Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslında sız yatagı ayırmıs olmuyorsunuz aynı odada yan yana kanepelerde yatıyorsunuzHuzursuz olma sebebim sürekli duyduğumuz ‘eşler yatakları ayırmamalı’ cümlesi. Mahalle baskısı gibi. Bir hata mı ediyorum kaygısı yaşatıyor bana sürekli tekrarlanan bu cümle. Yoksa her yatağa yattığımda gelen yatağı yayla hissetme duygusu beni bendem alıyor![]()
Neden ikiniz birden gidiyorsunuz salondaki koltuklara? Bari biriniz yatakta yatsın geniş geniş.Salondaki kanepenin birinde ben yatıyorum birinde kocam
Bir de öyle kanıksadık ki durumu, uykumuz gelince sırtlanıyoruz yorganları yastıkları salona taşınıyoruz
Ben cok dağınık yatıyorum evleneceğim sıra da bu durumu göz önüne alarak king size yatak aldık. Yani öyleki yatağın enine yatınca da ayaklarım acıkta kalmıyor boyum 165. Tahmini yatagın eni 180 filan. Bazen enine bazen boyuna uyuyoruz mis gibi sığıyoruz. Bence evlilikte birlikte uyumak önemli. Sevgiler :)Merhaba hanımlar nasılsınız?
Uyku saatimiz yaklaşınca yine aynı tasaya düştüm. Ben üç yıllık evliyim, çocuğum yok.
Benim sorunum yatak odasında yatamamak. Millet en sıkıntılı zamanında bile yatakları ayırmama endişesi taşır. Biz yatakları üç beş ay dışında birleştiremedikben de eşim de konforumuza çok düşkünüz. Yatağımız bana da eşime de dar geliyor resmen yatınca. Soluma dönüyorum bacağımı uzatıyorum küt kocamın bacağına çarpıyor. Kolumu uzatıyorum omzuna çarpıyor. En sonunda dedik ki bu böyle olmayacak. Salondaki kanepenin birinde ben yatıyorum birinde kocam
Bir de öyle kanıksadık ki durumu, uykumuz gelince sırtlanıyoruz yorganları yastıkları salona taşınıyoruz
Eşler yatakları ayırmamalı evet ama peki konfor? Ya uyumadan önce gelen o huzur ?
Var mı aranızda beraber uyumaktan rahatsız olan, yataklarını ayıran ve ayrı yatan?
Yalnız olamayız değil mi![]()
Eski yatak ve bazayi sat.160 a 200 yatak al.orun yasamazsinMerhaba hanımlar nasılsınız?
Uyku saatimiz yaklaşınca yine aynı tasaya düştüm. Ben üç yıllık evliyim, çocuğum yok.
Benim sorunum yatak odasında yatamamak. Millet en sıkıntılı zamanında bile yatakları ayırmama endişesi taşır. Biz yatakları üç beş ay dışında birleştiremedikben de eşim de konforumuza çok düşkünüz. Yatağımız bana da eşime de dar geliyor resmen yatınca. Soluma dönüyorum bacağımı uzatıyorum küt kocamın bacağına çarpıyor. Kolumu uzatıyorum omzuna çarpıyor. En sonunda dedik ki bu böyle olmayacak. Salondaki kanepenin birinde ben yatıyorum birinde kocam
Eşler yatakları ayırmamalı evet ama peki konfor? Ya uyumadan önce gelen o huzur ?
Var mı aranızda beraber uyumaktan rahatsız olan, yataklarını ayıran ve ayrı yatan?
Yalnız olamayız değil mi![]()
Evet yatak odası boş kalıyor çünkü en azından aynı odada yatmak istiyoruzNeden ikiniz birden gidiyorsunuz salondaki koltuklara? Bari biriniz yatakta yatsın geniş geniş.
Ben de önem vermek istiyorumvallahi çok iyi anlıyorum sizi. bekarım tek başıma yatmaya çok alışkınım. 6 yıllık bir ilişkim vardı, çoğu zaman birlikte kalırdık, beraber yatmaya asla alışamadım. çoğu zaman geç saatlere kadar gözümü kırpmazdım, illa ki bana bir şekilde temas ederek uyumak isterdi, uykusunda bile mutlaka ya ahtapot gibi sarılırdı, ya elimi kolumu tutardı. kalkıp bi sigara içeyim derdim, uyurken nereye diye sayıklardı. ter su içinde kalırdım, sıkıntı basardı bir yandan. bir kere çok ciddi bir olay dışında da ayırmadım yatağı. ama ilişkim süreklilik arz etseydi de yine de ayırmazdım diye düşünüyorum. ben de evlilikte yatak birlikteliğine önem verenlerdenim sanırım![]()