Bunu yapan Türk'tür :))))

Güne giderken topuklu ayakkabısını çantasına koyup günde çıkartıp giyen türktür

Bugün haberlerde okudum bi işçi eve avizemi ne asiyoken tabana kafasını sokmuş ve cikaramamıs aha dedim bunu anca bi Türk yapar megerse yabanciymis

Hay sen çok yaşa emi
Az önce sakızı koyduğum yerden aldım tam cignerken bu yazıyı okudum vallahi
Ahaha.. :) ben çocukken mahallemizde bi komsu nine vardı. Kapının önünde oturup bişeyler örüyordu ağzında sakızla. Sonra onu pencerenin camına yapıştırıp eve giriyordu ertesi gün yine işini alıp sakızını da ordan alıp örmeye devam ediyordu :)

Yok canım ben okadar uzun süreli al cigne yapmıyorum 1 saat önce sakız acmistim cignemedim sonra tekrar aldım bu mesajı okudum

Yok canım ben okadar uzun süreli al cigne yapmıyorum 1 saat önce sakız acmistim cignemedim sonra tekrar aldım bu mesajı okudum
:) çok iyi denk gelmiş canım.
O nine o sakızı kaç gün çiğniyor diye çok merak ediyorduk arkadaşlarla. Düşünsene camın demirlerine yapıştırıyordu. Yağmur, çamur, sinek, böcek.. Iyy :)

Düğünde yok yok oynama bilmem diyen sonrada oturmak bilmeyen türk tür

Eve geldilini gördüğü halde "geldin mi kızım yada oğlum "diye soran Türk annesidir

Nasıl anlatsam bilemedim ama aklıma da o geldi valla anlatcam artık
Sokak ortasında araya kaçan donunu düzeltip namüsait yerlerini kaşıyan Türk erkeğidir

1 tane ıslak mendil ile önce ellerini,ağzını ,masayı ,etrafı temizleyip en sonunda da ayakkabısını silen Türk tür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…