bunun anlamı nedir?

cici123456

ben böyleyim!
Kayıtlı Üye
21 Mart 2012
788
118
323
şu üniversiteye geldim geleli çok arkadaşım olmadı
bunuda kendime pek dert etmedim açıkcası
çarşıya yalnız çıktım kahvaltımı yalnız yaptım filmimi yalnız izledim
ama biri bi gün geldi benim çok iyi arkadaşım oldu
yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedii
ben derdini problemini anneme bile anlatamayan bir insanım eğer burayada yazıyosam son noktama gelmişim demektir
bu arkadaaşım bana derdini problemini hep anlatır en zor günlerinde bile ben vardım yanımda
ama benim bir derdim olsun ben anlatamazdım
problemin biri derdimi hiç anlatmammış
ben çok rahat büyüm çok şükür çocukluğumdan beri hiç bir eksiğim olmadı tek çocuğumda ama asla şımarık olmadım
okumak istemediğim bir okulda babamın zoruyla okumaktayım okumaya çalışmaktayım
bugün o can ciğer arkadaşım beni aradı ve bunlar için bana bas bas bağırdı
hiç birşeyin kıymetini bilmioyomuşum
ona hiç derdimi anlatmıyomuşum
kendi bildiğimi okuyomuşum
ben böyleyim diyorum bana öle bir dünya yok diyor
asla egosu olan bir insan değilim ama ben kendi kişiliğimi bu kadar sorgulamazken o neden böle yaptı bilmiyorum
ama nasıl bir hırsla konuşuyor anlatamam size
okadar zoruma gittiki
bana dediği lafa bakarmısınız benim kendi hayat telaşım var ben senin kadar rahat büyümediim bişey olduğunda bana noldu diye sorma
ya arkadaş banane senin hayat telaşından benim kadar rahat büyümemiş olabilrisn ben bunada bişey demiyorum diemeye hakkım olamaz
en son yüzüme telefonu kapatı ala noldunun farkında değilim
nedir bu?

Bu nedir biliyor musun..Kapristir,egodur,nankörlüktür...Var da var...
Üzülme çok incinme,o kadar çok çiğ süt emmişler var ki neye uğradığını şaşırtırlar gün gelir de..
Ayakta dur sağlam dur..Bu zamanda dost arkadaş hikaye malesef..

Bu nedir biliyor musun..Kapristir,egodur,nankörlüktür...Var da var...
Üzülme çok incinme,o kadar çok çiğ süt emmişler var ki neye uğradığını şaşırtırlar gün gelir de..
Ayakta dur sağlam dur..Bu zamanda dost arkadaş hikaye malesef..

bende hikaye olduğunu biliyorum ama okadr yalnız bir anımda geldiki kendi kendime yeten bir insanki herşeyi kendisiyle yapmaya alıştırdı beni sonra herşey değişti hayatımda hiç böle sorgulanmamıştım onda eksik olan bir çok şey bende tam acaba ondan mı diyorum böle düşünürken bile kendimden utanıyorumm annem babam bile benle böle konuşmadı ya çok zoruma gitti

kendimi sorgulamaya başladım artık ki ben rahat bir insanım saygı çercevesini asla aşmam belli şeyler dışında hiç bişeyi kafama takmam resmen kafama takmıyorum diye yerin dibine soktu beni ne olduda bu duruma geldik anlamadım ben

bişey söyleyin kızlar kendimi kötü hissediyorum:43:

çok algılayamadım bu saatte ama içten içe senı cekememiş, senın ondan artı olan yönlerini -maddi, manevi- içine sindırememiş, en sonunda da gercek düşüncelerını ortaya dökmüş olabılır ...

çok algılayamadım bu saatte ama içten içe senı cekememiş, senın ondan artı olan yönlerini -maddi, manevi- içine sindırememiş, en sonunda da gercek düşüncelerını ortaya dökmüş olabılır ...

en ufak bişey yapmadım ben ona en ufak hakketmedimki ben bu tavrı

en ufak bişey yapmadım ben ona en ufak hakketmedimki ben bu tavrı

bılemıyorum canım, senın bır sey yapmana gerek yok kı hem, içten içe seninle kendı şartlarını kıyaslamış, sana özenmiş hatta senı kıskanmış da olabilir. kendisinin bir stresli, hayata isyan anında da bu düşünceleri, yargıları agzından cıkmış bulunmuştur...

olabilir ama okadar üzüldüm ki yeri geldi ikimizinde parası olmadı ben istemeye çekinmiştim babamdan para birlikte aç kaldık ona bunu hiç hissetirmedim öle bir insan zaten değilim bi kaç gündür soğuk davranıyodu birden patladı anlam veremedim ben böyleyim diye bişey yok mu şimdi?

Yazdığın her yorumunda benim ona göre herşeyim tam rahatım demişsin.
Evet olabilirsin ama burda bile 2/3 kez dile getirmişsin
İnsan doğal olarak kıskanır
Belki senin farkedemediğin bir şey vardır
Mutlaka vardır...

Yazdığın her yorumunda benim ona göre herşeyim tam rahatım demişsin.
Evet olabilirsin ama burda bile 2/3 kez dile getirmişsin
İnsan doğal olarak kıskanır
Belki senin farkedemediğin bir şey vardır
Mutlaka vardır...

