Bunu yapanlar bir lokma ekmeğe,bir yudum suya...

Dünden beri bu konu hakkında yazıp yazıp siliyorum. Allah hepsinin belasını versin. Başka da bir şey demiyorum...
Nasıl acı bir şey ..Hava soğuk, sokaktalar, açlar.. faydaları dokunmuyor bari böyle kalleşçe iş yapmasınlar. .Artık dondum kaldım
Bu ruh hastalarına ne söylenir

Nasıl acı bir şey ..Hava soğuk, sokaktalar, açlar.. faydaları dokunmuyor bari böyle kalleşçe iş yapmasınlar. .Artık dondum kaldım
Bu ruh hastalarına ne söylenir
Hayvanlara vuruyorlar, tekme atıyorlar. Daha sonra onlar da içgüdüyle birlikte kendilerini korumaya geçiyor. İnsanların(??) bu hareketleri sonrasında saldırganlaşıyorlar ve hırçınlaşıyorlar. Bahaneleri de sokaktakilere saldırmasıymış... Pislikler ya...

Sen hayvana nasıl davranırsan öyle krşılığını alırsın. Sözün bittiği yer...

Önceki gün her zaman mama verdiğim kediye mama verdim. Oğlum da kediyi sevdi biraz durduk tam gidecekken iki çocuklu bir anne geldi. Kedi bankta mamasını yerken tekmeleyerek banktan attı. Çocuğu korkuyormuş. Zıvanadan çıktım. Sen insan mısından girdim, nereden çıktım bilmiyorum. Yanında iki küçük çocuk olmasa çok daha ağır tepkiler verirdim ama bebelerin hatrına sakin kaldım. Bu bir.

Bugün yine oğlumla bu sefer kuşlar için ekmek ayarlanmıştım. Parkta kuşlar için ekmek bıraktığım bir köşe var. Başkaları da oraya ekmek bırakıyor ve yiyor kuşlar. Bu arada çocuk parkı değil burası. Birkaç bankın olduğu ufak bir mekan. Neyse tam ekmekleri bırakacağım kadın "yalnız biz istemiyoruz oraya ekmek bırakmanızı" dedi. "hangi sıfatla?" diye sordum. Kötü görüntü oluyormuş. Sebebi bu. "gördüğün görüntü umurumda bile değil. Git dilediğin yere şikayet et. Bu hayvanlar her gün buraya gelip ekmek yiyorlar. Ve senin düşüncen aç kalmalarından mühim değil" dedim. Bir şeyler söylendi arkamdan umursamadım.

Bu, gördüğüm ve tanık olduğum olayların en basitleri. Maalesef bırakın sevmeyi varlıklarına bile tahammülleri yok. Ve bu insan benzerleri, çocuk yetiştiriyorlar ya o çocuklara üzülüyorum ben.

Bunun gibi çok örnek var ..Empati yoksunu ve sevgisiz bir toplum olduk.
Allah aşkına bu hayvanların yaşam alanlarını gaspettigimiz yetmiyormuş gibi azınlıkta olan merhametli insanların yardımlarını da engelliyorlar..bunun gibi insan müsveddeleri

O haberi gördüğümden beri etmediğim beddua kalmadı.. ne desem az geliyor sanki. Akıl alır gibi değil. Bu yaratıklar içimde canavarca hisler uyandırıyolar. Onlara öyle acılar çektirmek istiyorum ki bu iğrenç et parçaları en sonunda beni kendilerine benzetecekler. Avuç avuç zehir içirip kan kusmalarını izleyebilmeyi isterdim

Yapanların alacağı cezayı duyduğumda daha da çok üzüldüm. İnşallah bir an önce ağır cezalar gelir de kimse böyle caniliklere cesaret edemez.

