Oh ,ne güzel ! Kavga etmeden,görev ver bol bol.Canım,tatlım gibi sözlerle yaptır işini. :)) Çok etkili bence.Sen hiçbir şey yapmyorsun,öldüm bittim yerine öyle sözlerle yaptırabilirsin hem de başın ağrımaz. :))
ben 19.00 da çıkıyordum hergun benim ki de makina biter ışığı yanıyorsa makinanın ışığı yanıyordu der içinde çamaşır oldugunu düşünemez neden yanıyor diye sorar :) bulaşık makinası kadın işi ben nasıl dizeceğimi bilmem :) ütü yapacagım yorgunum ben ütüsüzde giyerim der o ütüsüz giyse karısı bakmıyor olur onu düşünemez :)) mutfaga giriyor şunu sen çırp desem mesela heryere sıçratıyor bende yardım etmesi etmemesinden iyi gibi geliyor masa hazırladııgında hiç olmadık tabakları bardakları bulur yada nerede diye sorar daha yerlerini bile bulamıyor
yada çok pratiktir :)) bir iş verirsin 5 dakika olmadan biter o birsey yaptıgında ben çok mu yavaşım diye üzülüyorum bazen yalandan yapıveriyor cunku evlilik değişik bir duygu bende yaptıgı işi begenmedigimde sen yapmasan daha iyi diyorum evet bencede diyor ve gidiyor oturma odasına :)) bundan sonra her yaptıgını çok begenecegim begenmesem de
Uyanık ,vurdumduymaz koca...Yapma ütüsüz gezsin,görsün o zaman günü... :2:
canım ya bence işin cok zor ama çözülemeyecek bişi yoktur hele ki kadının cazibesiylee herşey hallolur eminn ollöncelikle al eşini karsına böyle böyle hayatım canım bebeğim i kullanarak cok yoruluyorum yardımcı olursan hem evimize hemde kendime ve sana daha cok vakit ayırıcam bakımlı bi eş görmek istersin hergün değil mi de.. iş yapıncada eşini eleştirme bravo hayatım bak ben senin gibi yapamıyorum bunu nasıl yapıosun de kücük kücük gülümse ufacık öpücük kondur emin ol eşin iş yapmak için can atacak moralini bozma kızgın olma bu durumda yapacağın işin ne faydası olacakki zararından baska.. bunları dikkate al derim canımmm mutluluklarr
Gerçekten gülerek okudum çünkü aynılarını yaşıyorum tıpatıp aynı :))) Ben 18.00de çıkıyorum. Ama anca yavaş yavaş 19.30 gibi eve gidiyorum. Benimki makinanın ışığı yanıyorsa küplere biner zaten bozulurmuş fişi çekilmeliymiş.Bulaşıkla uzaktan yakından ilgisi yok. Allahtan ütü yapar yani güzelde yapar :)
Benim kocacım da sanki o evde yaşamıyor. Hiç birşeyin yerini bilmiyormuş gibi yapıyor. Dün karpuz kesecek.. Tabak verir misin nerde dedi. Bende al kendin dedim. Aldı. Yani yerini biliyorda işine gelmiyor:)) Sonra koca karpuzu paaat yere düşürdü her yer karpuz oldu felanYani yapmasa daha iyi Benimkide çok pratik süpürgenin açılmasıyla kapanması bir olur. sadece ortayı alır
hem çalışan kadın hem eş olmak çok zordur. yeni evlenmişsiniz, düzenin yeni yeni oturuyor hiç panik yapma. erkekler çoğu zaman onlardan bir şey talep edilmezse yapmıyorlar. sen isteyeceksin. örneğin tatil gününüzdesiniz, sen uyandın o hala uyuyor. kalktın sofrayı hazırladın, sonra o da uyandı diyeceksin ki hayatım sucuklu yumurtayı da sen yapar mısın, senin sucuklu yumurtana bayılıyorum:)) bu hem onun hoşuna gidecek hem de ufak da olsa onun da katksı sağlanmış olacak. malesef bir erkekten öyle büyük ev işi beklentileri içine girmemek lazım. ancak böyle ufak ufak şeyler. hep tatlı dille ama: bitanem ellerim bulaşıklı, makine durmuş çamaşırları çıkarabilir misin rica etsem vb. fazla mı iyimser davrandım
