bunun bir sonu yok mu

kirazcicegi2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2025
41
2
1
19
hamile kalmak istemiyorum hatta bu hayatta evlensem bile en istemediğim şey bu. 17 eylulde korunmasız bir ilişkiden 1 saatsonra ella kullandım ve partnerim içime gelmedi, son adet tarihim 1eylülle-8 eylül arası şuan kullandığım takvim uygulamasında 1 hafta gecikmişim gibi gösteriyor, gecikmemin 5.gününde kaset test yaptım negatif çıktı ama hala regl olmadım, yumurta akı gibi akıntım oluyor şuan bu neyin belirtisi? sizce anlattığım duruma göre hamile olabilir miyim çok korkuyorum psikolojim alt üst oldu kendimi öldürsem kurtulsam diye düşünüyorum kaç gündür

Yumurta akı gibi akıntı yumurtlama döneminde de görülebiliyor. Yumurtlamanız bu ay geç kalmış olabilir şu an yumurtlama dönemindeyseniz 14 gün sonra civarı adet görürsünüz

Ella içip zamanında regl olmayı beklemeyin zaten yüksek hormon içeren bir hap ve tüm döngünüzü değiştiriyor. Beklenenden geç regl olacaksınız yani.

Ella hormonları bozar. Hamile kalmak istemoyorsan korunacaksın. Hiçbir yöntem de 100de 100 koruma sağlamaz. Kondom delinebilir. Spiral kayabilir. En iyisi sevişmemek.

Ella yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…