Aynısını o şerefsizlere yapmayı çook isterdim çekirdeğimide alıp izlerdim insanlıktan çıkartıyorlar.Rabbim en sevdikleriyle sınasın

Nasıl manyaklarla bir arada yaşıyoruz inanın bilmiyorum ..
haberi gördüğümde sinirden elim ayağım titredi
CAN bunlar ya can !
Kendi hallerinde , sokak şartlarında biraz yiyecek bir yudum su için yaşamaya çalışan masumlar ..
Nasıl bir cani yapar bunu aklım almıyor
Devletin bu işe artık bir el atması ve ağır yaptırımlar uygulaması şart . Bu vahşet karşılıksız kalmamalı

bununla ilgili paylaşımlardan biri çok hoşuma gitti,

yeni bir yere taşınacaksanız, gidin ve sokak hayvanlarına yaklaşın, sizden kaçmayıp yanınıza geliyorlarsa oraya taşının,
minvalinde bir şeydi.
ne zaman bu kadar tahammülsüz olduk anlamıyorum.

ve daha acısı, insanlara zarar veren suçluların geneli öncesinde hayvanlara zarar vermiş oluyor.
yani öyle basit bir mevzu değil de anlayana.
insan kıymeti bile kalmamışken bazen ütopik düşünüyoruz sanırım.

Konuyu okumadan başlığı gördüğüm gibi bu olaydan bahsettiğinizi anladım. Düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyor.

Doktorda sıra beklerken ortada duran gazeteyi okuyayım dedim. Çat diye ilk karşıma çıkan haber “kediyi okla vurup öldürdüler” başlığı altında ölü kedi fotoğrafı. Yavru köpeklere şunu yaptılar, köpeğe tecavüz ettiler, zehirlediler tarzı haberleri çok fazla görüyorum. Haber takip etmeyi bıraktım psikolojim bozuluyor. İnsanlık tükense keşke bitsek artık. Dünyanın başına gelen en kötü felaketiz resmen. Yok olalım dünyayı şişman kediler yönetsin.

Başlığı görür görmez içeriğini anladım ve yine boğazıma yumru oturdu.
Gördüğüm görüntüler aklıma geliyor ve mahvoluyorum.
Bu insanlar bu meleklerden ne istiyor aklım mantığım almıyor almayacak.
Ne olur artık çeksinler cezalarını da rahat bıraksınlar bu masum canları.
Çok üzgünüm gerçekten.

Eki Görüntüle 2257046

Bunu yapan,insanım diye gezenler nerde yetişiyor, kim yetiştiriyor?

Bunlar cezasını çekecek mi?Daha kaç can böyle yok edilecek dünden beri aklımda..
16 canın acısıyla üzülürken yeni doğan kedi yavrularını öldüren başka bir caninin haberiyle içim yandı
Ben bunu yapanlara insan diyemiyorum, onlar insansa ben insan olmayı reddediyorum, vicdan ve merhamet duyguları olan insanları tenzih ederim ama ben yeryüzünde insandan daha vahşi bir canlı tanımıyorum, doğadaki tüm hayvanlar karnını doyurmak için avlanır, belki avlanma şekilleri vahşi bulunur ama en azından onların temel ihtiyaçlarını karşılamaktan başka dertleri yoktur diğer canlılarla, kimseyi zehirlemezler, sopalarla taşlarla başlarını ezmezler, ellerini ayaklarını kesip ölüme terk etmezler, araba arkasında sürüklemezler.

İnsanoğlu yetmedi yaptığın kötülükler, doymadın doyamadın zavallı masumları katletmeye

Yapanların alacağı cezayı duyduğumda daha da çok üzüldüm. İnşallah bir an önce ağır cezalar gelir de kimse böyle caniliklere cesaret edemez.
O ağır cezalar gelmedikçe böyle olayları çok duyarız.

İnsana, hayvana kıymet yok ki ne cezası ne yaptırımı. .Para cezasıyla kurtuluyorlar. Sonra insanım diye aramızda geziyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…