Kızlar merhaba
Nerden başlayacağımı bilmiyorum...Hiç ummadığım anda biri çıktı karşıma iş yerimde beni görmüş araya tanıdık koyarak niyetinin ciddi olduğunu beğendiğini söyledi.Ben kabul etmedim hem evlilik düşünmediğim için hemde yaşça büyük biriydi.Aradan zaman geçti ve benim iş yerime geldi tanımadım tabi ben ve o gun sosyal medyadan mesaj atti tanışalım diye ben olmayacağını söyledim ve konuyu kapatmak istedim yaşı problem ettim ama o ısrarla aramızda büyük bi fark olmadığını abarttigimi söyledi zamanla benimde ona karşı hislerim oluştu ve ewt dedim (ayrı sehirlerdeyiz)herrlsey o kadar güzel ki doğru insan bu dedim ...ilk defa buluscaz kalktı iki saat için benim şehrime geldi neyse uzatmiyim oturuyoruz ailemin ilerde nasıl tepki vereceğini sordu onu yarı yolda bırakmayacağımı anlattım sonra insanların bakışlarından rahatsız olmuş o gün bunları sebep göstererek kacarcasina gitti yanımdan mesajdada olmayacağını yaş farkının engel olduğunu söylüyor tamamen bitirdi ...Ama ben neden böyle olduğunu anlamıyorum sevgisine güvendiğim şüphe etmeyeceğim tek insan demiştim..Şimdi neden bunu yaptı yaş farkını bilerek çıkmıştı bu yola beni ikna etmek için çok uğramıştı şimdi ne değişti????Niye beni böyle yarı yolda bıraktı??Yediremiyorum yardım edin lütfen...