bunun bir yolu var mı

Ay kesinlikle! Hatta sözlerinize şunu da ekleyebilirsiniz "Hayatım kendi evimin işlerini yapmak, eşimin kıyafetlerini ütülemek benim için asla problem değil ama yalnız başıma tüm bunlara yetişemiyorum ben sana da zaman ayırmak istiyorumm lütfen bana sen de biraz olsun yardımcı olur musun" =P tatlı dil faktörünün çözeceğine inanıyorum

Mukemmel ev kadini olmaya calisma kiymeti olmuyor ....Bende baslarda senin gibiydim...esimde baslarda yardim ediyordu bikti yapma dursun abartiyorsun vs. demeye basladi..kavga konusu oldu bunaliyormus vs.ne yapiyorsunki yapma beni bunaltacaksan dedi kizdim bir hafta hic bir seye elimi surmedim...tabi alismis kabul etti hatasini ayda bir kadin almaya basladim...simdi kizim oldu eve yetisemez hale geldim 15 te bir almaya basladim...anladi ne yaptigimi:))calistigim halde ayda bir kadina gerek yok diyordu :)))

Gerçekten gülerek okudum çünkü aynılarını yaşıyorum tıpatıp aynı :))) Ben 18.00de çıkıyorum. Ama anca yavaş yavaş 19.30 gibi eve gidiyorum. Benimki makinanın ışığı yanıyorsa küplere biner zaten bozulurmuş fişi çekilmeliymiş.Bulaşıkla uzaktan yakından ilgisi yok. Allahtan ütü yapar yani güzelde yapar :)

Benim kocacım da sanki o evde yaşamıyor. Hiç birşeyin yerini bilmiyormuş gibi yapıyor. Dün karpuz kesecek.. Tabak verir misin nerde dedi. Bende al kendin dedim. Aldı. Yani yerini biliyorda işine gelmiyor:)) Sonra koca karpuzu paaat yere düşürdü her yer karpuz oldu felan Yani yapmasa daha iyi Benimkide çok pratik süpürgenin açılmasıyla kapanması bir olur. sadece ortayı alır

herkesin maddi durumu elvermeyebilir ama madem çalışıyorsunuz ve eve yetişemiyorsunuz
yardımcı alma fikrini de lüks olarak görmeyin..
haftada bir değilse de en azından ayda bir kez cam silmeye büyük temizliğe bir yardımcı alabilirsiniz.
ama en önemli kural düzenli olmak..

gözünüzde büyütmeyin..
ömür geçmez yoksa:)

hem çalışan kadın hem eş olmak çok zordur. yeni evlenmişsiniz, düzenin yeni yeni oturuyor hiç panik yapma. erkekler çoğu zaman onlardan bir şey talep edilmezse yapmıyorlar. sen isteyeceksin. örneğin tatil gününüzdesiniz, sen uyandın o hala uyuyor. kalktın sofrayı hazırladın, sonra o da uyandı diyeceksin ki hayatım sucuklu yumurtayı da sen yapar mısın, senin sucuklu yumurtana bayılıyorum:)) bu hem onun hoşuna gidecek hem de ufak da olsa onun da katksı sağlanmış olacak. malesef bir erkekten öyle büyük ev işi beklentileri içine girmemek lazım. ancak böyle ufak ufak şeyler. hep tatlı dille ama: bitanem ellerim bulaşıklı, makine durmuş çamaşırları çıkarabilir misin rica etsem vb. fazla mı iyimser davrandım

İlk zamanlarda olması doğal şeyler bunlar, takma kafana, anlamasını sağlamaya çalış kibar bir dille uyar, yardımcı alma fikri de mantıklı ama bence zamanla işlerin yoluna girmesine bakın :)

canım ya bence işin cok zor ama çözülemeyecek bişi yoktur hele ki kadının cazibesiylee herşey hallolur eminn oll öncelikle al eşini karsına böyle böyle hayatım canım bebeğim i kullanarak cok yoruluyorum yardımcı olursan hem evimize hemde kendime ve sana daha cok vakit ayırıcam bakımlı bi eş görmek istersin hergün değil mi de.. iş yapıncada eşini eleştirme bravo hayatım bak ben senin gibi yapamıyorum bunu nasıl yapıosun de kücük kücük gülümse ufacık öpücük kondur emin ol eşin iş yapmak için can atacak moralini bozma kızgın olma bu durumda yapacağın işin ne faydası olacakki zararından baska.. bunları dikkate al derim canımmm mutluluklarr

