Yaşadığınız çok normal çünkü çok yeni.Kızlar 1 ay once sevgilimden ayrıldım her sabah kalbim acıyarak uyanıyorum ve geceleri hep uykumda o geliyo gozumun önüne yarı uyur yari uyanık uyuyorum . Sabahları oyle bi kalbim aciyoki anlatamam bu normal mi ya valla sıkıldım bu durumdan . Olan kullanmayı düşünüyorum çünkü bu durum elimde değil normal mi sizce?
Ben kimseyi böyle sevmedim nedn herkes aşırı acı çekiyor ayrılınca. Tm Bende üzüldüm de o kadar değil. Belki ben âşık olmamışımdır bilmiyorum.Sizin hatanızdan dolayı mi bitti kavgalı mi ayrıldınız merak ettim de?
Çok klişe olacak da bir psikoloğa gidin. Antidepresan lar ağır ilaçlardır.Iyi tarafında hatasından dolayi
Daha çok yeni. Yaşadığınız duygu gayet olağan. Bu acıyı yaşamak için kendinize müsade verin. Bir süre sonra hiçbir şey hissetmeyeceksiniz.Kızlar 1 ay once sevgilimden ayrıldım her sabah kalbim acıyarak uyanıyorum ve geceleri hep uykumda o geliyo gozumun önüne yarı uyur yari uyanık uyuyorum . Sabahları oyle bi kalbim aciyoki anlatamam bu normal mi ya valla sıkıldım bu durumdan . Olan kullanmayı düşünüyorum çünkü bu durum elimde değil normal mi sizce?
Antidepresan kullanmanız gerektiğine burada biz ya da orada siz karar veremezsiniz. Antidepresan yazmaya yetkisi olan hekim karar verir.Kızlar 1 ay once sevgilimden ayrıldım her sabah kalbim acıyarak uyanıyorum ve geceleri hep uykumda o geliyo gozumun önüne yarı uyur yari uyanık uyuyorum . Sabahları oyle bi kalbim aciyoki anlatamam bu normal mi ya valla sıkıldım bu durumdan . Olan kullanmayı düşünüyorum çünkü bu durum elimde değil normal mi sizce?
Doktora gıt bunu doktor bilir.Biz bılemeyız.Kızlar 1 ay once sevgilimden ayrıldım her sabah kalbim acıyarak uyanıyorum ve geceleri hep uykumda o geliyo gozumun önüne yarı uyur yari uyanık uyuyorum . Sabahları oyle bi kalbim aciyoki anlatamam bu normal mi ya valla sıkıldım bu durumdan . Olan kullanmayı düşünüyorum çünkü bu durum elimde değil normal mi sizce?
Kızz bende aynıydım bi zamanlar hatta intihar falan düşündüm denedim..sonra ne mi oldu aşık oldum sevdim evlendim mis gibi bi yuvam karnımdada yavrumz var şükürler olsun..geçecek bu yüzden kendine zarar verme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?