- 18 Haziran 2015
- 394
- 194
- 33
- Konu Sahibi rosebeauty
-
Aynısını yaşadım aynı bahçedeki evimden kiraya ciktim herkese iyi ama bize gelince söylenen dırdır yapan çekilmez huysuz kıskanç iftiracı bir insandı inandiramadi oğlunu kiraya ciktim şuan inansaydı kocam bende ayrılmış olurdum şimdiyeKonuya farkli yorumlar yapanlar olacaktir ama tamamen okumadan yorumlamayin lutfen. Bir anne nasil herkesin yaninda ben evladimin yuvasinin dagilmasini istermiyim diye naralar atip da yuva yikmaya calisir nasil bu kadar oynayabilir aklim almiyor seven iki insanin hayatini mahvetti ikimizde biryerlere savrulduk onarilmasi zor yaralar aldik ve hala bik bik bik konusabiliyorsa hakkimda ve kendi kizi da varsa hic mi Allahtan korkusu yok bu kadinin? Sirf oglunu kiskandigi icin bana yapmadigini birakmayan benim yanimda olmasi bile ona eziyet gelen ortaliga dusup yaptiklarini anlatmak yerine bana iftira atan insanda hic mi Allah korkusu olmaz gercekten aklim almiyor beni esimden ayirdi esim arafta gelmekle gitmek arasi bunu konusnalarindan anliyorum ve artik inat ettim bu adami cekip cevirmem lazim ama nasil? kizlar basina boyle seyler gelen varsa nasil basettiler soyleyebilirler mi ?
Benim kocam inaniyor sorun orda bana guvenini tamamen bitirdiler gorumcelerim ve bazi akrabalari bir olmus esimi vicdanindan vuruyorlar es cok bulunur anne bulunmaz muhabbeti iste. Ama gercekten buna bi care bulmam.lazimAynısını yaşadım aynı bahçedeki evimden kiraya ciktim herkese iyi ama bize gelince söylenen dırdır yapan çekilmez huysuz kıskanç iftiracı bir insandı inandiramadi oğlunu kiraya ciktim şuan inansaydı kocam bende ayrılmış olurdum şimdiye
Kaliyor zaten 3 aydirÇok meraklıysa bırak anasında kalsın.
Öyle adam olmaz ki o koca, aklı başına gelir hem.
Esimle aramizdaki tek sogukluk ailesinden kaynaklaniyor o yuzden oyle sormadim soruyu aile anne karismadigi surece gercekten iyi bi insan ama onlar etkiliyor. Evet haklisiniz benim de hatalarim var kaynanam beni istemedigi halde sineye cektim basinda mesafe koymadim kendim gibi bildim her isine kostum evimde yatmadim onda kaldim evimi temizleyemedim onun evini temizledim ne derseler yaptim sonuc ortada nankorluk gorunce de yapmayi biraktim en buyuk hatam buYasadiginiz sorunlari tam anlamadim, ama hicbir zaman suclu tek taraf degildir bence. Sizinde sebeb oldugunuz seyler emin olun vardir, kabul etsenizde etmesenizde.
'Adami cekip cevirmek istiyorum' sorusu ise bence cok sacma bir soru. Esimle nasil yeniden isinabiliriz birbirimize, veya nebilim esimle nasil yakinlasabiliriz yenide, veya esimle aile sorununu nasil cozebilirim tarzi sorular bence daha dogru sorular.
kocan sahip cikacak isteyecek seni. kocan saglam dursa adam olup seni benimseyip annenlerede bunu gosterip hissettirse emin ol sorunlariniz kendiliginden cozulur.Esimle aramizdaki tek sogukluk ailesinden kaynaklaniyor o yuzden oyle sormadim soruyu aile anne karismadigi surece gercekten iyi bi insan ama onlar etkiliyor. Evet haklisiniz benim de hatalarim var kaynanam beni istemedigi halde sineye cektim basinda mesafe koymadim kendim gibi bildim her isine kostum evimde yatmadim onda kaldim evimi temizleyemedim onun evini temizledim ne derseler yaptim sonuc ortada nankorluk gorunce de yapmayi biraktim en buyuk hatam bu
Iste ben kendimi artik ifade edemiyorum karsimdakiler yalan soyledigi icin esimde onlara inandigi icin ben yalan soyluyormusum gibi davraniyor ve evliligimizin icinde burunlari surekli sorustuyorlar ben soylemesem esimi zorla konusturuyorlar benim de en buyuk hatam icimin disimin bir olmasi onlar oynarken bana yapilan terbiyesizlikte tepkimi belli eden bi insanim dogal olarak esim onlari yaptigini degil benim soyledigimi goruyor karsimdakiler ne yaptigini soylemeden beni itham ediyor direk esimeher şey konuşmayla kendini ifadeyle çözülür ama karşınızda akli baliğ olmayan, sokma akılla yaşayan bir adam varsa ağzınızla kuş tutsanız olmaz o dediğiniz..
