Bunun adı nedir?

Hani sadece sebepli(taziye, sağlık vb) görüşmüşsün ya bu arkadaşlarla belki seni özlemişlerdir. Görüşmek için sebep yaratmaya çalışıyorlardr:KK53:(geyiğim pistir. Kusura bakmayıno_O)
Ama benim muhabbetim zaten hoştur ya ayıptır söylemesi :eek:
"Rüyamda seni bakkala giderken gördüm" demesi bile yeterli.
Ordan girer ülke ekonomisinden çıkarım :KK53:

Kızlar selam. Gününüz aydın olsun.
Daha önceleri kafama takmadığım ama artık rahatsız olduğum bir durum var.
Sabah gözünüz daha çapaklıyken şöyle bir mesaj gelirse ne yaparsınız?
"Loch Ness rüyamda X abiyi(eşimden bahsediyor) gördüm. Trafik kazası geçirmişti,ölmüştü."
Bu ilk değil.
Benim liseden 3 arkadaşım var. Hayatımdan,nasıl yaşadığımdan haberdardırlar ama dost olduğumuzu söyleyemem. Taziye,sağlık,bayram,yılbaşı vb.gibi olağanüstü durumlarda birbirimizi ararız. Senede belki 1 defa dışarıda buluşup kahve içeriz.
Yaklaşık 6 yıllık evliyim. Geçen süre zarfında 3 arkadaşım da düzensiz aralıklarla beni ve eşimi rüyalarında görürler. Her seferinde perperişan halde tabi ki... En favori rüyaları boşandığımızı görmek.
Biliyorum rüyayla amel olunmaz. Ben de yeri geldi rüyamda Çakal Carlos'u gördüm. Kuşum Aydın'ın kaza yapıp öldüğünü gördüm.
Ama süreklilik arz edemez.
Peki rüyalar biraz da bilinçaltının tezahürü değil midir?
Ayrıca siz bu tür rüyalar gördüğünüzde sabahın zırtıgında arayıp söylüyor musunuz?
Seni endiselendirmek gibi olmasin .Rüya der geçerdim normalde.Ablami hep olmus yada boşanmış görürdüm.Basina işiyle ilgili bir iftira geldi işinden oldu.Ama tabiki rüyayla amel edilmez.Rastlanti olabilir.

Yani bilemiyorum. "Çok ağladım sabah yastığım ıslanmıştı" yı ekleyince insan ne düşüneceğini kestiremiyor.
Bu kadar da acik acik söylenmez ben ablama söylemezdim pek.Ayip yani yaptıkları.Gerci simdi benim yazdığım da bosbogazlik oldu.Ama cok şaşırdığım icin bahsini geçirmeden edemedim.

Seni endiselendirmek gibi olmasin .Rüya der geçerdim normalde.Ablami hep olmus yada boşanmış görürdüm.Basina işiyle ilgili bir iftira geldi işinden oldu.Ama tabiki rüyayla amel edilmez.Rastlanti olabilir.
Yukarıda ben de benzer rüya gördüğümü yazdım aslında. Yanı bazen her insan haberci rüyalar görebilir.
Ama 3 kişinin dönüşümlü olarak benimle ilgili kötü rüyalar görmesi tuhaf geliyor.
Biri boşandığımı,öteki eşimle kavga ettiğimi,beriki eşimin öldüğünü... Bir başka zaman eşimin operasyonda yaralandığını vs..

En favori ruyam esimle alisverise gittigimizde bana elbise veren tezgahtarla esimin kabine girip isi pisirmesidir herhalde:KK53:
Bunun disinda da surekli aldatildigimi, bosandigimi, hatta aldatilmaya rağmen sineye cekip bosanmadigimi falan görürüm.
Sabah da bu kadar cok bdv okursan olacağı bu der güler gecerim:KK45:
Arkadaşların densizmis, hic kafani yorma

