• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunu yutamam

Erkekler böyle malasef bize regli olunca abartıyorsun derler kendileri ishal olunca felç geçirmiş gibi yatarlar. Başım ağrıyor beni anlamıyorsun diyen eşime ben migrenken normal hayata devam ediyorum diyorum belki benim ağrım senin migreninden daha fazla diyor 🤷 Bence erkeklerin büyük bir çoğunluğu sırf çocuklarla uğraşmamak için en ufak bir hastalığı abartıyorlar benim eşim, babam, dayım ve yakın iki arkadaşım böyle mesela 🤷 Bence sizin eşinizde biraz abartıyor ama adamla kavga etseniz de bir şey olmayacak, hasta adamla kavga ediyorsun diyecek. Acısını başka zaman çıkarın yapacak bir şey yok şu an için

Koca adam sokakta , parkta yığılıp kalsın ,altına yapsın mı istiyorsunuz , ne istiyorsunuz anlamadım. 😒
Kendisi hafif geçiriyor diye adamın numara yaptığını abarttığını sanıyor..Oysa her bünye farklı.Gecen kış kovit olduk.Ben gayet ayakta geçirdim eşim hastanelik oldu.

Musluk suyu ictiyseniz bunyeniz alisik degilse ondan olmustur.. 2-3 gune gecer muhtemelen.. ama adamda hastadir yani bazen insan hastaneye gidecek takati bulamaz, sen neden israr ediyorsun🙄 hangi sehirdesin ve cocuklarin kac yasinda? al cocuklarini havuza sahile sen gotur bacim kocanda yatsin otelde, bunu bile neden sorun yapiyorsun?

Ya rota belli yaş gruplarında olmuyomuydu? Büyüklerede mi etki ediyor? Hatta aşısı vardı belli aya kadar, ben mi yanlış hatırlıyorum. Şu sıra çok duyuyorum rotayı. kızım gecen sene aşı olduğu için hafif atlatmıştı, o yüzden endişe etmiyordum.
2 sene önce böyleydi bir daha olmadık şuan nasıl bilmiyorum belki ilk kez geçirenlerde böyledir

Tamam arkadaslar hepinize tesekkur ederim. Hastaneye gittik dedigim gibi gunes carpmis corona fln degiliz yada rotavirus de degiliz. Hepinize tesekkur ederim.

Gidin siz test yaptırın büyük ihtimal corona çıkacaksınız evde eşinizle dinlenin. Gezmeyi de 1 hafta erteleyin ölmezsiniz
Ben ztn gidiyorum 1 haftadan az zamanim kaldi. Nekadar kötüsünüz gezmek degil benim derdim anlatamiyorum galiba. Benim otizmli cocugum var hanimefendi biliyormusunuz nasil bisey ???
Gezmek ister gormek ister balkona cikiyo Allah korusun korkuyorum eve sokuyorum agliyor disari cikarsam yanliz kaciyor anca konusuyorsunuz anca bi anlayin dinleyin

Erkekler hastayken daha da
valla oylede boylede linclenicem ama olsun kalsin ben kendimi biliyorum. Sorun sadece o degilki adam tr gelince 180 derece degisiyor bunada anlam veremiyorum
Havasından degişiyor.
Türkiyede insanlar hava ve suya göre şekil alıyor yoksa eşiniz avrupada çok modern dimi

merhaba arkadaslar,
BEn suan turkiyedeyim tatilde 1ayligina geldim esim dünden beri hasta ishal olmus bendede var gayet normal hava degisimi sanirim. Gel gelelim ama halsizlikte var dun aksamdan beri yatiyor güya tatile geldim. Dedimki kalk hastaneye git bellki coronasin bellki rotavirus oldun salgin varmis git diyorum inatlasiyor. Cocuklarda disari gitmek istiyor tabi bu iyce sinirlendi sinirlendi Allah belanizi versin dedi ben sok oldum. Dunden beri ugrasiyorum bebek gibi dun gece ateside vardi ama yok yaranamadim. Sinirimi bozdu gercekten ucak bileti bakiyorum donecegim geri. Erkekler nedense tanidigm babam kayinbabam esim turkiyeye gelince bi huylari degisiyor anlayamadim sinirimi bozdu cok. Hastasin tamam ama bende yoruldum cocuklarla dünden beri gezmek istiyorlar sonucta cocuklarda tatile geldi. O lafi cok zoruma gitti...

