Bunun adı nedir?

Üç arkadaş da benzer şekilde rüya ayağına kötü kötü şeyler anlatıyorlarsa ben bu işte ortaklaşa karar verdikleri bir art niyet olduğunu düşünürüm. Üçünün de ermiş olmasını beklemiyorum. Arkadaşlarınızın ilişki durumları nasıl, eşleriyle/sevgilileriyle? Belki bir kıskançlık durumu olabilir, onların durumlar kötüyse sizin de kötü olmanızı istiyor olabilirler.

Üç arkadaş da benzer şekilde rüya ayağına kötü kötü şeyler anlatıyorlarsa ben bu işte ortaklaşa karar verdikleri bir art niyet olduğunu düşünürüm. Üçünün de ermiş olmasını beklemiyorum. Arkadaşlarınızın ilişki durumları nasıl, eşleriyle/sevgilileriyle? Belki bir kıskançlık durumu olabilir, onların durumlar kötüyse sizin de kötü olmanızı istiyor olabilirler.
Biri evli. Diğer ikisi bekar. Bekar olanların sevgilileri yok. Uzun süredir olmadığını söylemişlerdi en son.
Evli olanın sorunları var eşiyle. Yüzeysel olarak biliyorum.

Ayrıca bizde ölüm ömrü uzadı olarak youmlanır. Mesela annem babamı ben küçükken sık sık öldü görürdü ama çok şükür ağır bi hastalık bile geçirmedi. İçini ferah tut sen bazı totolar toplu üşümeye maruz kalabiliyor.

Ben de surekli yakin veya uzak insanlari goruyorum ve genelde gorduklerim cikar. Benim icin haberci gibi bir sey olduklarindan iyi olup olmadiklarini merak ederim. Bir ruyami anlatacaksam sabahin korunde gormedigim gibi yumusatarak da anlatirim veya tam hatirlamiyorum ama sikintili gordum derim.

Biri evli. Diğer ikisi bekar. Bekar olanların sevgilileri yok. Uzun süredir olmadığını söylemişlerdi en son.
Evli olanın sorunları var eşiyle. Yüzeysel olarak biliyorum.

Valla bence kıskandıklarından. Benzer bir durum benim de başıma geldi.

Yani bilemiyorum. "Çok ağladım sabah yastığım ıslanmıştı" yı ekleyince insan ne düşüneceğini kestiremiyor.
Bu nassı bi yapmacıklıktır yahu. Loch için üzülmüş gibi yapayım da iyi niyetli olmadığımı belli etmeyeyim demiş resmen. Dost değiliz demişsin zaten, birinden bu hissi alıyorsan o his doğrudur, he hayırlara gelsin deyip geçmeye devam et hacı. Dedikodu arıyorlarsa magazin okusun tırrekler :KK53:

Valla bence kıskandıklarından. Benzer bir durum benim de başıma geldi.
Yukarıda bendeuyeolcam bendeuyeolcam yazmış. Kötü niyetli insanlar olsa anlardın diye.
Niyetleri bilemem tam olarak ama şimdiye kadar bir kötülüklerini görmedim açıkçası.
Ama insanın kötülük yapmıyor oluşu bazı hislerin oluşmasına engel olamıyordur belki de.
Ne kadar örselemeye çalışsalar da bilinçaltları depoluyor mudur acaba?

Bu nassı bi yapmacıklıktır yahu. Loch için üzülmüş gibi yapayım da iyi niyetli olmadığımı belli etmeyeyim demiş resmen. Dost değiliz demişsin zaten, birinden bu hissi alıyorsan o his doğrudur, he hayırlara gelsin deyip geçmeye devam et hacı. Dedikodu arıyorlarsa magazin okusun tırrekler :KK53:
Bazı hisleri insan konduramıyor.
Yorumları okudukça kabulleneceğim durumu galiba.
He ya Yeşim Salkım en iyi arkadaşıyla sevişmiş.
Benim hayatımdan çok daha fazla atraksiyonlu onu okusunlar bemradne :KK45:

Yukarıda bendeuyeolcam bendeuyeolcam yazmış. Kötü niyetli insanlar olsa anlardın diye.
Niyetleri bilemem tam olarak ama şimdiye kadar bir kötülüklerini görmedim açıkçası.
Ama insanın kötülük yapmıyor oluşu bazı hislerin oluşmasına engel olamıyordur belki de.
E anlamışsın hacı zaten, içindeki o gıcıklanma karşı tarafın kötü niyetinden ötürü işte. Mesela o sıkıntıları olan diğer dostundan böyle hisler alıyor musun? Bazen yok öyle değildir diye iç güdülerimizi çarptıyoruz ama aslında içimizde oluşan sinyalleri dinlememiz gerek. Tamam arkadaşların boynuzlu şeytan değildir ama pek de halis niyetlerle yaklaşmıyorlar az daha mesafeyi açsan daha iyi hissedersin.

