- 11 Mart 2025
- 64
- 1
- 1
- 19
- Konu Sahibi kirazcicegi2
-
Yumurta akı gibi akıntı yumurtlama döneminde de görülebiliyor. Yumurtlamanız bu ay geç kalmış olabilir şu an yumurtlama dönemindeyseniz 14 gün sonra civarı adet görürsünüzhamile kalmak istemiyorum hatta bu hayatta evlensem bile en istemediğim şey bu. 17 eylulde korunmasız bir ilişkiden 1 saatsonra ella kullandım ve partnerim içime gelmedi, son adet tarihim 1eylülle-8 eylül arası şuan kullandığım takvim uygulamasında 1 hafta gecikmişim gibi gösteriyor, gecikmemin 5.gününde kaset test yaptım negatif çıktı ama hala regl olmadım, yumurta akı gibi akıntım oluyor şuan bu neyin belirtisi? sizce anlattığım duruma göre hamile olabilir miyim çok korkuyorum psikolojim alt üst oldu kendimi öldürsem kurtulsam diye düşünüyorum kaç gündür
Ella içip zamanında regl olmayı beklemeyin zaten yüksek hormon içeren bir hap ve tüm döngünüzü değiştiriyor. Beklenenden geç regl olacaksınız yani.hamile kalmak istemiyorum hatta bu hayatta evlensem bile en istemediğim şey bu. 17 eylulde korunmasız bir ilişkiden 1 saatsonra ella kullandım ve partnerim içime gelmedi, son adet tarihim 1eylülle-8 eylül arası şuan kullandığım takvim uygulamasında 1 hafta gecikmişim gibi gösteriyor, gecikmemin 5.gününde kaset test yaptım negatif çıktı ama hala regl olmadım, yumurta akı gibi akıntım oluyor şuan bu neyin belirtisi? sizce anlattığım duruma göre hamile olabilir miyim çok korkuyorum psikolojim alt üst oldu kendimi öldürsem kurtulsam diye düşünüyorum kaç gündür
Ella yüzündenhamile kalmak istemiyorum hatta bu hayatta evlensem bile en istemediğim şey bu. 17 eylulde korunmasız bir ilişkiden 1 saatsonra ella kullandım ve partnerim içime gelmedi, son adet tarihim 1eylülle-8 eylül arası şuan kullandığım takvim uygulamasında 1 hafta gecikmişim gibi gösteriyor, gecikmemin 5.gününde kaset test yaptım negatif çıktı ama hala regl olmadım, yumurta akı gibi akıntım oluyor şuan bu neyin belirtisi? sizce anlattığım duruma göre hamile olabilir miyim çok korkuyorum psikolojim alt üst oldu kendimi öldürsem kurtulsam diye düşünüyorum kaç gündür
yani hamile degilim dimiElla yüzünden
Hamile kalmak istemiyorsanız korunmanız gerekirhamile kalmak istemiyorum hatta bu hayatta evlensem bile en istemediğim şey bu. 17 eylulde korunmasız bir ilişkiden 1 saatsonra ella kullandım ve partnerim içime gelmedi, son adet tarihim 1eylülle-8 eylül arası şuan kullandığım takvim uygulamasında 1 hafta gecikmişim gibi gösteriyor, gecikmemin 5.gününde kaset test yaptım negatif çıktı ama hala regl olmadım, yumurta akı gibi akıntım oluyor şuan bu neyin belirtisi? sizce anlattığım duruma göre hamile olabilir miyim çok korkuyorum psikolojim alt üst oldu kendimi öldürsem kurtulsam diye düşünüyorum kaç gündür
haklısınız ella kullandım ama test yaptım 9.gün gecikmede negatif hamile olabilir miyiHamile kalmak istemiyorsanız korunmanız gerekir
Ella aslında korunma yöntemi değildir ayrıca hormonları ve adet düzenini bozar . Yani yumurtlma ve adet dengeniz bozulur . Hamile msiniz bilemem ancak korunmasız ilişki cinsel hastalıkları da getirebilir buna dikkat etmeniz lazımhaklısınız ella kullandım ama test yaptım 9.gün gecikmede negatif hamile olabilir miyi
m
9.gün gecikmemde hala idrar testim negatifElla içip zamanında regl olmayı beklemeyin zaten yüksek hormon içeren bir hap ve tüm döngünüzü değiştiriyor. Beklenenden geç regl olacaksınız yani.
Hamile değilsiniz zaten9.gün gecikmemde hala idrar testim negatif
peki neden regl olamıyorum aklım direkt hamileliğe gidiyor sitede ki kadınların 20.günden sonra pozitif görmelerini okuduktan sonra kafayı yedimHamile değilsiniz zaten
Ella yüzündenpeki neden regl olamıyorum aklım direkt hamileliğe gidiyor sitede ki kadınların 20.günden sonra pozitif görmelerini okuduktan sonra kafayı yedim
aslında tamamen anlık cahillik haklısınız ama ella aldim son care sizde azarlamak yerine keşke düzgünce soruya cevap versenizHayatta en istemediğin şey hamile kalmak ama sen korunmasız ilişki yaşıyorsun. Bu nasıl bi cahillik. Şu an hamile değilsin ama bu kafayla hamile kalma ihtimalin çok uzak değil gibi. Sen daha çok kafayı yersin.
tartusal kullansam söktürür müElla yüzünden
Hatayı hatayla kapatmayın vücudunuzu rahat bırakın hormon alıp durmayıntartusal kullansam söktürür mü
ama regl olamadıkça çok stres yapıyorum soğan kürü falan da denedimHatayı hatayla kapatmayın vücudunuzu rahat bırakın hormon alıp durmayın
Stres yaparsanız daha çok gecikirama regl olamadıkça çok stres yapıyorum soğan kürü falan da denedim
istemsiz yapıyorum elimde değil idrar testi yapacağım yarın yineStres yaparsanız daha çok gecikir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?