- 18 Haziran 2015
- 394
- 194
- 33
- Konu Sahibi rosebeauty
-
Kaynana zillisi begenmiyor kimseyi tursusunu kuracak oglunun benim esiminkini kuramadi kardesinin kini kuracak benim esime sozleri gecmedi esim ille de onunla evlencem diye tutturuncasen bul
Ya esimin benle benim esimle biraz sorunum olsa aile dusinda ben de alicam bosanma kararini ama yok onu da gectim tamam bosanalim davani ac dedigimde dava acan kimse de yok karsimdaaynı durumları yasadım 4 sene üzerine bosandım
şimdi de 3 senelık evlıyım aynı durumları yasıyorum ama eşim bana destek oldugu için kv amacına ulasamıyor.
eşinde iş bitiyor canım
benım ılk esım adam olmadıgı için yapamadık ve ben ayrılık kararı aldım
ama şimdiki eşim annesının huyunu biliyor ve oyuna gelmıyor
Bu ne ya 5 yaşında çocuk gibi?Kendisi terketmedi annesi aldi goturdu o da gitti aramizda ufak bi tartisma olmustu k.v geldi icine etti aldi gitti beni kendi evimden kv kovunca bende o sinirle sen oglunu al git dedim sonuc gitti ve esim sisirilmeye devam
Zaten her seferinde amaci bizi ayirmak o kadinin ekmegine yag surmek istemiyorum cozum bulmaya calisiyorum ama onu da bulamiyorum ya normalde eger o kaynana o olaya girmesseydi gercekten buyuk biseybdegildi ben esimi merak edip aradim onlar da nasil seni bizim yanimizdayken arar diye doldurunca sonuc bu.not: aradigimda nerde oldugunu bilmiyodumBu ne ya 5 yaşında çocuk gibi?
Parkta oynarken arkadaşıyla kavga etmiş etmiş de annesi elinden tutup götürmüş sanki.
Annesi geri bıraksa bile kabul etmeyin bence, olmamış bu büyütememişsin daha biraz daha büyüt derdim ben olsam.
bizde de birbirimizle sorun yoktuYa esimin benle benim esimle biraz sorunum olsa aile dusinda ben de alicam bosanma kararini ama yok onu da gectim tamam bosanalim davani ac dedigimde dava acan kimse de yok karsimda
Eşiniz uydum akıllı biri sanırım.Zaten her seferinde amaci bizi ayirmak o kadinin ekmegine yag surmek istemiyorum cozum bulmaya calisiyorum ama onu da bulamiyorum ya normalde eger o kaynana o olaya girmesseydi gercekten buyuk biseybdegildi ben esimi merak edip aradim onlar da nasil seni bizim yanimizdayken arar diye doldurunca sonuc bu.not: aradigimda nerde oldugunu bilmiyodum
ne yapsan da eşinin kişiliği oturmamışsa gider , zira benimki gitti .Konuya farkli yorumlar yapanlar olacaktir ama tamamen okumadan yorumlamayin lutfen. Bir anne nasil herkesin yaninda ben evladimin yuvasinin dagilmasini istermiyim diye naralar atip da yuva yikmaya calisir nasil bu kadar oynayabilir aklim almiyor seven iki insanin hayatini mahvetti ikimizde biryerlere savrulduk onarilmasi zor yaralar aldik ve hala bik bik bik konusabiliyorsa hakkimda ve kendi kizi da varsa hic mi Allahtan korkusu yok bu kadinin? Sirf oglunu kiskandigi icin bana yapmadigini birakmayan benim yanimda olmasi bile ona eziyet gelen ortaliga dusup yaptiklarini anlatmak yerine bana iftira atan insanda hic mi Allah korkusu olmaz gercekten aklim almiyor beni esimden ayirdi esim arafta gelmekle gitmek arasi bunu konusnalarindan anliyorum ve artik inat ettim bu adami cekip cevirmem lazim ama nasil? kizlar basina boyle seyler gelen varsa nasil basettiler soyleyebilirler mi ?
Iste ben kendimi artik ifade edemiyorum karsimdakiler yalan soyledigi icin esimde onlara inandigi icin ben yalan soyluyormusum gibi davraniyor ve evliligimizin icinde burunlari surekli sorustuyorlar ben soylemesem esimi zorla konusturuyorlar benim de en buyuk hatam icimin disimin bir olmasi onlar oynarken bana yapilan terbiyesizlikte tepkimi belli eden bi insanim dogal olarak esim onlari yaptigini degil benim soyledigimi goruyor karsimdakiler ne yaptigini soylemeden beni itham ediyor direk esime
Valla aynı benimki. İğreniyorum ondan. Seni çok iyi anlıyorum. Bir insanın hiç mi çenesi durmaz hiç mi oğlunun huzurunu düşünmez.. daha geçen gün yine demediğini bırakmadı 1 senedir görüşmüyordum konuşmuyordum eşime telefonda yumuşak yumuşak konuşuyor gelsin başımın üstünde yeri var filan diye eşim de telefonu bana verdi bak ne diyor diye iyi bi şey olacak sandı herhalde kadın benim sesimi duyar duymaz başladı carlamaya. Ne insanlığım kaldı ne dinsiz imansızlığım kitapsızlığım ne annem babam kaldı hoparlörü açtım bu böyle saydırırken tabii o arada babası da arkadan bağırarak küfür etti belki anlamamışımdır diye bi daha ettirdi karısı. Eşimle boşanma durumuna geldim bunların yüzünden. Şimdi eşim ben de görüşmiycem onlarla diyor. Kendilerini de akrabalarıma rezil rüsva ettiler oğullarını da. Eşim görüşürüm yine deseydi ayrılacaktım o derece yani.Konuya farkli yorumlar yapanlar olacaktir ama tamamen okumadan yorumlamayin lutfen. Bir anne nasil herkesin yaninda ben evladimin yuvasinin dagilmasini istermiyim diye naralar atip da yuva yikmaya calisir nasil bu kadar oynayabilir aklim almiyor seven iki insanin hayatini mahvetti ikimizde biryerlere savrulduk onarilmasi zor yaralar aldik ve hala bik bik bik konusabiliyorsa hakkimda ve kendi kizi da varsa hic mi Allahtan korkusu yok bu kadinin? Sirf oglunu kiskandigi icin bana yapmadigini birakmayan benim yanimda olmasi bile ona eziyet gelen ortaliga dusup yaptiklarini anlatmak yerine bana iftira atan insanda hic mi Allah korkusu olmaz gercekten aklim almiyor beni esimden ayirdi esim arafta gelmekle gitmek arasi bunu konusnalarindan anliyorum ve artik inat ettim bu adami cekip cevirmem lazim ama nasil? kizlar basina boyle seyler gelen varsa nasil basettiler soyleyebilirler mi ?
