Nasıl acı bir şey ..Hava soğuk, sokaktalar, açlar.. faydaları dokunmuyor bari böyle kalleşçe iş yapmasınlar. .Artık dondum kaldımDünden beri bu konu hakkında yazıp yazıp siliyorum. Allah hepsinin belasını versin. Başka da bir şey demiyorum...
Hayvanlara vuruyorlar, tekme atıyorlar. Daha sonra onlar da içgüdüyle birlikte kendilerini korumaya geçiyor. İnsanların(??) bu hareketleri sonrasında saldırganlaşıyorlar ve hırçınlaşıyorlar. Bahaneleri de sokaktakilere saldırmasıymış... Pislikler ya...Nasıl acı bir şey ..Hava soğuk, sokaktalar, açlar.. faydaları dokunmuyor bari böyle kalleşçe iş yapmasınlar. .Artık dondum kaldım
Bu ruh hastalarına ne söylenir
Allah büyüktur bu dünya fani adalet burda yoksa diğer tarafta fazlasıyla varEki Görüntüle 2257046
Bunu yapan,insanım diye gezenler nerde yetişiyor, kim yetiştiriyor?
Bunlar cezasını çekecek mi?Daha kaç can böyle yok edilecek dünden beri aklımda..
Ah inşallah. .ama ya bu dünya..Bu çocukların ne günahı vardı?Allah büyüktur bu dünya fani adalet burda yoksa diğer tarafta fazlasıyla var
Bunun gibi çok örnek var ..Empati yoksunu ve sevgisiz bir toplum olduk.Önceki gün her zaman mama verdiğim kediye mama verdim. Oğlum da kediyi sevdi biraz durduk tam gidecekken iki çocuklu bir anne geldi. Kedi bankta mamasını yerken tekmeleyerek banktan attı. Çocuğu korkuyormuş. Zıvanadan çıktım. Sen insan mısından girdim, nereden çıktım bilmiyorum. Yanında iki küçük çocuk olmasa çok daha ağır tepkiler verirdim ama bebelerin hatrına sakin kaldım. Bu bir.
Bugün yine oğlumla bu sefer kuşlar için ekmek ayarlanmıştım. Parkta kuşlar için ekmek bıraktığım bir köşe var. Başkaları da oraya ekmek bırakıyor ve yiyor kuşlar. Bu arada çocuk parkı değil burası. Birkaç bankın olduğu ufak bir mekan. Neyse tam ekmekleri bırakacağım kadın "yalnız biz istemiyoruz oraya ekmek bırakmanızı" dedi. "hangi sıfatla?" diye sordum. Kötü görüntü oluyormuş. Sebebi bu. "gördüğün görüntü umurumda bile değil. Git dilediğin yere şikayet et. Bu hayvanlar her gün buraya gelip ekmek yiyorlar. Ve senin düşüncen aç kalmalarından mühim değil" dedim. Bir şeyler söylendi arkamdan umursamadım.
Bu, gördüğüm ve tanık olduğum olayların en basitleri. Maalesef bırakın sevmeyi varlıklarına bile tahammülleri yok. Ve bu insan benzerleri, çocuk yetiştiriyorlar ya o çocuklara üzülüyorum ben.
Aynen vallah zaten hayvana çiçeğe böceğe merhameti olmayan insana çocuklarda olmazAh inşallah. .ama ya bu dünya..Bu çocukların ne günahı vardı?
Sevgisiz bir toplum olduk gittik
16 canın acısıyla üzülürken yeni doğan kedi yavrularını öldüren başka bir caninin haberiyle içim yandıEki Görüntüle 2257046
Bunu yapan,insanım diye gezenler nerde yetişiyor, kim yetiştiriyor?
Bunlar cezasını çekecek mi?Daha kaç can böyle yok edilecek dünden beri aklımda..
O ağır cezalar gelmedikçe böyle olayları çok duyarız.Yapanların alacağı cezayı duyduğumda daha da çok üzüldüm.İnşallah bir an önce ağır cezalar gelir de kimse böyle caniliklere cesaret edemez.
İnsana, hayvana kıymet yok ki ne cezası ne yaptırımı. .Para cezasıyla kurtuluyorlar. Sonra insanım diye aramızda geziyorlar.Nasıl manyaklarla bir arada yaşıyoruz inanın bilmiyorum ..
haberi gördüğümde sinirden elim ayağım titredi
CAN bunlar ya can !
Kendi hallerinde , sokak şartlarında biraz yiyecek bir yudum su için yaşamaya çalışan masumlar ..
Nasıl bir cani yapar bunu aklım almıyor
Devletin bu işe artık bir el atması ve ağır yaptırımlar uygulaması şart . Bu vahşet karşılıksız kalmamalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?