merhaba arkadaslar,
BEn suan turkiyedeyim tatilde 1ayligina geldim esim dünden beri hasta ishal olmus bendede var gayet normal hava degisimi sanirim. Gel gelelim ama halsizlikte var dun aksamdan beri yatiyor güya tatile geldim. Dedimki kalk hastaneye git bellki coronasin bellki rotavirus oldun salgin varmis git diyorum inatlasiyor. Cocuklarda disari gitmek istiyor tabi bu iyce sinirlendi sinirlendi Allah belanizi versin dedi ben sok oldum. Dunden beri ugrasiyorum bebek gibi dun gece ateside vardi ama yok yaranamadim. Sinirimi bozdu gercekten ucak bileti bakiyorum donecegim geri. Erkekler nedense tanidigm babam kayinbabam esim turkiyeye gelince bi huylari degisiyor anlayamadim sinirimi bozdu cok. Hastasin tamam ama bende yoruldum cocuklarla dünden beri gezmek istiyorlar sonucta cocuklarda tatile geldi. O lafi cok zoruma gitti...
Senede bir tatile gelmissiniz bilet alip eve donmek kendinizi cezalandirmak olur. Sanirim yerinizde olsam alirim cocuklarmi nereye istiyorsak oraya gezmeye giderdim.

onu soyluyorum orda evi toplayan ben calisan biriyim bana yardim eden adam burda suyunu almiyor. Yuruyusu bile degisiyor
Tatile geldi ya ondandır.şaka şaka.
Burda yazdığınız şeyler ile kimse eşinizin derdini anlayamaz.oturup konuşun Ülkeye gelince sana birşeyler oluyor,isterse gelmeyelim diye sorun.
Ailesine yakın mısınız,onlara mı bu havalar?

Tatile geldi ya ondandır.şaka şaka.
Burda yazdığınız şeyler ile kimse eşinizin derdini anlayamaz.oturup konuşun Ülkeye gelince sana birşeyler oluyor,isterse gelmeyelim diye sorun.
Ailesine yakın mısınız,onlara mı bu havalar?
Aileside almanyada onlarla geldik evet evimiz var ayni evde yasiyoruz acaba gercekten ailesinemi bu havalar pozlar.

Senede bir tatile gelmissiniz bilet alip eve donmek kendinizi cezalandirmak olur. Sanirim yerinizde olsam alirim cocuklarmi nereye istiyorsak oraya gezmeye giderdim.
beni en cok yaralayan Allah belanizi versin demesi cocuklara bela okumasi Allah belani versin dese tin umrumda degil ama insan sinirlide olsa cocuklarina bela okumaz.

Aileside almanyada onlarla geldik evet evimiz var ayni evde yasiyoruz acaba gercekten ailesinemi bu havalar pozlar.
Leb demeden leblebiyi anladım galiba.
Ailesinden sıkılmış olabilir,rahat rahat dinlenemiyor,gezemiyor size dokunup sarılamıyor olabilir öfkesini herkese bu şekilde yansıtıyor olabilir.
Siz oturup konuşun ama burdaki gb ağzınızın ucu ile degil açık ve net.

beni en cok yaralayan Allah belanizi versin demesi cocuklara bela okumasi Allah belani versin dese tin umrumda degil ama insan sinirlide olsa cocuklarina bela okumaz.
Kirilmaniz normal. Hersey duzelir umarim. Esiniz hastaneye gidip tedavisini olsun. Gitmiyorsa onu zorlayip goturvek birinden yardim da isteyeblrsnz.bu saglik neticede,onemli.Iyilesince tatilinize de kaldiginiz yerden devam edersinz umarm

Leb demeden leblebiyi anladım galiba.
Ailesinden sıkılmış olabilir,rahat rahat dinlenemiyor,gezemiyor size dokunup sarılamıyor olabilir öfkesini herkese bu şekilde yansıtıyor olabilir.
Siz oturup konuşun ama burdaki gb ağzınızın ucu ile degil açık ve net.
Evet duzelsinde konusucam suan hasta sinirli anlamayabilir beni. Gercekten her haliyle degisiyor kiyafetlerime karisir yuruyusume oturusuma almanya sinirina gireyim tamamen degisiyor iyi yönde ama iyki tek 1 ay boyle🤣

Back
X