• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunu nasıl soylicem ??

birumutturyasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.667
1.747
83
37
Hafta ici sabah ve akşam bi arkadaşımı ve çocuğunu alıp , çocuğu kreşe bırakıp arkadaşımla ise gidiyorum. Akşam dönüşte de çocuğu Kreşten alıyorum arkadaşı evine bırakıyorum. . Buraya kadar sıkıntı yok. Sorun şurada : 19 haftalik hamileyim ve şimdiye kadar çocuktan 2 defa hastalık bulaştı bana.. ilaç ta vermiyorlar hamile diye.. 2 3 gün hastanede yatmak zorunda kaldım. . Arkadaşımin da çocuğuna ilaç vermeme takıntısı var. Bu yüzden 2 yaşındaki çocuk hep hep hasta .. Bi türlü iyilesemiyor.
Sorun şu ki ; daha önce kabakulak kızamık vs de geçirmedim ben. Eşim bu arkadaşımın çocuğu ile temas etmemi istemiyor.. hatta cocugu bigun olsun doktora goturmedigi icin kizgin..
kendisine başka şoför bulsun diyor. . Sana kresten dolayisiyla cocuktan bircok hastalik bulasabilir diyor.. bebegi riske atmaya hakkin yok diyor.. Sizce bunu kırmadan nasıl söylerim. .

eşin çok haklı
doktorunun bütün bu yazdıklarını sana söylediğini, zorlu bir hamilelik geçirdiğini, hassas olduğun içinde hastalıktan uzak kalmak zorunda olduğunu, arkadaşına anlatıp ondan anlayış beklediğini söylersen sanırım kimse kırılmaz
kırılırsada artık kendi bilir
sonuçta sizde kendinizi ve bebeğinizi düşünmek zorundasınız

eşim bırakıp alıcak ya da arabyla gitmeyeceğim gibi bir yalan dışında ki bunlar yüzünden de yapabilir arkadaşınız her türlü kırılıp uzaklaşabilir zaten..

Krese giden çocuk genelde hasta oluyor..
sizin de hasta olmamaya çalışmanız lazım yani gayet doğal bir istek..
Arkadaşınız da hamile kadının yanına hasta çocuğu ile gelmemeli..
Kızım Krese giderken ablam hamile idi kızım hasta ise gorusmedik mesela..

deki doktorum bu kızdı durumu öğrenince de . hamilelik döneminde hasta kişilerin yanına yaklaşmamam lazımmış karantina altındayım de :D

Bi defa konusu geçti. Araba alma konusu. Neden alayım sen varsın ya dedi :KK66:))
Aklınca şaka yapıyor. Ama alma niyeti yok..
şaka yapmıyor kusura bakma ama enayiyi bulmuş. bırak hamileliğini, hamile olmasan hastalık kapmasan bile bu lafın üstüne almamalıydın arabana. çünkü burdan göründüğüne göre hem çok samimi değilsiniz hem de çıkarcı bir tip.

Bi defa konusu geçti. Araba alma konusu. Neden alayım sen varsın ya dedi :KK66:))
Aklınca şaka yapıyor. Ama alma niyeti yok..
Canım o sana güveniyor işte ne kötü sen uşağı mısın doğum yapınca ne yapacak arabanı nasıl olsa sen kullanamayacaksın ver ben sen izinden dönesiye kadar kullanayım mı diyecek acaba?

Back
X