Bunu yapan Türk'tür :))))

Her ilin plaka kodunu ezbere bilip, özel günleri unutabilen zeka kapasitesine sahip insana Türk Erkeği denir. :1::1::1::1: :72::72::72:

bu da çok doğru :90::90:

Tipsiz biri geçtiğinde yanındaki arkadaşına kanka bak seninki geçiyor demek :27::27::27:

bir dükkana girip istediği şeyin kalmadığını öğrenince ''yaa hiç Mi kalmadııı???''
diye sorandır Türk
ve cevaben ''Yok biraz kalmadı'' diyen de:27:

Tüm ısrarlara rağmen misafir 'Yemeyeceğim !' diyorsa, Ev sahibi son kozunu değerlendirir ve ilahi gücü cümle içinde kullanıp Bak Allah'ın adını verdim' diyerek misafiri köşeye sıkıştırır.. Misafir bunun üzerine midesi dolu olsa da, ilahi kudret korkusundan mıdır kaçış yolu kalmamasından mıdır, ne var ne yoksa bir çırpıda yer. :60::60::60::60::60::60:

bide ölümü gör yemessen versiyonu var bunun:1::1::1:

birinci telefon zili çaldığında telefonun başına dikilen ama açmak için ikinci kez çalmasını bekleyen bır turktur..

Tüm ısrarlara rağmen misafir 'Yemeyeceğim !' diyorsa, Ev sahibi son kozunu değerlendirir ve ilahi gücü cümle içinde kullanıp Bak Allah'ın adını verdim' diyerek misafiri köşeye sıkıştırır.. Misafir bunun üzerine midesi dolu olsa da, ilahi kudret korkusundan mıdır kaçış yolu kalmamasından mıdır, ne var ne yoksa bir çırpıda yer. :60::60::60::60::60::60:

süperrr....:46::46::46::46::46::46::46:

buyrunuz bunlarda yurdumuz insanı:1::1::1: Eki Görüntüle 1160037 Eki Görüntüle 1160038 $saka.webp

Altin günü, dolar günü, euro günü zart günü zurt günü bahanesi ile toplanip toplanip, baklava, börek cörek, ne varsa götürüp, aldigi kilolari " su isem yariyor" diye aciklayan bir Türk kadinidir:)
Komsuya gidince, komsunun oturmus manti yapiyor oldugunu görüp, kendi evine gider gitmez manti acmaya baslayan bir Türk kadinidir.
Birde sokakta oynayan bir yigin cocugun biri annesinden su isteyince o teyze tüm cocuklari suluyorsa kesin Türk annedir.:))
Simdi hala varmidir bilmiyorum ama benim cocuklugumda böyle olurdu.

Son düzenleme:
Back
X