çok tesekkur ederim canım

çok tatlısınız bayıldım:))) allah ayırmasın

birgun ellerim bulasıklıydı telefonum calıyor arayanda annem o telefona bakmadı, sonra birsey daha anlatacagım o çok komik :))
daha birgun saatin alarmıyla kalktım evlendigimden beri hep daha erkenden kalkıyorum geçenlerde o benden önce uyandı daha saatte çalmadı bende o kahvaltıyı hazırlasın diye uyuyor numarası yaptım :)) sadece çayı ocaga koymayı başardı onunda suyunu falan ben geceden doldurdum sadece altı yakılacak :))
gidiyor geliyor merve uyandı mı diye kaldıramıyor da baya bir gitti gitti geldi :)) en son telefona bakıyor alarmı çalsa diye dayanamadım kalktım artık uyandın mı oh be dedi :)) o çayda çok kötüydü içemedik zaten :))

Bu bi arkadaşımın taktiği. :) Çok uyanık kız.Hem işini yaptırıyor,hem de kocası zevkten dört köşe oluyormuş.

yani onu eline verdikten sonra bende yaparım aslında onlar iş yapınca iş aksıyor , evi süpür desen süpürge nerede eline vereceksin sil dersen bezi eline vereceksin biri zaten bunları benim elim verse benim temizlik yapmam da kısa sürer herseye sen kosacaksan ne anladım ben bu yardımdan bide iş çıkarıyorlar sagolsunlar :))

tipik işte:))) o zaman ne yapıcaz, sürekli talep edicez. oturup onun yapmasını beklemeden biz onu teşvik edicez iş için. böyle tatlı tatlı, rica ederek, ben bunu yapıyorum sen de acaba şunu yapabilir misin hayatım gibilerinden. ellerin bulaşıklı telefon çaldı, tatlım telefona gelemiyorum bakabilir misin demene rağmen bakmıyo sa yine de öfkelenmiyoruz tatlılığımızı bozmuyoruz çileden çıkmıyoruz, rica etmeye devam ediyoruz

yardımcı tut cnm en gzeli.... eğer seni maddi anlamda zorlamazsa kendin için yapacağın en gzel iyilik olcak görceksin) bnde yeni evlendiğimzde herşeyi kendim yapmaya kalkıştım tabi kocamda yardım ediodu ilk 1 ay herşey yolunda snra ikimzde işlerden sıkılmaya basladık 3 hafta önce kirli sepete attığmz bişi hala kirli sepette, ne bilim üstümzden çıkanlar sandalye tepesinde... tozlar evde halay çekio konumuna gelince acilen yardımcı tuttum şimdi her salı ve cuma ofisimdeki yardmcım evimi temzlemeye gdio arada yemekte yapıo ohhh çok rahat valla

bence bu erkeklerin bi taktiği herşeyi yaptığınızı görüyorsa o yüzden yapamam bilmiyorum taktiğini uyguluyor.Erkekler yardıma muhtaç kadınları çok severler güçlü erkek olduklarını hatırlattığı için.senin yapacağın taktik hayatım şu işe gücüm yetmedi yardım edermisin yada çamaşır sepetini kaldıramadım çok ağır kaldırırmısın tabi hoşuna gidip yapacak aşkım götürmüşken serermisin mutfaktayım işim çok gibi...o sana taktik uygularken farkında olmadan sen ona istediğin gibi ayar vereceksin.ilk evlendiğimde büyük bi evde oturuyordum ve herşey mükemmel olsun düşüncesindeydim haftanın 6 günü çalışıp eve gelip yemek yapıp bide misafir ağırlıyordum baktım olacak gibi değil hiçbişeye elimi sürmedim sonra herşeyi beraber yapmaya başladık şimdi ben çalışıyor o evdeyse bugun evi temizlermisin izinli günümde seninle vakit geçirmek istiyorum seni özledim diyorum tamamdır.....

Bu bi arkadaşımın taktiği. :) Çok uyanık kız.Hem işini yaptırıyor,hem de kocası zevkten dört köşe oluyormuş.

İkili ilişkilerde gerekiyor bazen böyle taktikler, aynı evi paylaştığın insanla bambaşka bi dili konuşmaktan ve ilişkiyi zamanla farkına dahi varmadan baltalamaktansa minik taktikler, güzel sözlerle arada bi köprü kurmak benim mantığıma daha yatkın geliyor =)

süper taktikler varmış :)) ben ondan önce evden çıkıp ondan sonra eve giriyorum birkaç kez sen erken gideceksin şunu yapar mısın dedim ne tesadüf ki o günlerde hep eve benden sonra girdi :) bende şans yok galiba bugun bu taktikleri denemeye başlıyorum kızlar bakalım benimkinde de işe yarayacak mı

ben olsam kazandığım paradan tek kuruş vermem o ev için...

madem öyle sadece evi temizlerim o da evı geçindirsin klasik kadın erkek modellerine geri dönün de anlasın anyayı konyayı...o zaman istediği kadar misafirde kabul ederdin.

hemen iş bulup giriş cıkış yapabilsen hatta derdim ki çık işten uzat ayaklarını bak keyfine..ne bencıl bir koca bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…