• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunu yutamam

Bu konu dövizle ne alakasi var simdi 😒😒😒
Yani şimdi TL ile geçinen bir aile son dakika bir otel veya beach club gezmesine bütçe ayıramayabilir araba kiralayamayabilir ama maddi imkan varken konu sahibi kocasına bağlı kalmak zorunda değil ki, kiralar bi araba bakar keyfine. Ya da çocuk klubü olan otelden günübirlik kullanım satın alabilir

merhaba arkadaslar,
BEn suan turkiyedeyim tatilde 1ayligina geldim esim dünden beri hasta ishal olmus bendede var gayet normal hava degisimi sanirim. Gel gelelim ama halsizlikte var dun aksamdan beri yatiyor güya tatile geldim. Dedimki kalk hastaneye git bellki coronasin bellki rotavirus oldun salgin varmis git diyorum inatlasiyor. Cocuklarda disari gitmek istiyor tabi bu iyce sinirlendi sinirlendi Allah belanizi versin dedi ben sok oldum. Dunden beri ugrasiyorum bebek gibi dun gece ateside vardi ama yok yaranamadim. Sinirimi bozdu gercekten ucak bileti bakiyorum donecegim geri. Erkekler nedense tanidigm babam kayinbabam esim turkiyeye gelince bi huylari degisiyor anlayamadim sinirimi bozdu cok. Hastasin tamam ama bende yoruldum cocuklarla dünden beri gezmek istiyorlar sonucta cocuklarda tatile geldi. O lafi cok zoruma gitti...
Ben sizi haklı buldum.
Zaten kısıtlı zaman diliminde tatile geliyorsunuz.
Tabiki önce sağlık, adam hastaneye de gitmiyorsa yapabilecek birseyiniz yok.
Koca adam madem durumu cok kötüyse gitsin bir hastaneye .

Valla eşinizi bilemedim de
Ben de Almanyadan Türkiyeye gelsem ben de hasta olurum net :KK53:
Ülkecek pek iyi değiliz zaten.

Doktora gitmek istemiyorsa gitmesin eşiniz. Bırakın kendi haline. Verin eline gazoz,haşlanmış patates,yatsın yuvarlansın gün boyu. Siz de çocuklarınızla ilgilenin.

Ben sizi haklı buldum.
Zaten kısıtlı zaman diliminde tatile geliyorsunuz.
Tabiki önce sağlık, adam hastaneye de gitmiyorsa yapabilecek birseyiniz yok.
Koca adam madem durumu cok kötüyse gitsin bir hastaneye .
Tesekkur ederim. Inanin gezmekte degil ama ben haftaya 3gun yol gidecem cocuklara gecsin istemiyorum. O yol bitermi cocuklar ishal olsa. Git diyorum bellki Serum takarlar bellki ignr yaparlar ne bilim ilac verirler yoksa yatsin 1 hafta umrumda degil. Benim buyuk oglum otizmli ve balkona cikiyor disari cikmak istiyor evde durmuyor bakamiyorum. Bana gezmek istiyorsunuz yazmislar olsun yazsinlar ben cocuklar icin diyorum ben gezsem neolur gezmesem ne olur

Konu sahibi kendince haklı bence, sadece meramını tam anlatamadı.
Erkekler hasta olunca biraz tuhaf davranıyorlar daha nazlı, demoralize oluyorlar.
Hafta sonu benim eşim de rahatsızdı.
Başına ya güneş geçti ya da işyerinden Covid kaptı.
Aşılı olduğu ve daha önce geçirdiği için hafif seyrediyor olabilir.
İki defa doktora gitmeyi teklif ettim baktım oralı değil bıraktım kendi haline.
Evde olabildiğince ilgilenmeye çalıştım.
Çok üzerine gitsem benimki de huysuzlanır hakaret etmez ama söylenir.

Tesekkur ederim. Inanin gezmekte degil ama ben haftaya 3gun yol gidecem cocuklara gecsin istemiyorum. O yol bitermi cocuklar ishal olsa. Git diyorum bellki Serum takarlar bellki ignr yaparlar ne bilim ilac verirler yoksa yatsin 1 hafta umrumda degil. Benim buyuk oglum otizmli ve balkona cikiyor disari cikmak istiyor evde durmuyor bakamiyorum. Bana gezmek istiyorsunuz yazmislar olsun yazsinlar ben cocuklar icin diyorum ben gezsem neolur gezmesem ne olur
Siz ilk mesajınızda bunu mu yazdınız? Çocuklar çıkmak istiyor vs dediniz. Hastalık çocuklara geçmesin istiyorum demediniz, ayrıca sizde ishalmizsiniz sizden de geçebilir siz niye gitmiyorsunuz hastaneye.