özelllikle demedim sebebi bu olabilir diye vurguladım sadece
ben ona böle bişey asla demedim hissetirmedim bile

şu üniversiteye geldim geleli çok arkadaşım olmadı
bunuda kendime pek dert etmedim açıkcası
çarşıya yalnız çıktım kahvaltımı yalnız yaptım filmimi yalnız izledim
ama biri bi gün geldi benim çok iyi arkadaşım oldu
yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedii
ben derdini problemini anneme bile anlatamayan bir insanım eğer burayada yazıyosam son noktama gelmişim demektir
bu arkadaaşım bana derdini problemini hep anlatır en zor günlerinde bile ben vardım yanımda
ama benim bir derdim olsun ben anlatamazdım
problemin biri derdimi hiç anlatmammış
ben çok rahat büyüm çok şükür çocukluğumdan beri hiç bir eksiğim olmadı tek çocuğumda ama asla şımarık olmadım
okumak istemediğim bir okulda babamın zoruyla okumaktayım okumaya çalışmaktayım
bugün o can ciğer arkadaşım beni aradı ve bunlar için bana bas bas bağırdı
hiç birşeyin kıymetini bilmioyomuşum
ona hiç derdimi anlatmıyomuşum
kendi bildiğimi okuyomuşum
ben böyleyim diyorum bana öle bir dünya yok diyor
asla egosu olan bir insan değilim ama ben kendi kişiliğimi bu kadar sorgulamazken o neden böle yaptı bilmiyorum
ama nasıl bir hırsla konuşuyor anlatamam size
okadar zoruma gittiki
bana dediği lafa bakarmısınız benim kendi hayat telaşım var ben senin kadar rahat büyümediim bişey olduğunda bana noldu diye sorma
ya arkadaş banane senin hayat telaşından benim kadar rahat büyümemiş olabilrisn ben bunada bişey demiyorum diemeye hakkım olamaz
en son yüzüme telefonu kapatı ala noldunun farkında değilim
nedir bu?

arkadaşın seni değil adaletsiz dünyayı sorguluyor. kendisi üniversiteyi kazanmak için para ve destekçi bulamazken, senin babanın seni düşünmesini kıskanıyor. o abi ve ablasının küçük gelen kıyafetleriyle büyürken, senin hiçbir eksiğin olmayışını kıskanıyor. korkma sorun sende değil. sen sadece şanslısın, o kadar...

arkadaşın seni değil adaletsiz dünyayı sorguluyor. kendisi üniversiteyi kazanmak için para ve destekçi bulamazken, senin babanın seni düşünmesini kıskanıyor. o abi ve ablasının küçük gelen kıyafetleriyle büyürken, senin hiçbir eksiğin olmayışını kıskanıyor. korkma sorun sende değil. sen sadece şanslısın, o kadar...

teşekkürler çok güzel açıklamışınız ama ben o böle olsun istemezdim kimse böle olsun istemezdim
tamam onu geçtim neeemişte o derdini anlatıyomuş ben anlatmıyomuşum onun için okadar bağırdı ki bana

özelllikle demedim sebebi bu olabilir diye vurguladım sadece
ben ona böle bişey asla demedim hissetirmedim bile

Yani arkadaşınızın sizi kıskandığını düşündünüz
O zaman sizde ona, çözümlenemeyecek dertlerim yok ben rahatım deseydiniz
Bence alınmazdı bu kadar
O yüzden paylaşımcı biri olmadığınızı düşünmüş belli ki
Güzellikle konuşarak halledilebilir...

ben de tek çocuğum ama herkese her şeyimi hemen anlatırım. çokta arkadaşım var bunu krdeşim olmmasına bağlıyorum. anneme anlatmam çünkü.
ama anlattım da noldu arkadaş dediklerin hepsi hikaye bir kaç yakın arkadaşm var ama onlarda son zamnlarda çok aramıyorlar. işinde gücünde oldukları içindir belkide.
kişilikle alakalı bir durum demek
sen anlatmayı sevmiyorsun o seviyor.
boşver gitsin bence...

ben ona dedim ben derdimi anneme bile anlatamam cidden öyledim kendi içimde yaşarım biter anlatamam yani napayım ? ben sana dostum diyorum sen bana derdini bile anlatmıyosun bende anlatmicam artık ya kızım ben senni hep dinlerim diyorum nasıl bağırıyor üstünde durma hayıııııır hayır diyorum deme bidaha feryat figan

ben devamlı yakın arkadaşıma dertlerimi anlatsam, o bana hiçbişey anlatmasa ben de rahatsız olurdum.insan bi saatten sonra kendini hep sorunlu gibi hisseder, karşısındakinin de hiç derdi yok oh ne güzel hayat yaşıyo zanneder.

Zaten vaktinizi beraber geçiriyormuşsunuz
Neden böyle düşünmüş ki
Bir derdin olsa ilk farkeden o olur sonuçta
Belki bir derdin olduğunu ama anlatmadığını, ona değer vermediğini düşünmüştür
Açıkça söyleyeceksiniz ben anneme bile anlatmam diye
Belki daha iyi anlar

Back
X