bunu yaşayan var mı?

elperdon

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2014
735
289
303
Merhabalar. Ben 2 gün önce regl oldum. Regl olmadan bir kaç saat önce sol göğüs ucumdan hafif şeffaf bi akıntı geldiğini fark ettim, sildim sonra bir dahada gelmedi 2 gündür. Ancak bu akıntı gelmeden önce memelerimi kontrol ediyordum geriniyordum falan kendi kendime meme muayenesi yapıyordum. Annem bende de oldu genç kızken hatta atletim ıslanırdı şeffaf akıntıdan dedi. Sorum sizce böyle akıntılar normal mi adetten önce? Belki hep olan birşeydi de ben yeni fark ettim, bir de buraya sorayım dedim. Nette şeffaf akıntıya kanser belirtisi vs yazmışlar ama elime gelen kitle falan Yok ve dediğim gibi 1 kere çok az geldi sonra durdu. Ciddi bir şey midir bu daha önce yaşayan oldu mu bunu? Ve aynı akıntının çok az miktarda diğer göğsümü biraz sıktığımda da geldiğini fark ettim.

Ben de hiç olmadı. Yine de kontrole gidin, belirti olmasa bile kontrole gitmeliyiz zaten. Erken teşhis hayat kırtarır
Allah korusun. Belki hormonal bişeydir. Kötü bir şey getirmeyin aklınıza.

Ben de hiç olmadı. Yine de kontrole gidin, belirti olmasa bile kontrole gitmeliyiz zaten. Erken teşhis hayat kırtarır
Allah korusun. Belki hormonal bişeydir. Kötü bir şey getirmeyin aklınıza.

Çoğu yerde hormonal yazıyor böyle şeyler için evet. Ama ben gene de yaşayan var mı diye sormak istedim. Teşekkürler.

Evet internette okuduklarım kafayı yedirtti bana zaten annem bende de oldu genç kızken öyle akıntılar hatta sütyenim ıpıslak olurdu bazen ama internette arasan şimdiye kadar kanserden ölmem gerekirdi dedi. Teşekkür ederim.

Bende hamileyken 6.-7. Ay arası olmaya başladı.. zaten 7. Ay sonu Doğum yaptım.. sanırım vücut kendini Doğuma hazırladı süt üretimi için ben anlamadım.. göğüsleri çok kurcalamamak sıkmamak gerek.. bence prolaktin yani süt hormonun fazla gibi geldi bi doktora görün.. internetteki bilgileri boşver sen.. umarım birşeyin yoktur..

Teşekkür ederim. Şeffaf akıntı mı gelmişti sizden de?

Teşekkür ederim. Şeffaf akıntı mı gelmişti sizden de?
Evet af buyur çamaşır takmadan yatardım gebeliğim sıkıntılıydı benim bi sabah kalktım tişörtte avuç içi büyüklüğünde ıslaklık kuruyunca sertleşiyor hatta sonra baktım göğüsten geliyor.. sıkma ama olur mu göğüste defarmasyon yapar.. en iyisi git sağlık ocağına bi kan hormon tahlili iste. İçine sinmezse kadın hastalıkları bölümüne git..

Rica ederim.Benim prolaktin hormonum yüksekti bende de ara sıra şeffaf akıntı olurdu. Sizde de benzer bir durum olabilir.

bence endişelenmeyin hastaneyle filan ugraşmak zor geliyorsa yarın aile hekiminize gidin durumu anlatın ve tam kan tahlili isteyin hormanal ve diger kan sayımlarıda yapılır hemde genel olarak iyi olur

bence endişelenmeyin hastaneyle filan ugraşmak zor geliyorsa yarın aile hekiminize gidin durumu anlatın ve tam kan tahlili isteyin hormanal ve diger kan sayımlarıda yapılır hemde genel olarak iyi olur
Tam kan sayımında çıkıyor mu her şey?

Adet donemlerinde hormonlar farklı calıstıgı icin olabilir.
Mesela sut salgılayan hormonda meme uyarılınca artıyor ya. Sizinde o hormonunuz yuksektir belki. Oynayıp gerilirken biraz süt gelmiştir. Ilk gelen sut öyle su gibi oluyorda
Sen yinede bi doktora sor tabi canım.

Tam kan sayımında çıkıyor mu her şey?
şüphelendiginiz şey Allah korusun kanserse o çıkmıyor ama genel sagluk durumunuz konusunda bilgi alırsınız bencede bir arkadaşun dedigi gibi hormonaldir eger öyleyse ı kan tahlilinden belli olur
meme kanseri oldugunu sanmıyorum benim annem meme kanserinden vefaat etti Allah korusun öyle olsa kitle olurdu siz saglık ocagına gidin aile doktorunuz sizi yönlendirir

Çok teşekkür ederim ve başını sağ olsun...

En guzeli bir doktora gostermek hemde vakit kaybetmeden.

Ben de öyle düşünmüştüm. Çok teşekkür ederim.

Böyle durumlarda internetteki yazılar yani yaptığınız araştırmalar insanları gereksiz düzeyde korkutuyor yok kanser olabilirsiniz,yok bilmem ne...En iyisi doktora danış ama normal olabilir.

Provaktin hormonu yüksekliği olabilir. Süt benzeri bir sıvı gelir. Ciddi bir durum değil. Ama tedavi gerekli. Bir doktora gidin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…