Benim başıma gelen olayda yapanlar en yakınlarım dediğim, sırlarımı paylaştığım kız arkadaşlarımdı. Erkek arkadaşım adına bir sahte hesap açıp beni aldattığına ikna ederek ayırmaya çalıştılar. Olay lisede falan da geçmedi koca koca kadınlar bunlar. Pembe dizi hikayesi gibi olan şey benim başıma geldi yani o yüzden bazı durumlarda kimin ne yapabileceği, içten içe ne düşündüğü belli olmuyor. Maalesef kimseye %100 güvenmemek lazım.

Kızlar selam. Gününüz aydın olsun.
Daha önceleri kafama takmadığım ama artık rahatsız olduğum bir durum var.
Sabah gözünüz daha çapaklıyken şöyle bir mesaj gelirse ne yaparsınız?
"Loch Ness rüyamda X abiyi(eşimden bahsediyor) gördüm. Trafik kazası geçirmişti,ölmüştü."
Bu ilk değil.
Benim liseden 3 arkadaşım var. Hayatımdan,nasıl yaşadığımdan haberdardırlar ama dost olduğumuzu söyleyemem. Taziye,sağlık,bayram,yılbaşı vb.gibi olağanüstü durumlarda birbirimizi ararız. Senede belki 1 defa dışarıda buluşup kahve içeriz.
Yaklaşık 6 yıllık evliyim. Geçen süre zarfında 3 arkadaşım da düzensiz aralıklarla beni ve eşimi rüyalarında görürler. Her seferinde perperişan halde tabi ki... En favori rüyaları boşandığımızı görmek.
Biliyorum rüyayla amel olunmaz. Ben de yeri geldi rüyamda Çakal Carlos'u gördüm. Kuşum Aydın'ın kaza yapıp öldüğünü gördüm.
Ama süreklilik arz edemez.
Peki rüyalar biraz da bilinçaltının tezahürü değil midir?
Ayrıca siz bu tür rüyalar gördüğünüzde sabahın zırtıgında arayıp söylüyor musunuz?

Böyle bişeyin söylenmesi bile saçmalık
Ne cevap bekliyorlarki zaten?
Rüyamda kocan ölüyodu'ya insan ne cevap verebilir akıl tutulması mı yaşıyolar nedir

Kızlar selam. Gününüz aydın olsun.
Daha önceleri kafama takmadığım ama artık rahatsız olduğum bir durum var.
Sabah gözünüz daha çapaklıyken şöyle bir mesaj gelirse ne yaparsınız?
"Loch Ness rüyamda X abiyi(eşimden bahsediyor) gördüm. Trafik kazası geçirmişti,ölmüştü."
Bu ilk değil.
Benim liseden 3 arkadaşım var. Hayatımdan,nasıl yaşadığımdan haberdardırlar ama dost olduğumuzu söyleyemem. Taziye,sağlık,bayram,yılbaşı vb.gibi olağanüstü durumlarda birbirimizi ararız. Senede belki 1 defa dışarıda buluşup kahve içeriz.
Yaklaşık 6 yıllık evliyim. Geçen süre zarfında 3 arkadaşım da düzensiz aralıklarla beni ve eşimi rüyalarında görürler. Her seferinde perperişan halde tabi ki... En favori rüyaları boşandığımızı görmek.
Biliyorum rüyayla amel olunmaz. Ben de yeri geldi rüyamda Çakal Carlos'u gördüm. Kuşum Aydın'ın kaza yapıp öldüğünü gördüm.
Ama süreklilik arz edemez.
Peki rüyalar biraz da bilinçaltının tezahürü değil midir?
Ayrıca siz bu tür rüyalar gördüğünüzde sabahın zırtıgında arayıp söylüyor musunuz?
Hani sadece sebepli(taziye, sağlık vb) görüşmüşsün ya bu arkadaşlarla belki seni özlemişlerdir. Görüşmek için sebep yaratmaya çalışıyorlardr:KK53:(geyiğim pistir. Kusura bakmayıno_O)

Sacma.. gormek degil arayip anlatmasi.. 1 olur tamam ama ne diye suyunu cikarcan yani:) surekli ruyada gorduune inanmadim ben. Ben olsam sert bir dille uyaririm bi daha anlatma diye.

Mesela bugun bende bi zenci gordum ruyamda:)) sacma sapan seyler teklif ettide kabul etmedim, ruya olduunuda bilmiodum valla:) kim o zenci arayip bulsammiki :)

Bende 20 yıllık dostum dediğim kardeşimi denizde boğulurken gordum..çok etkilendim.aradim nasılsın diye ama rüyadan bahsetmedim.baska sefer de yine üzücü seyler gordum yine hiç anlatmadim.halini hatrini sordum.kotu rüyaların anlatılması doğru birşey değil.anlatmasinlar.

Back
X