bunun anlamı nedir?

biliyo ki söyledim anneme bile anlatmam dedim ona

Acaba bir şey öğrendi de ona söylemediğin için mi kızdı aklıma bu geldi
Daha fazla çıkarım yapamıyorum tam olarak arkadaşlığınızın seviyesini bilmiyoruz çünkü
Fazla da uzatırsa kendi bildiğin yoldan devam et
Sürekli dile getirecek dertlerim yok olsa da uzatmamaya çalışıyorum filan de
Gerçi arkadaşlık böyle bir şey
Herşeyiyle bilmek istiyor insan
Sürekli anlatıp karşıdaki anlatmayınca kendini sorunlu gibi hissediyor
Dediğim gibi sana değer veriyosa anlayışlı olmasını öğrenir...

kimse durup dururken o kadar çıldırmaz hem de yakın arkadadaşına karşı ..
bi daha görüşmeyin olur biter..
sen de neden bu kadar yalnızsın veya yalnızlığı tercih ediyosun anlamadım.. ünv. gençler yalnız olmamalı diye düşünüyorum yapacak pek çok şeyiniz olmalı.. vaktiniz var, iş güç derdiniz yok, tek işiniz ders çalışmak..

Ne alaka yahu

İnsanin dostlugu illa dert paylasmasi midir

Dostluk ayni zamanda gulmeyi mutlulugu sevgiyi paylasmaktir

Sahsen ben sorunu olsa dahi guclu gorunen aglanip sizlanmayan insanlara bayilirim

Bence o kisinin sende cekenedigi seyler var

Uzulme o seni kaybetti

kimse durup dururken o kadar çıldırmaz hem de yakın arkadadaşına karşı ..
bi daha görüşmeyin olur biter..
sen de neden bu kadar yalnızsın veya yalnızlığı tercih ediyosun anlamadım.. ünv. gençler yalnız olmamalı diye düşünüyorum yapacak pek çok şeyiniz olmalı.. vaktiniz var, iş güç derdiniz yok, tek işiniz ders çalışmak..

arkadaş kazığı yemek moda ünide bide ben çok talihsiz bir olay yaşadım buraya geldimde kimseye yaklaşamıyorum bir bu arkadaşım var işte . keşke öle olsa sadece dersle bitse iş ahh ahhhh

Biriyle sorun yaşanınca kıskanıyordur diye yapıştırıyorlar ya sinir oluyorum.
Kız derdini sorunlarını paylaşmamana alınmış.
Onu yakın görmediğini düşünmüş.
Bence farklı bişey düşünme.

ben özellikle öle bişey demiyorum özellikle bazı şeylerin üzerinde çok duruyor bağırıyor bana yazarken dedim de böle düşünürken bile kendimden utanıyorum diye

Bende senin kadar olmasa da pek kimseye bir şey anlatmayan biriyim
Ailem, eşim, arkadaşlarım dahil..
Yapı itibariyle böyleyim, soğukkanlıyım ama dost denilen birşey var hani
Sen o kişiyi dost olarak görsen biraz da olsa anlatırdın

Ama öyle görmeyip anlatmadığın iyi olmuş
O zaten dost olabilecek biri değilmiş
İçten içe senin durumunu kıskanıyormuş gibi..

kızlar bugün yerimde duramadım içim içimi yedi hem bana öle bağırmasını yüzüme telefon kapatmasını bende bir msj çektim şu saatten sonra sağlam bir arkadaşlığımız olmayacağını düşündümve bir msj yazdım ona bundan sonra sağlam bir arkadaşlığımız olmayacağını hakkını helal etmesini annem babam ve sözlüm dışında kimsenin bana böyle bağramicanı onu geçtim yüüzüme kapatamicanı söyledimbenim derdimi anladığını kavga etmeye başladında kendi kendime dert ettiğimi söyleyince zoruma gittiğini söyledim bundan sonra eskisi gibi olmayacağını güzel bir dille anlattım

kızlar bugün yerimde duramadım içim içimi yedi hem bana öle bağırmasını yüzüme telefon kapatmasını bende bir msj çektim şu saatten sonra sağlam bir arkadaşlığımız olmayacağını düşündümve bir msj yazdım ona bundan sonra sağlam bir arkadaşlığımız olmayacağını hakkını helal etmesini annem babam ve sözlüm dışında kimsenin bana böyle bağramicanı onu geçtim yüüzüme kapatamicanı söyledimbenim derdimi anladığını kavga etmeye başladında kendi kendime dert ettiğimi söyleyince zoruma gittiğini söyledim bundan sonra eskisi gibi olmayacağını güzel bir dille anlattım

iyi yapmışsınız.. ben de insanlara güvenemem, biraz garip belki ama her söylediğimi bir gün aleyhimde kullanacaklarmış gibi gelir :) en yakın 2 arkadaşım da ilkokuldan beri arkadaşız :) onlara bile gereğinden fazla anlatmam.. boşverin sizin için çok iyi olmuş, en azından neden anlatmadığınızı haklı çıkartmış oldunuz.. arkadaş kavramına güvenmem, geçmiş olsun size de :)

istemezdim böle olmasını ama daha fazla beni üzmesinede izin veremezdim normaldede herşeyi çok düşünen bir insanım eğer o msjı yazmasaydım kendi kendime eziyet edecektim kendide üzüldü ama artık çok geç bence

Back
X