- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.007
- 298
- Konu Sahibi Loch Ness Canavari
-
Yani bilemiyorum. "Çok ağladım sabah yastığım ıslanmıştı" yı ekleyince insan ne düşüneceğini kestiremiyor.Ne tuhaf insanlar var. Eğer Kasıtlı yaptıklarını düşünüyorsanız kesin irtibatınızı .
Ben de zaman zaman kötü rüya görüyorum.Ne patavatsız arkadaşların var ya .
Bende kötu ruyalar görürüm ama asla ne gördüğümü anlatmam.
Sadece rüyamda senı kötu gördum canım ya ıyısın demı derim .
Oda normal saatlerde .
Ona benzer şeyler yazdım.Rüyaların tersi çıkar ömür yazılmış demek ki, oh yıllarca mutlu mesut yaşayacağız anlaşılan falan diyin. Ama sürekli yapıyorlarmış rahatsız olduğunuzu açıkça söyleyin.
Devamlı yapıyorlarsa tuhaf ama insan Söylemez ki her seferinde hayırlara vesile olsun de gec belki de niyetleri kötü değildir .Yani bilemiyorum. "Çok ağladım sabah yastığım ıslanmıştı" yı ekleyince insan ne düşüneceğini kestiremiyor.
Evet çok tuhaf...arkadaşlarınız ne garip değişik tipler totoları açıkta kalmış onların
bende neler neler görüyorum ama asla arayıp da canım seni taksimin ortasına gömüyorlardı demedim kimseye :)
ayrıca kuşum aydınlı rüyanızı okurken kahkaha attım
Aynen öyle düzensiz ama devamlı. 2-3 ayda bir diyelim yani.Devamlı yapıyorlarsa tuhaf ama insan Söylemez ki her seferinde hayırlara vesile olsun de gec belki de niyetleri kötü değildir .
İlk evliliğimde yaşadıklarımı biliyorlar az-cok.Görsem de söylemem ki zaten zırt pırt da görmüyorum
Ağzını mı arıyolar ki onlar bosandığınızı gördük diyecek sende ay sormayın kavga ettik vs diyeceksin beklenti dedikodu gibi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?