- 26 Temmuz 2015
- 2.306
- 5.822
- 73
- Konu Sahibi busraliaras
-
Hay sen çok yaşa emiSakızını sonra tekrar çiğnemek üzere kenara koyan Türk'ün önde gidenidir
Boşuna dememişler bi Türk kadınına bi tek ıslak mendil ver gider dünyayı siler diye:)))ıslak mendille önce yüz sonra el sonra masa sonra da ayakkabı silmek:)
Ahaha.. :) ben çocukken mahallemizde bi komsu nine vardı. Kapının önünde oturup bişeyler örüyordu ağzında sakızla. Sonra onu pencerenin camına yapıştırıp eve giriyordu ertesi gün yine işini alıp sakızını da ordan alıp örmeye devam ediyordu :)Hay sen çok yaşa emi
Az önce sakızı koyduğum yerden aldım tam cignerken bu yazıyı okudum vallahi
Yok canım ben okadar uzun süreli al cigne yapmıyorum 1 saat önce sakız acmistim cignemedim sonra tekrar aldım bu mesajı okudumAhaha.. :) ben çocukken mahallemizde bi komsu nine vardı. Kapının önünde oturup bişeyler örüyordu ağzında sakızla. Sonra onu pencerenin camına yapıştırıp eve giriyordu ertesi gün yine işini alıp sakızını da ordan alıp örmeye devam ediyordu :)
:) çok iyi denk gelmiş canım.Yok canım ben okadar uzun süreli al cigne yapmıyorum 1 saat önce sakız acmistim cignemedim sonra tekrar aldım bu mesajı okudum
Tam misafir giderken kapı eşiğinde 5 saat muhabbet eden de.. :)Misafiri uğurlarken bu olmadı valla saymayiz yine gelin diye ısrar eden türktür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?