Kocanız inanıyorsa (sizin deyiminizle kandırılıyorsa) sorun kocanızda o zaman. Bir zaman sonra biri daha çıkar gene kandırabilir kocanızı.Benim kocam inaniyor sorun orda bana guvenini tamamen bitirdiler gorumcelerim ve bazi akrabalari bir olmus esimi vicdanindan vuruyorlar es cok bulunur anne bulunmaz muhabbeti iste. Ama gercekten buna bi care bulmam.lazim
Bilmiyorum inanki ardima bakmadan gitmek benim icin kolayi olur annesine genel olarak bisey demez ben onun durumunda olsam ben de diyemem cunku annesi hastaligini kullaniyor esimin psilojisini bozmuslar olecek olecek diyedemek ki eşin sana güvenmiyor..
ne yapacaksın bu adamı ?
anası götürmüş gitmiş şaka gibi..10 yaşında oğlum var istemediği yere benimle birlikte gelmiyor..
sen benim karımı kovamazsın dememişte takılmış anasının peşine gitmiş.
ne yapıcaksın ciddi soruyorum bu adamı?
Bilmiyorum inanki ardima bakmadan gitmek benim icin kolayi olur annesine genel olarak bisey demez ben onun durumunda olsam ben de diyemem cunku annesi hastaligini kullaniyor esimin psilojisini bozmuslar olecek olecek diye
Inanin ki yarisa girmedim beni yarisa hep kendisi surukledi benden nefret ediyordu beni daha tanimadan . Ama sebep ben degil oglunu kaptirmak istememesiydi esinizi annesi doldurusa getirip esiniz evde hic yoktan tartisma cikarip 2 gun sonra pisman olup bunu soyluyorsa ve k.v yaptigini biliyosaniz siz nasil davranirdiniz acaba ? Size ozel hayat birakilmiyorsa davranisiniz ne olurduEski konularına baktım biraz hata sizde de var kaynana ile yarışa girmeniz büyük talihsizlik eşiniz ile mutlu olmanın yollarını aramalıydınız. Ailesini sürekli şikayet edip herşeyi kontrol altına alırsanız sorgularsanız annesinden bir farkınız kalmaz doğal olarak sorunlar büyür. Eşinizin bir birey olduğunu aile olduğunu evlendiğini anlamamış ikiniz de bir kaosun içine girmişsiniz hakkınız da hayırlısı olsun
Bunun kendi icimde bi cok sebebi var anlatmaya calissam cumlelere dokemem inanki. Ben bahane uretmek icin degil esimin hareketlerine gore konusuyorumkocan adına bahaneler üretiyorsun şu an..
kolaysa neden zor yolu seçiyorsun?
Hasta diye bir şey demiyor olabilir illa sert bir dille uyarması gerekmez. Yumuşak bir şekilde de uyarabilir o zaman anne ben karımı seviyorum biz mutluyuz lütfen böyle yapma beni üzüyorsun gibi bi şeyler desin o zaman yani. Eşin çok arada kalmış. Bence çağır gelsin konuşun her şeyi ve bir karara varın. Böyle sen bekle o bekle hiçbir çözüm olmaz ki 3 ay uzun bir süre nasıl ayrı kalabildiniz bu sürede insanın sevgisi de biter.Bilmiyorum inanki ardima bakmadan gitmek benim icin kolayi olur annesine genel olarak bisey demez ben onun durumunda olsam ben de diyemem cunku annesi hastaligini kullaniyor esimin psilojisini bozmuslar olecek olecek diye
Aynen oyle bi insan. Beni yaninda ovseler ondan da etkilenir acaba esim gercekten boyle mi demez yerin dibine gomseler ondan da etkilenir yine demez esim boyle miEşiniz uydum akıllı biri sanırım.
Aile dışında ikiniz anlaşıyorsunuz, aile içine girince anlaşamıyorsunuz.
Yanında kim varsa onun aklıyla hareket ediyor heralde.
Bilmiyorum ya sırf kayınvalideye inat olsun diye böyle bir adam ne kadar çekilir?
Gerçekten adam olan erkek ne annesinin ne karısının aklına uyar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?