Yukarıda ben de benzer rüya gördüğümü yazdım aslında. Yanı bazen her insan haberci rüyalar görebilir.
Ama 3 kişinin dönüşümlü olarak benimle ilgili kötü rüyalar görmesi tuhaf geliyor.
Biri boşandığımı,öteki eşimle kavga ettiğimi,beriki eşimin öldüğünü... Bir başka zaman eşimin operasyonda yaralandığını vs..
Ağzından laf alma, hafif bir haset gibi hissettim Allah bilir.Belki de niyetleri kotu degil yanlis yonlendirmeyelim.Kisiliklerini sen daha iyi bilirsin gerçi. Seni çok dusunuyorlardir senin hâlini (ikinci evlilik acaba mutlu mu)bilinçaltı olarak rüyasi saçma sapan birsey olarak ortaya çıkıyor.Onemseme bu durumda.Cunku ucu birden görmesi sır kapısı gibi o kadar da olmaz.Bilincaltidir.

Rüyasını anlatan insanlardan genel olarak hoşlanmam.Uzun uzun anlatırlar ya bir de dinlemeye mecburmuşsun gibi.Bana ne arkadaşım senin bilinçaltı çöplüğünden.Sizin durumunuz daha da vahim.Ben de birini kötü bir halde görürsem kendi kendime "Hayırdır inşallah." diyip unutur giderim.Sizinkiler saçmalamış.Üstelik samimi de değilmişsiniz.Kötü niyetli olabilirler gibime geldi.

Benim bir kuzenim vardır zaman zaman eş zamanlı ve paralel rüyalar görürüz ama birlikte büyüdük sayılır birlikte uyurduk çocukken çoğu zaman...Bir de ne zaman çok sıkkın olsam başıma bir iş gelse hemen sabahında arar rüyamda seni gördüm iyi misin sen diye ben de ağlayarak anlatmaya başlarım bazı insanlara malum oluyor ama sizin ki farklı kıskanıyor olabilirlermi sizi diye düşündüm:)

Böyle durumları karşımdaki insana göre değerlendiririm..
Bir komşum var burda sağolsun kahvelenir fallaşırız arada.
Dün benim fincana bakıp ''Eşinin bir kolu yok nedir acaba'' gibi mırıldandı...
Ben mesela böyle bir şey görsem dahi söylemem, hissetsem de ağzıma almam.
Onun iyi niyetli olduğunu bildiğim için takılmadım.. :)

"Loch Ness rüyamda X abiyi(eşimden bahsediyor) gördüm. Trafik kazası geçirmişti,ölmüştü."
Bu ilk değil.
Benim liseden 3 arkadaşım var. Hayatımdan,nasıl yaşadığımdan haberdardırlar ama dost olduğumuzu söyleyemem. Taziye,sağlık,bayram,yılbaşı vb.gibi olağanüstü durumlarda birbirimizi ararız. Senede belki 1 defa dışarıda buluşup kahve içeriz.
Yaklaşık 6 yıllık evliyim. Geçen süre zarfında 3 arkadaşım da düzensiz aralıklarla beni ve eşimi rüyalarında görürler. Her seferinde perperişan halde tabi ki... En favori rüyaları boşandığımızı görmek.
Biliyorum rüyayla amel olunmaz. Ben de yeri geldi rüyamda Çakal Carlos'u gördüm. Kuşum Aydın'ın kaza yapıp öldüğünü gördüm.
Ayrıca siz bu tür rüyalar gördüğünüzde sabahın zırtıgında arayıp söylüyor musunuz?
Yani kotu ruya soylenmez anlatilmaz zaten de hani su denilebilir sizi ruyamda gordum biraz sikintiliydi iyisiniz insallah demi diye.
Ama soyle birsey var benim dostum 2 senelik evli ve ben hep ruyamda onun evlendigini gorurum. Yani inanmazsiniz belki ama her ay duzenli onun dugununu nikahini yaparim ruyamda :)))
Ama yani eger esiyle degil de baska biriyle gorecek olsam bunu asla arkadasima soylemezdim. Ruyamda hep simdiki esiyle gordugum icin her seferinde msj atarim bu ay ki gorevimi de ihya eyledim diye :)

Bu ilk değil.
Pop.. acikta kalmis yazin..

Back
X