- 12 Kasım 2014
- 494
- 197
- 48
Kizlar arkadasimla bir problemim var. Galiba artik arkadas degiliz ama sacma bir sey yüzünden bana cok tuhaf davraniyorlar. Sorun kilo.. Görünen tek neden. Esi kilosuyla ilgili dalga gecer ortam gerilir. Ben ise kisa ve normal kilodayim. Bu durumdan ben de rahatsiz oluyordum. Sanki aralarini varligimla bozuyormus gibi. O kilo aliyor ben zayif kaldikca bana karsi tavir almaya basladi gibime geliyor. Diger arkadasla beraber geziyorlar, ikisi de kilo vermeye calisiyor ama benim sucum ne. Motive etmeye calistim, eskiden benim de kilo problemim vardi cok acik yüreklilikle anlattim hep. Dikkat ettim yürüdüm onu da davet ettim. Tek sucum kendime dikkat etmek mi? Beni dislamalarinin görünen tek nedeni bu ve cok rahatsiz oluyorum bu durumdan. Neden arkadasligi böyle sacma sebeplerle sinirlar koyuyorlar. Ben burnu havada bir insan degilim, hep sevecen rahat davraniyorum. Kilo konusuyla sürekli asir nesirler yardimci olmaya calistim ama bu onlarin iradesi. Simdi bulusup geziyorlar ben yalniz kaldim. Bu sorun degil. Genel olarak neden kadinlar arasinda bu yaris var. Bu kiskanclik mi neden? Varligimla suclu duruma düsüyorum resmen, öyle bir tavir var. Sisman olursam benimle problemleri kalmaz gibime geliyor. Bu durumdan mutsuz ve rahatsizlar fakat benim sucum ne?