:KK14::KK14: Ben 10 senelik evliyim 10senedir tahammul ediyorum sorun hasta olmasi degil. Basimin üstüne yeri var ama huyu suyu hastaligi degisiyor.
Valla eşim de sık hasta olmaz ama olunca çocuk gibi oluyor. Diğer huyları iyiyse yazık ya bir gün idare etsin çocuklar . İshal aslında basit de değil çok halsizlik yapmış olabilir .siz çocukları alıp ciksaniz

Siz ilk mesajınızda bunu mu yazdınız? Çocuklar çıkmak istiyor vs dediniz. Hastalık çocuklara geçmesin istiyorum demediniz, ayrıca sizde ishalmizsiniz sizden de geçebilir siz niye gitmiyorsunuz hastaneye.
yazmadim cunku surekli dillendirmek istemiyorum. Bendede var ama ben gayet iyim halsiz dglim yada baygin yatmiyorum iyim ben trnin suyundan bile hemen olurum her sene oluyorum

Konu sahibi kendince haklı bence, sadece meramını tam anlatamadı.
Erkekler hasta olunca biraz tuhaf davranıyorlar daha nazlı, demoralize oluyorlar.
Hafta sonu benim eşim de rahatsızdı.
Başına ya güneş geçti ya da işyerinden Covid kaptı.
Aşılı olduğu ve daha önce geçirdiği için hafif seyrediyor olabilir.
İki defa doktora gitmeyi teklif ettim baktım oralı değil bıraktım kendi haline.
Evde olabildiğince ilgilenmeye çalıştım.
Çok üzerine gitsem benimki de huysuzlanır hakaret etmez ama söylenir.
evet tesekkur ederim 🤗

Herkes konu sahibine yüklenmiş gezmek istiyor diye , isteyemez mi istemek hakkı değil mi ? Kaldı ki bir evladı da problemli . Tabii ki isteyecek insanlar tüm sene boyunca tatil için çalışmıyor mu ?

Bir kaç kişi dışında kimse de dememiş ki kocanızın yaptığı öküzlük …

Son düzenleme:
Herkes konu sahibine yüklenmiş gezmek istiyor diye , isteyemez mi istemek hakkı değil mi ? Kaldı ki bir evladı da problemli . Tabii ki istetecek insanlar tüm sene boyunca tatil için çalışmıyor mu ?

Bir kaç kişi dışında kimse de dememiş ki kocanızın yaptığı öküzlük …
gezmek falan degil sadece o lafi beni cok yaraladi. Cocuklarim gercekten evde durmak istemiyor Parka gidelim eglence yerine gidelim anne buyukhalaya gidelim tavuklara bakalim yani surekli boyleler. O yuzden vurguladim bunu kendim gezmek icin degil ki esim suan horul horul uyuyor hasta insan uyuyamazki tmm uyudu diyelim bende vicdan yaptim acaba hasta adama yuklendimmi diye ben oturuyorum. Hirsizin hicmi sucu yok oldu bu is. Anlayamadim.

gezmek falan degil sadece o lafi beni cok yaraladi. Cocuklarim gercekten evde durmak istemiyor Parka gidelim eglence yerine gidelim anne buyukhalaya gidelim tavuklara bakalim yani surekli boyleler. O yuzden vurguladim bunu kendim gezmek icin degil ki esim suan horul horul uyuyor hasta insan uyuyamazki tmm uyudu diyelim bende vicdan yaptim acaba hasta adama yuklendimmi diye ben oturuyorum. Hirsizin hicmi sucu yok oldu bu is. Anlayamadim.
Hasta insan uyur arkadaşım nasıl uyuyamaz.Hele ateşi varsa baygın baygın uyur.Siz eşinizin hasta olmadığını numara yaptığını düşünüyorsunuz galiba

Rota virüsü berbat birşey, çok eziyor insanı. Bir yandan ishal, bir yandan kusma. 1 hafta eziyet çektik, ilaca seruma rağmen zor iyileştik 2 sene önce ailecek geçirmiştik baya kötüydü, yataktan kalkacak hali olmuyor insanın eğer öyleyse inatlaşıyordur gitmemek için hali yoksa kendi iyileşmeyi bekliyor siz de üzerine gitmeniz sanki kötülüğüne gibi algılamış zaten hasta ya beyefendi 😒
Ya rota belli yaş gruplarında olmuyomuydu? Büyüklerede mi etki ediyor? Hatta aşısı vardı belli aya kadar, ben mi yanlış hatırlıyorum. Şu sıra çok duyuyorum rotayı. kızım gecen sene aşı olduğu için hafif atlatmıştı, o yüzden endişe etmiyordum.

Back
X