Kendisi terketmedi annesi aldi goturdu o da gitti aramizda ufak bi tartisma olmustu k.v geldi icine etti aldi gitti beni kendi evimden kv kovunca bende o sinirle sen oglunu al git dedim sonuc gitti ve esim sisirilmeye devamEşiniz evi niye terketti?
eşin salaksa kaynananın suçu ne be yavrum kendine eziyet etme bırak eşini sende kendi hayatına bak yazık mı değil dünyaya bir daha mı gelecen seni el üstünde tutacak şefkatiyle kucaklayacak gönlüne göre bir erkek girer hayatına ,neyin inadı bu ,bak sen yoluna sonra o kocan köpek olup döner ama iş işten geçerKendisi terketmedi annesi aldi goturdu o da gitti aramizda ufak bi tartisma olmustu k.v geldi icine etti aldi gitti beni kendi evimden kv kovunca bende o sinirle sen oglunu al git dedim sonuc gitti ve esim sisirilmeye devam
Onu yogun psikolojik baski altina almislar saglikli dusunemiyor birgun bitti diyor tamam kabul diyorum ertesi gun beni bekle diyor zaten beni istemiyordu annesi en basindan beri ve bunu da surekli soyledi en ufak sorunda ben sana demistim alma diye dinlemedin beni vs yani suan o da iki arada bir derede gibi ama benim sabrim kalmasi artikkocan sahip cikacak isteyecek seni. kocan saglam dursa adam olup seni benimseyip annenlerede bunu gosterip hissettirse emin ol sorunlariniz kendiliginden cozulur.
Savas meydanini birakmak icime sinmiyor onlar sirf benden ayirmak icin ugrasiyorlar ve onlara en buyuk ceza oglunun benimle olmasieşin salaksa kaynananın suçu ne be yavrum kendine eziyet etme bırak eşini sende kendi hayatına bak yazık mı değil dünyaya bir daha mı gelecen seni el üstünde tutacak şefkatiyle kucaklayacak gönlüne göre bir erkek girer hayatına ,neyin inadı bu ,bak sen yoluna sonra o kocan köpek olup döner ama iş işten geçer
ya onlara en büyük ceza ağızlarına .....cak başka bir kadının gelmesi seni mumla arayacak olmaları olacak emin olSavas meydanini birakmak icime sinmiyor onlar sirf benden ayirmak icin ugrasiyorlar ve onlara en buyuk ceza oglunun benimle olmasi
Biz ailesinden once cok guzel gunler gecirdik benim ona onun bana emegi coktur iste ogunleri silemiyorumya onlara en büyük ceza ağızlarına .....cak başka bir kadının gelmesi seni mumla arayacak olmaları olacak emin ol
aynı durumları yasadım 4 sene üzerine bosandımKonuya farkli yorumlar yapanlar olacaktir ama tamamen okumadan yorumlamayin lutfen. Bir anne nasil herkesin yaninda ben evladimin yuvasinin dagilmasini istermiyim diye naralar atip da yuva yikmaya calisir nasil bu kadar oynayabilir aklim almiyor seven iki insanin hayatini mahvetti ikimizde biryerlere savrulduk onarilmasi zor yaralar aldik ve hala bik bik bik konusabiliyorsa hakkimda ve kendi kizi da varsa hic mi Allahtan korkusu yok bu kadinin? Sirf oglunu kiskandigi icin bana yapmadigini birakmayan benim yanimda olmasi bile ona eziyet gelen ortaliga dusup yaptiklarini anlatmak yerine bana iftira atan insanda hic mi Allah korkusu olmaz gercekten aklim almiyor beni esimden ayirdi esim arafta gelmekle gitmek arasi bunu konusnalarindan anliyorum ve artik inat ettim bu adami cekip cevirmem lazim ama nasil? kizlar basina boyle seyler gelen varsa nasil basettiler soyleyebilirler mi ?
sen bulBiz ailesinden once cok guzel gunler gecirdik benim ona onun bana emegi coktur iste ogunleri silemiyorumben ilk gelinim benden sonra bi tane daha gelecek o gelse zaten hersey hallolacak da ortada gelin adayi yok bulamiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?