Bunu yapan Türk'tür :))))

işte bu benim annem ve gelecekteki bennn

Hesap ödenirken 'senin paran burada geçmez deyip hesabı kendi öder'

yenı alınan bıseyın muşabbasını çıkarmayıp aylarca o şekılde kullanan bır turktur..

(yenı arabanın koltuğu,kumanda gıbı)

sonra misafir kadın derki....aaaa bak bak evin dağınık hali buysa temiz hali nasıl dır.....

bi de süper yemek yaparlar....ayyyy kusura bakmayın pek iyi olmasa da elimden geleni yaptım...misal bennn.....

kürdanla temizlediği dişi,aldığı yemek artıklarını tekrar ağıza götürende bir türkdürr

aynı biz yani annem yani bizde annemin yanındaki çıraklar olduğumuz için ben de giriyorum bu gruba

görüntüsü bozulan televizyonun tepesine güm güm vuran abiler Türktür....görüntü hepten gider yada tam gelir.....ama genelde gelir.....

asansörün dugmesı meşgulken inatla basan,hatta cabuk gelsın dıye kapıya elıyle vuran bır turktur..

Artik mütevazilik mi dersin, takdir edilme acligi mi:))

Buna çooook güldüm ya

sonra misafir kadın derki....aaaa bak bak evin dağınık hali buysa temiz hali nasıl dır.....

bi de süper yemek yaparlar....ayyyy kusura bakmayın pek iyi olmasa da elimden geleni yaptım...misal bennn.....

aynı biz yani annem yani bizde annemin yanındaki çıraklar olduğumuz için ben de giriyorum bu gruba

işte bu benim annem ve gelecekteki bennn

Misafire verilen önem diye düşünüyorum ben :)

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…