Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 1466636 Hanımlar Günaydın.. Sabah uyandım şiddetli bulantıyla Sonrasında kalktım test yapma güdüsüyle lavaboya gittim Manzara bu.. neler oluyor?![]()
toopost: 40116568 .!.:benimde böyleydi canım tebrikler. sevinemedin sanırım başlıktan öyle anlaşılıyor ?
Amanınnnnn Allahım.. bu nasıl bir sevinç bu nasıl bir şaşkınlıkEvettt caniiimmm,hamilesiiinnn insallahkan ver degerine baktir..
![]()
Canım Allah razı olsun verdim kan 15 dakika önce.. şokta mıyım neyim sersem gibiyimspring_0st: 40117375 .!.:tebrikleeeeeeer
hemen gidip kan tahlili yaptırmalısın![]()
Allah bin kere razı olsun inanılmaz birşey buuuuuayyy benim de aynen böyleydi çok duygulandımm
Rabbim hayırlısıyla göbişinin büyüdüğü, bebişinin tekmiklerini hissettiğin ve sağlığıyla kucağına alıcağın günleri de göstersinnnnn![]()
Sende ve senin nezdinde bütün anne adayları da yavrularıınzı sağ salim elinize alın inşallahamin kuzum hepimizden inşallah :)
Allah razı olsun :)Gözün aydın adetime 3 gün kala benim de öyle çıkmıştı :)
ayyy yalnız olmamak ne güzel :) tam 05:05..ayyy canıım gözün aydın..:)
bende sabahın 07:00 sinde test yapma içgüdüsüyle kalkıp çift çizgiyi görüp şok olanlardanım:)![]()
aamiiinn Allah razı olsun çok teşekkürlerGozun aydin cnm insallah sag salim hayirlisiyla kucagina alirsin Allah isteyen herkese versin
afedersiniz yoğun mide kaynaması birde çişim sarardı hatta karardı :)tebrikler hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah belirti var mıydı adet gecikmesinden baska