- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
Hafta ici sabah ve akşam bi arkadaşımı ve çocuğunu alıp , çocuğu kreşe bırakıp arkadaşımla ise gidiyorum. Akşam dönüşte de çocuğu Kreşten alıyorum arkadaşı evine bırakıyorum. . Buraya kadar sıkıntı yok. Sorun şurada : 19 haftalik hamileyim ve şimdiye kadar çocuktan 2 defa hastalık bulaştı bana.. ilaç ta vermiyorlar hamile diye.. 2 3 gün hastanede yatmak zorunda kaldım. . Arkadaşımin da çocuğuna ilaç vermeme takıntısı var. Bu yüzden 2 yaşındaki çocuk hep hep hasta .. Bi türlü iyilesemiyor.
Sorun şu ki ; daha önce kabakulak kızamık vs de geçirmedim ben. Eşim bu arkadaşımın çocuğu ile temas etmemi istemiyor.. hatta cocugu bigun olsun doktora goturmedigi icin kizgin..
kendisine başka şoför bulsun diyor. . Sana kresten dolayisiyla cocuktan bircok hastalik bulasabilir diyor.. bebegi riske atmaya hakkin yok diyor.. Sizce bunu kırmadan nasıl söylerim. .
Sorun şu ki ; daha önce kabakulak kızamık vs de geçirmedim ben. Eşim bu arkadaşımın çocuğu ile temas etmemi istemiyor.. hatta cocugu bigun olsun doktora goturmedigi icin kizgin..
kendisine başka şoför bulsun diyor. . Sana kresten dolayisiyla cocuktan bircok hastalik bulasabilir diyor.. bebegi riske atmaya hakkin yok diyor.. Sizce bunu kırmadan nasıl söylerim. .