nişanlıyken ona pişirdiğim ilk pastamı yakmıştım :) ve 1-2 ay dilinden kurtulamamıştım. Sonra ben sinir oldum azmettim ve çeşit çeşit pastalar yapmaya başladım hepsindede övgüler aldım, şimdi herkese anlatır eşim, pasta börek yapmada benim eşimin üstüne yoktur der. Amaa yemeklerde tam bir fiyaskoyum. Bazı yemekleri güzel yaparım bazılarını tutturamam. Mesela geçen bir pırasa yaptım, pırasa yemeği oldu pırasalı pilav :)
Sonra geçen yine ıspanak yapayım dedim, pırasadan tecrübeliyim ya :) pirincini az koyayım dedim, bu seferde çok az olmuş, ıspanaklar suyun içinde yüzüyordu.
Kuşbaşı et kavurması yapayım dedim etler suyunu çekip tavaya yapıştılar ve güzelim etler yandı.
Yani sözün özü yemekleri tutturamadım, aslında aynı yemeği 3-4 kez denesem olur ama ben bir daha denemeye korkuyorum, yine kötü olacak diye.