• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunu yutamam

merhaba arkadaslar,
BEn suan turkiyedeyim tatilde 1ayligina geldim esim dünden beri hasta ishal olmus bendede var gayet normal hava degisimi sanirim. Gel gelelim ama halsizlikte var dun aksamdan beri yatiyor güya tatile geldim. Dedimki kalk hastaneye git bellki coronasin bellki rotavirus oldun salgin varmis git diyorum inatlasiyor. Cocuklarda disari gitmek istiyor tabi bu iyce sinirlendi sinirlendi Allah belanizi versin dedi ben sok oldum. Dunden beri ugrasiyorum bebek gibi dun gece ateside vardi ama yok yaranamadim. Sinirimi bozdu gercekten ucak bileti bakiyorum donecegim geri. Erkekler nedense tanidigm babam kayinbabam esim turkiyeye gelince bi huylari degisiyor anlayamadim sinirimi bozdu cok. Hastasin tamam ama bende yoruldum cocuklarla dünden beri gezmek istiyorlar sonucta cocuklarda tatile geldi. O lafi cok zoruma gitti...
Eczanelerde covid test kitleri var onlardan alabilirsiniz, doğruluk oranı %100 değil elbette ama madem hastaneye gitmiyor bi deneyin.

siz çocukları alıp gezemiyormusnuz.

adama biraz rahat verinde dinlensin belki geçer. bu gezme derdi almancılarda hep var bizimkilerde böyle..1 gün evde ölmez çocuklar sıkılmazlar hemen.

siz çocukları alıp gezemiyormusnuz.

adama biraz rahat verinde dinlensin belki geçer. bu gezme derdi almancılarda hep var bizimkilerde böyle..1 gün evde ölmez çocuklar sıkılmazlar hemen.
Almanci kelimesinden nefret ediyorum bu 1 2.cisi ben gezme derdinde degilim hala anlatamadim ama yorumlari okursaniz anlarsiniz

ishal kusma salgını var bir çok ilde, annemler kızkardeşlerim falan olmuştu, zor toparladılar, ateş sıtma da yapıyor, bilginiz olsun, bayağı kötüymüş, eşiniz de canıyla uğraştığı için patlamış olabilir, dra görünmesinde fayda var

Almanci kelimesinden nefret ediyorum bu 1 2.cisi ben gezme derdinde degilim hala anlatamadim ama yorumlari okursaniz anlarsiniz
ne derdindesiniz peki. 1 gün hasta olmayla hastaneye mi koşsun adam. belki dinlenince iyileşecek.ondan iyi mi biliyorsunuz

basbayağı gezme derdindesiniz ve tipik almancısınız işte

Çocukları gezdirmeye çıkarıyorum durmuyorlar deyip eşinize ishal kesici evde alternatif sunabilirsiniz.

Bazen yanlış zamanlarda hepimiz birbirimizin üstüne gidip istemediğimiz şeyler duyuyoruz bazen de söylüyoruz.

merhaba arkadaslar,
BEn suan turkiyedeyim tatilde 1ayligina geldim esim dünden beri hasta ishal olmus bendede var gayet normal hava degisimi sanirim. Gel gelelim ama halsizlikte var dun aksamdan beri yatiyor güya tatile geldim. Dedimki kalk hastaneye git bellki coronasin bellki rotavirus oldun salgin varmis git diyorum inatlasiyor. Cocuklarda disari gitmek istiyor tabi bu iyce sinirlendi sinirlendi Allah belanizi versin dedi ben sok oldum. Dunden beri ugrasiyorum bebek gibi dun gece ateside vardi ama yok yaranamadim. Sinirimi bozdu gercekten ucak bileti bakiyorum donecegim geri. Erkekler nedense tanidigm babam kayinbabam esim turkiyeye gelince bi huylari degisiyor anlayamadim sinirimi bozdu cok. Hastasin tamam ama bende yoruldum cocuklarla dünden beri gezmek istiyorlar sonucta cocuklarda tatile geldi. O lafi cok zoruma gitti...
Neden siz gezdirmiyorsunuz çocukları?

ne derdindesiniz peki. 1 gün hasta olmayla hastaneye mi koşsun adam. belki dinlenince iyileşecek.ondan iyi mi biliyorsunuz

basbayağı gezme derdindesiniz ve tipik almancısınız işte
Ben almanciysam siz nesiniz ozaman
Benim otizmli cocugum var ona gecerse normal surmuyor hastalik normal bi cocuktaki gibi ama bunu anlayamazsiniz yasamadan o ayri

Ben ztn gidiyorum 1 haftadan az zamanim kaldi. Nekadar kötüsünüz gezmek degil benim derdim anlatamiyorum galiba. Benim otizmli cocugum var hanimefendi biliyormusunuz nasil bisey ???
Gezmek ister gormek ister balkona cikiyo Allah korusun korkuyorum eve sokuyorum agliyor disari cikarsam yanliz kaciyor anca konusuyorsunuz anca bi anlayin dinleyin
O zaman konuyu anlatırken gezmekte gezmek diye tutturmasaydınız. Zira konunuzun özeti eşim yüzünden gezemedim

O zaman konuyu anlatırken gezmekte gezmek diye tutturmasaydınız. Zira konunuzun özeti eşim yüzünden gezemedim
butun seceleyimi dokeyim konum hicte gezmekte gezmek degil siz oyle anlamissaniz hicbisey yapamam bakis acisi diyelim. Ki gezerim gezmem isterim istemem kime ne kime ne yani. Evet kocam ölüm dosegindeyken gezmek tek derdim bukadar tamam aynen oyle.!

Back
X