bunu yaşayan tek kişi ben olamam ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi abet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yorumlar güzelmiş :)
Dublör kullanın kızlar verin bi iş ilanı ,uyku uyutmayan kocanın yanında yatacak çok tuvalete kalkmayan sigara içmeyen eleman aranıyor.

yatagınız rahatsız bence
:) sahsen ben esım olmadan uyuyamıyorum

Huzursuz olma sebebim sürekli duyduğumuz ‘eşler yatakları ayırmamalı’ cümlesi. Mahalle baskısı gibi. Bir hata mı ediyorum kaygısı yaşatıyor bana sürekli tekrarlanan bu cümle. Yoksa her yatağa yattığımda gelen yatağı yayla hissetme duygusu beni bendem alıyor :anne:
aslında sız yatagı ayırmıs olmuyorsunuz aynı odada yan yana kanepelerde yatıyorsunuz
ya yatakodanızdakı yatak kucuk ya da rahatsız bence ama su seklıyle yataklarınız ayrı sayılmaz :KK8:

Eşimin kokusu olmadan uyuyamayanlardanım yataktan çıksın direk kalkar ararım oda aynı alışkanlık demekki😂

İki tarafta bu durumdan rahatsız değilse bir problem yok demektir.

İlk zamanlar bende yatamazdım.
Çok zorlanırdım.
Tatile annemlere gittiğimde koca yatakta tek yatıyor olmamın verdiği o rahatlık oh süper :)
Eşim öyle değil sarılarak yatacak illa.
Bende nefes alamıyorum resmen.
Lavaboya kalksam uyanır :(

Neyse zamanla alıştım bende ne yapalım :)

Ayrı yatmak eşlerin arasında soğukluğa neden olmaz.
Yorgan sorunu yaşayanlar çift yorgan denesin rahat ederler :))

Gorucem sizi yeni evliler iki cocuk olunca biri memede biri sacta koca olmadan da uykuya hasret gunleri ah ah hayat nelere alistiriyo devirin 10 yili cocuklari buyutun o zmn da rahata erer yalniz yastigin tadina varirsiniz Allah ebedi ayrilik vermesin varligi daim olsun hanenizde yeter bulusucak noktalar vardir ;)

Amaninnn eşimin o yeri göğü inleten horlamasina rağmen ki uykumdan sürekli uyanıp durterim yana dön diye😁😁yinede ayrı yatamam o horultu bile bana nasıl güven veriyor anlatamam☺️☺️☺️bu arada 4 yaşındaki oğlum gece yarısı aramiza girer ve 2.5aylik bebişim var düşün artik

Daha buyuk bi yatak al bence. Yada bildigin ozel boyut yatak yaptir. Matrazeyide mesela 1 cift kisilik + 1 tek kisilik olarak birlestir o yatagin icine.
Simdi dusundumde, yorgan yuzu vs sorun olabilir bu hususta. Ama onunda caresi: o yaptigin ozel boyut yatagi ilk etapta normal boyut cift kisilik olarak yaptir, misafir felan gelince yorgan yuzu yarida kalmis bi yatak sacma bi goruntu verir yoksa. Ama geceleri genisleyen bi model olarak yap. Tabani genislesin, icinede tek kisilik matrazeni yerlestir gep genis atak sana.
Turkiyede yasiyosan evler genis genis. Cokta mumkun bisey bu.

Anlatamadim sanirim ya, neyse.

3 yıllık evlilik için tuhaf bence ayrı yatmak , hani yıllar geçer anlarım da bence kendinizi zorlayın biraz

Salondaki kanepenin birinde ben yatıyorum birinde kocam:süslü:
Bir de öyle kanıksadık ki durumu, uykumuz gelince sırtlanıyoruz yorganları yastıkları salona taşınıyoruz
Neden ikiniz birden gidiyorsunuz salondaki koltuklara? Bari biriniz yatakta yatsın geniş geniş.

Merhaba hanımlar nasılsınız?

Uyku saatimiz yaklaşınca yine aynı tasaya düştüm. Ben üç yıllık evliyim, çocuğum yok.
Benim sorunum yatak odasında yatamamak. Millet en sıkıntılı zamanında bile yatakları ayırmama endişesi taşır. Biz yatakları üç beş ay dışında birleştiremedik :olamaz: ben de eşim de konforumuza çok düşkünüz. Yatağımız bana da eşime de dar geliyor resmen yatınca. Soluma dönüyorum bacağımı uzatıyorum küt kocamın bacağına çarpıyor. Kolumu uzatıyorum omzuna çarpıyor. En sonunda dedik ki bu böyle olmayacak. Salondaki kanepenin birinde ben yatıyorum birinde kocam:süslü:
Bir de öyle kanıksadık ki durumu, uykumuz gelince sırtlanıyoruz yorganları yastıkları salona taşınıyoruz :KK51:
Eşler yatakları ayırmamalı evet ama peki konfor? Ya uyumadan önce gelen o huzur ?
Var mı aranızda beraber uyumaktan rahatsız olan, yataklarını ayıran ve ayrı yatan?
Yalnız olamayız değil mi :KK51:
Ben cok dağınık yatıyorum evleneceğim sıra da bu durumu göz önüne alarak king size yatak aldık. Yani öyleki yatağın enine yatınca da ayaklarım acıkta kalmıyor boyum 165. Tahmini yatagın eni 180 filan. Bazen enine bazen boyuna uyuyoruz mis gibi sığıyoruz. Bence evlilikte birlikte uyumak önemli. Sevgiler :)

Yatakları ayırma mevzusu genelde yaşları ve evlilikleri ilerlemiş kişilerde oluyor.Sizinkisi anormal ve en güzeli de bu durumun anormal olduğunu kabuk etmeniz.Eşinizle konuşup rahatsızlıklarınızı dile getirebilirsiniz bazen yatak ve oda vs de insanı rahatsız edebiliyor.

