Bunun adı nedir?

Loch Ness Canavari

Kontaklar kulübü.
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2013
6.312
13.007
298
Kızlar selam. Gününüz aydın olsun.
Daha önceleri kafama takmadığım ama artık rahatsız olduğum bir durum var.
Sabah gözünüz daha çapaklıyken şöyle bir mesaj gelirse ne yaparsınız?
"Loch Ness rüyamda X abiyi(eşimden bahsediyor) gördüm. Trafik kazası geçirmişti,ölmüştü."
Bu ilk değil.
Benim liseden 3 arkadaşım var. Hayatımdan,nasıl yaşadığımdan haberdardırlar ama dost olduğumuzu söyleyemem. Taziye,sağlık,bayram,yılbaşı vb.gibi olağanüstü durumlarda birbirimizi ararız. Senede belki 1 defa dışarıda buluşup kahve içeriz.
Yaklaşık 6 yıllık evliyim. Geçen süre zarfında 3 arkadaşım da düzensiz aralıklarla beni ve eşimi rüyalarında görürler. Her seferinde perperişan halde tabi ki... En favori rüyaları boşandığımızı görmek.
Biliyorum rüyayla amel olunmaz. Ben de yeri geldi rüyamda Çakal Carlos'u gördüm. Kuşum Aydın'ın kaza yapıp öldüğünü gördüm.
Ama süreklilik arz edemez.
Peki rüyalar biraz da bilinçaltının tezahürü değil midir?
Ayrıca siz bu tür rüyalar gördüğünüzde sabahın zırtıgında arayıp söylüyor musunuz?

Çok densizce. Ne demek boşandığınızı gördüm, öldüğünü gördüm. Çok yakın olsan bile böyle damdan düşer gibi noldu biliyor musuuun tarzında anlatılmaz. Kaldı ki yakın değiliz diyorsunuz. Bence rahatsız olduğunuzu söyleyin, saçma sapan rüyalarını kendilerine saklasınlar.

arkadaşlarınız ne garip değişik tipler totoları açıkta kalmış onların

bende neler neler görüyorum ama asla arayıp da canım seni taksimin ortasına gömüyorlardı demedim kimseye :)

ayrıca kuşum aydınlı rüyanızı okurken kahkaha attım

Ne patavatsız arkadaşların var ya .

Bende kötu ruyalar görürüm ama asla ne gördüğümü anlatmam.
Sadece rüyamda senı kötu gördum canım ya ıyısın demı derim .
Oda normal saatlerde .
Ben de zaman zaman kötü rüya görüyorum.
3-5 gün sonra arayıp "X rüyamda seni gördüm ama ne gördüğümü hatırlamıyorum. Napıyon la" diyorum.

gördüğünüz rüyayı suya anlatmak en iyisi akıp gitsin kötü düşünceler
arkadaslarınız belli ki sizi endişendirmek ve korkutmak amacıyla sabahın köründe söylüyor saçma ve gereksiz bana göre rüya gördüğümüzde gün içerisnde ne yasamıssak bilinç altımıza yerleşir bu şekilde çıkar ortaya

Evet çok tuhaf...
Ayrıca Kuşum Aydın bu ülkenin değerli şahsiyetidir lütfen

Böyle bir durumda olsam diyaloğumu keserdim. Bende bazen çevremdeki insanlarla alakalı çok üzücü rüyalar görüyorum ama asla paylaşmam hem onları korkutup üzmenin ne anlamı var böyle rüyaların paylaşılması da iyi değildir derler öyle duydum. Alakanızı kesin size üzüntü veren insanlarla derim..

Görsem de söylemem ki zaten zırt pırt da görmüyorum
Ağzını mı arıyolar ki onlar bosandığınızı gördük diyecek sende ay sormayın kavga ettik vs diyeceksin beklenti dedikodu gibi geldi bana
İlk evliliğimde yaşadıklarımı biliyorlar az-cok.
Benden çok mu takmışlar kafaya acep :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…