Ay kesinlikle!Hatta sözlerinize şunu da ekleyebilirsiniz "Hayatım kendi evimin işlerini yapmak, eşimin kıyafetlerini ütülemek benim için asla problem değil ama yalnız başıma tüm bunlara yetişemiyorum ben sana da zaman ayırmak istiyorumm lütfen bana sen de biraz olsun yardımcı olur musun" =P tatlı dil faktörünün çözeceğine inanıyorum
çok tatlısınız bayıldım:))) allah ayırmasın
Gerçekten gülerek okudum çünkü aynılarını yaşıyorum tıpatıp aynı :))) Ben 18.00de çıkıyorum. Ama anca yavaş yavaş 19.30 gibi eve gidiyorum. Benimki makinanın ışığı yanıyorsa küplere biner zaten bozulurmuş fişi çekilmeliymiş.Bulaşıkla uzaktan yakından ilgisi yok. Allahtan ütü yapar yani güzelde yapar :)
Benim kocacım da sanki o evde yaşamıyor. Hiç birşeyin yerini bilmiyormuş gibi yapıyor. Dün karpuz kesecek.. Tabak verir misin nerde dedi. Bende al kendin dedim. Aldı. Yani yerini biliyorda işine gelmiyor:)) Sonra koca karpuzu paaat yere düşürdü her yer karpuz oldu felanYani yapmasa daha iyi Benimkide çok pratik süpürgenin açılmasıyla kapanması bir olur. sadece ortayı alır
birgun ellerim bulasıklıydı telefonum calıyor arayanda annem o telefona bakmadı, sonra birsey daha anlatacagım o çok komik :))
daha birgun saatin alarmıyla kalktım evlendigimden beri hep daha erkenden kalkıyorum geçenlerde o benden önce uyandı daha saatte çalmadı bende o kahvaltıyı hazırlasın diye uyuyor numarası yaptım :)) sadece çayı ocaga koymayı başardı onunda suyunu falan ben geceden doldurdum sadece altı yakılacak :))
gidiyor geliyor merve uyandı mı diye kaldıramıyor da baya bir gitti gitti geldi :)) en son telefona bakıyor alarmı çalsa diye dayanamadım kalktım artık uyandın mı oh be dedi :)) o çayda çok kötüydü içemedik zaten :))
Bu bi arkadaşımın taktiği. :) Çok uyanık kız.Hem işini yaptırıyor,hem de kocası zevkten dört köşe oluyormuş.
ben bir aylık evliyim, haftanın altı gunu çalışıyorum kalan birgunde de geziyoruz ailelerimizle aynı sehirdeyiz onlarla görüşüyoruz falan. evlenmeden önce dogru duzgun ev işi yapmazdım şimdi yemegimi çamasırımı herseyimi tek başıma yapmaya çalıyorum eşim yardımcı olmuyor pek söylesen ben yaparım diyor ama sözde kalıyor hep.
yeni evliler el öpmeye giderler bizde ama onlarda herkes bana gelmeye kalktı kimisini kabul ettim kimisini de edemedim çalıştıgım için evime pek bakamıyorum yada yorgun oluyorum. haftasonu dışarı da gecti yine dün işten geldim pazara gittik geldik yemek yedik evi de süpürüp sileyim dedim halılar yeni olunca hav kalkıyor hep süpürdüm tam silerken çicek saksısı devrildi biraz toprak döküldü zaten yorgun yorgun ev temizlemeye çalışıyordum ağlamak istiyorum dedim,
ağla ağla zaten misafir kabul ettiginde yok kimse gelmeyecek ev temizlemene de gerek yok kalsın öyle dedi, çektim kapıyı sertçe çıktım odadan
hatasını anlaması baya uzun sürdü sonra ben öyle demek istememiştim falan dedi ama çok kırıldım
temiz kıyafetleri giymesini biliyor sofraya oturup yemek yemesini biliyor ama hiç yardımcı olmuyor sabah ben çamasır seriyordum çayı koydum ama masayı hazırlayamadım kalktı baktı kahvaltı hazır degil gitti tekrar yattı sonra kalktıgında ben istersen masayı hazırla bak çamasır seriyorum dedim de olabilir deyip masaya iki tabak koydu
ben ona acıyorum da o bana acımıyor hiç çamaşırları o toplasa ben katlasam birimiz hazırlasa birimiz toplasak ona çamasırlar toplanacak desem toplayayım diyecegi yerde dursun oradan giyeriz der ben işlere yetişemez oldum bana bir yol gösterin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?