Merhaba hanımlar nasılsınız?

Uyku saatimiz yaklaşınca yine aynı tasaya düştüm. Ben üç yıllık evliyim, çocuğum yok.
Benim sorunum yatak odasında yatamamak. Millet en sıkıntılı zamanında bile yatakları ayırmama endişesi taşır. Biz yatakları üç beş ay dışında birleştiremedik :olamaz: ben de eşim de konforumuza çok düşkünüz. Yatağımız bana da eşime de dar geliyor resmen yatınca. Soluma dönüyorum bacağımı uzatıyorum küt kocamın bacağına çarpıyor. Kolumu uzatıyorum omzuna çarpıyor. En sonunda dedik ki bu böyle olmayacak. Salondaki kanepenin birinde ben yatıyorum birinde kocam:süslü:
Bir de öyle kanıksadık ki durumu, uykumuz gelince sırtlanıyoruz yorganları yastıkları salona taşınıyoruz :KK51:
Eşler yatakları ayırmamalı evet ama peki konfor? Ya uyumadan önce gelen o huzur ?
Var mı aranızda beraber uyumaktan rahatsız olan, yataklarını ayıran ve ayrı yatan?
Yalnız olamayız değil mi :KK51:
Eski yatak ve bazayi sat.160 a 200 yatak al.orun yasamazsin

Ben şu an eşimle yatamıyorum bebegimle yattigim için ama esimi de çok özlüyorum beraber yatmak için gün sayıyorum bile diyebilirim

Birlikte uyumak -hele ki sarılarak-oldukça konforsuz gelmişti ilk zamanlarda ikimize de.. birkaç ay sonra alıştık. 10 senelik evliyiz öyle ya da böyle hiç yatak ayırmadik.Lohusalıkta da sadece ilk 10 gün ayrı yattık çünkü ben süt sağıyordum makineyle.. şimdi de ayrı yatmak dokunmadan uyumak garip geliyor

İkinizin birden salona gitmesi birbirinizden en azından ayrı odalarda yatmak istemediğinizi gösterdi bana, yani biri yatak odasında kalmayıda istemiyor eşit konforlar olsun istiyor bu çok tatlı aslında, yani battal boy yataklara falan baksanız, çünkü bu sizi rahatsız etmiş ki açmışsınız bu konuyu, belki birlikte battal boy yatak bakabilir mağazalarda deneyebilirsiniz boyutunu.. ☺️

vallahi çok iyi anlıyorum sizi. bekarım tek başıma yatmaya çok alışkınım. 6 yıllık bir ilişkim vardı, çoğu zaman birlikte kalırdık, beraber yatmaya asla alışamadım. çoğu zaman geç saatlere kadar gözümü kırpmazdım, illa ki bana bir şekilde temas ederek uyumak isterdi, uykusunda bile mutlaka ya ahtapot gibi sarılırdı, ya elimi kolumu tutardı. kalkıp bi sigara içeyim derdim, uyurken nereye diye sayıklardı. ter su içinde kalırdım, sıkıntı basardı bir yandan. bir kere çok ciddi bir olay dışında da ayırmadım yatağı. ama ilişkim süreklilik arz etseydi de yine de ayırmazdım diye düşünüyorum. ben de evlilikte yatak birlikteliğine önem verenlerdenim sanırım :oops:

Neden ikiniz birden gidiyorsunuz salondaki koltuklara? Bari biriniz yatakta yatsın geniş geniş.
Evet yatak odası boş kalıyor çünkü en azından aynı odada yatmak istiyoruz :110:

vallahi çok iyi anlıyorum sizi. bekarım tek başıma yatmaya çok alışkınım. 6 yıllık bir ilişkim vardı, çoğu zaman birlikte kalırdık, beraber yatmaya asla alışamadım. çoğu zaman geç saatlere kadar gözümü kırpmazdım, illa ki bana bir şekilde temas ederek uyumak isterdi, uykusunda bile mutlaka ya ahtapot gibi sarılırdı, ya elimi kolumu tutardı. kalkıp bi sigara içeyim derdim, uyurken nereye diye sayıklardı. ter su içinde kalırdım, sıkıntı basardı bir yandan. bir kere çok ciddi bir olay dışında da ayırmadım yatağı. ama ilişkim süreklilik arz etseydi de yine de ayırmazdım diye düşünüyorum. ben de evlilikte yatak birlikteliğine önem verenlerdenim sanırım :oops:
Ben de önem vermek istiyorum :KK48: ama nafile. Sırf uyumadan önceki on dk romantik geçecek gece gözümü açınca onun varlığıyla huzur bulup geri uyuyacağım ayaklarına yemin ederim bir ömür uykusuz kalırım ben. Gece uyanıp burnumun dininde yatan birini görünce uykum kaçıyor hemen arkamı dönüyordum ama insan hep sağına ya da hep soluna yatamaz ki. Of ben fedakarlık yapamiciim:oops:

Back
X