuzsun devam etmeyin sinirlerinizi bozmayın. Çünkü sizde herşeye karşı bir memnuniyetsizlik var. Konuşucağınız veya danışarak çözeceğiniz bir eş dost yok mu?

Yanlış anlamayın ama çocukluğunuzda dışlanıyor muydunuz?
Aileniz kardeşlerinizle aranız Arkadaş çevreniz falan nasıl?

Tamam konu sahibi takıntılı olabilir de velinin ne işi var sınıfta. Doğum günü olsa anlarım. Ben dr istemem anneler çocuğumun sınıfına girsin. Veli katılımı olsa her hafta onu da anlayacağım ama o da yokmuş.

Kızlar sağolsun yorumlar için kafaya sanırım fazla takıyorum ama onlar da masum değiller

Tamam konu sahibi takıntılı olabilir de velinin ne işi var sınıfta. Doğum günü olsa anlarım. Ben dr istemem anneler çocuğumun sınıfına girsin. Veli katılımı olsa her hafta onu da anlayacağım ama o da yokmuş.
Kadın bana bu fırsatı verdiğiniz için teşekkür ederim diye yazmış e tabi öle olunca kırılıyor insan ben de fazla taktım gereksiz bir konu

="sarimanolyam, post: 52893337, member: 830637"]Kadın bana bu fırsatı verdiğiniz için teşekkür ederim diye yazmış e tabi öle olunca kırılıyor insan ben de fazla taktım gereksiz bir konu
bir de niye kadının yaptığı pastayı yesin değil mi çocuk? En azından okulun nutfağını görmüşsübüzdür içiniz az da olsa rahattır. Bu konuda haklısınız. Biz de geçen sene veli katılımı yaptık ama okulumuzun mutfağını kullandık mesela.

Arkadaşım Bişilefi eleştirince kötü oluyorsun uslüp önemli ben haklı olsam da uslüp yüzünden haksız duruma düşüyorum olay bu
simdiye kadar actiginiz konularda verdiginiz cevaplarda tam anlamiYla olmasada Bu konuda birazcik haklisiniz uslup olarak gercekten itici oluyorsunuz lutfen elestirileri biraz dikkate alin bu kadar kisi ayni seyi soyluyorsa vardir bir sey

bir de niye kadının yaptığı pastayı yesin değil mi çocuk? En azından okulun nutfağını görmüşsübüzdür içiniz az da olsa rahattır. Bu konuda haklısınız. Biz de geçen sene veli katılımı yaptık ama okulumuzun mutfağını kullandık mesela.
Belki de mutfağında yaptı kekleri neyse takmaya değmez saçmaydı burada paylaşmam bile

hakLi oldugunuz konular illaki vardir.ben okul oncesi Ogretmeniyim ve kizimda bu yil okul oncesinde ben koy okulunda gorev yaptigim icin kiziMi merkezde evimin yakininda baska bir okula gOnderiyorum bu yil.okulun ilk gunu karsilastigim muameleyi yazsam inanin 10 larca sayfa yorum yapilir yakilir yikilir buralar ama benim kizimi gonderebilecegim baska bir okul yok burda ne yazikki.simdi inatlassam kizimda bende itici bir duruma dusecegim ve inaninki %500 ben hakliyim sirf kizim icin gittim pasa pasa konustum ogretmenle nasil yapabiliriz hocam ne diyorsunuz hocam diye diye ertesi gun kizim okadar mutlu geldiki.dOgru veya yanlis tartisilir ama iste birazcik yumusak huylu olmakta uslubumuza bİraz daha dikkat etmekte fayda var

hakLi oldugunuz konular illaki vardir.ben okul oncesi Ogretmeniyim ve kizimda bu yil okul oncesinde ben koy okulunda gorev yaptigim icin kiziMi merkezde evimin yakininda baska bir okula gOnderiyorum bu yil.okulun ilk gunu karsilastigim muameleyi yazsam inanin 10 larca sayfa yorum yapilir yakilir yikilir buralar ama benim kizimi gonderebilecegim baska bir okul yok burda ne yazikki.simdi inatlassam kizimda bende itici bir duruma dusecegim ve inaninki %500 ben hakliyim sirf kizim icin gittim pasa pasa konustum ogretmenle nasil yapabiliriz hocam ne diyorsunuz hocam diye diye ertesi gun kizim okadar mutlu geldiki.dOgru veya yanlis tartisilir ama iste birazcik yumusak huylu olmakta uslubumuza bİraz daha dikkat etmekte fayda var
haklısınız. Belki de iletişim tarzım yanöıifır

Back
X