• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunun icin bosanmaya deger mi?

Yemin ediyorum içim acıdı okuyunca.Ben de bu tarz şeyler yaşadım .sanki kendimi gördüm ama eşim karışma vs demedi.haklısın şüphelenmekte ama boş kuruntular dedi.Ama şüphe zehirden beter o yavaşça öldürüyor.Bitmesini istemediğin aşikar.Ama çok dik durmak zorundasın.Yapmıyorsa ve seni seviyorsa çabalar.Ama sevmiyorsa hiçbir şekilde (yapmıyorsa bile) beraber olmaya değmez.Allahım yardımcın olsun.

Süphe zehirden beter o yavasca öldürüyor... Ne kadar dogru, öldürdü gercekten. Sen nasil toparladin peki kendini ? Var mi bunun bi formülü? Ben Haftasonu annemle kafa dagitmalik kisa bi tatil yapmayi düsünüyorum. Azicik uzaklasayim, söyle bi kendime geleyim.
 
canım bence bi süre senden şüphelenmemesi için takip etmeyi bırak.kendini serbest bıraksın eskisi gibi kafasına göre takılsın.artık beni takip etmiyor diye kendini saldığı anda pcsine bak.sen şüpheni belli ettikce o işini sağlama alır
 
Süphe zehirden beter o yavasca öldürüyor... Ne kadar dogru, öldürdü gercekten. Sen nasil toparladin peki kendini ? Var mi bunun bi formülü? Ben Haftasonu annemle kafa dagitmalik kisa bi tatil yapmayi düsünüyorum. Azicik uzaklasayim, söyle bi kendime geleyim.
Ben anladım ki ne yaparsam yapayım akacak kan damarda durmuyor ve olan oluyor ve eşimin yaptığı bişey de yok ( kanıtlanmış bişey yok) akışına bıraktım.Ama gerekli uyarıları yaptım.Biraz sert oldu.Üzülüp ezilmekten kendime acımaktan vazgeçtim.Arada bir de tatlı yolla laf çarptırdım.Çok da takmadığımı göstermek için.Güzelim akıllıyım becerikliyim ve ona aşığım.Kıymetimi bilenlerle; yani evet her durumda yanında olabileceklerle ailem dostlarımla zaman geçirdim.Ve eşime de bunu çaktırmadan söyledim.Kıymet bilenin olduğunu ve yanımda olduklarını.O düşünsün.İyi ki varlar.Şunu da unutma sen her canım yandı dediğinde hemen ayrıl diyen değil,senin de kusurunu sana söyleyen asıl dosttur unutma.Ailen ya da gerçek dostların iyi gelecek.Hayat senin ve gereksiz biri için boşa harcamaya değmez ve gereksiz bir flört için de bitirmeye.Her şeyde olduğu gibi burda da en iyi ilaç zaman.
 
Süphelenmekte haklisin , Evet eger esin boyle davraniyorsa gercekten var birsey..

Ne oldugunu gormeye korkuyorum demissin ama gormelisin..
Hergub boyle bu duygularla yasamak daha kotu..
Hatta evet seni kontrol ediyorum cunku bisey var demelisin..
Adam zaten laflariyla birsey oldugunu itiraf ediyor ..
 
Bence takibi birak kendine yönel ne biliim süslen püslen birak o seni merak etsin:) üstüne düsersen kendisini daha kiymetli zanneder.Bunun üstüne biseyler hala devam ediyorsa o senin takibinle degil illa birgün kendi kendine patlak verecektir!
 
BOŞA GİTSİNNNN merkür geri gidiyormuş zati herkesin ilişkisinde bi terslik

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kizlar-yardim.790540/

akil isteyen biri olarak ne güzel akil veriyorsun sen???
bence birazini kendine saklamalisin!!

bu nasil yaklasimdir kardesim... siz mutsuzsunuz diye herkes bosanmali o zaman ?!?!?!?!?
son yaptigin yorumlarada söyle bir göz attim da sen gerçekten çok negatif düsünen bir insansin!!! yazik sana!
düsünüyorumda bazi insanlara gerçektende konusma hakki ya da klavye verilmemeli... saglikli düsünemedikleri gibi saglikli da konusamiyorlar!!!

konu sahibi için söyleceklerim en basinda yoklugunuzla terbiye edin demek olacakti...
takiii storm_angell storm_angell kardesimin yorumunu görene kadar...
vazgeçtim.... her ne kadar kadinin hissettigi, erkek emin oldugundan daha dogrudur fikrini savunsamda.!
elinizde kesin deliller olmadan bir adim atmayin! esinize yaklasmayin! ona sizde soguk davranin...
erkekler kadinlar kadar akilli varliklar degillerdir, mutlaka bir yerde size o istediginiz açigi verecektir!!!
 
Madem supheleniyorsun yarindan itibaren hic birsey yokmus gibi davran..Guler yuzlu davran sohbet et. 3 4 gun devam et bi hafta sonra hic belli etmedim telefonuna bak pc ye bak ama hic anlamasn cok ani yap.. bunuda yapabiljrsin sanirim...
 
Arkadaşlara katılıyorum. Birkaç zaman rahat davran elini bile sürme eşinin bilgisayarına telefonuna. Hiç beklemediği bir anda bakarsın ne var ne yok çıkar ortaya zaten. Böyle giderse evliliğimizin bitme sebebi Haziran000'ın kıskançlığı şüpheciliği vs. diyecek. Zaten boşanmak çok zor bir karar. Evet bence de birşeyler saklıyor eşin ama takipte kal bence.
 
He bu arada facede hareket dokumu bilmeyenler var.. hatta bikere mali musavir vardi arkadasin patronu kocasinin facesine girdi ordan gosterdim bi bakti adam arama moturundan neler yazmis duddaginiz ucuklar :D kadin guldu ama bozuldu..
Hareket dokumu tikliyinca yukarda filtreleme diyo sadece ben kismindan herseyi goruyosun zaten..
 
He bu arada facede hareket dokumu bilmeyenler var.. hatta bikere mali musavir vardi arkadasin patronu kocasinin facesine girdi ordan gosterdim bi bakti adam arama moturundan neler yazmis duddaginiz ucuklar :D kadin guldu ama bozuldu..
Hareket dokumu tikliyinca yukarda filtreleme diyo sadece ben kismindan sonra aramaya tiklayinca yanda gosteriyo herseyi goruyosun zaten..
 
Ben su an icimden geldigi gibi davraniyorum, oda soguk acikcasi.
Yaninda yatmami istedi büyük ihtimal ama ben kalktim geldim kaneye. daha öglen ayrilik konusurken, bana dogru düzgün bi aciklama yapmamisken, hic konusmamisken nasil yatayim yaninda?

Bazen icim bi tuhaf oluyor, unut herseyi git saril, o iste seni tüm sakarliklarinla seven, o iste seni karnini agritasiya kadar güldüren. O iste sana bi kere suraya gideyim dedigine hayir demeyen, hic yalniz birakmayan, ailesine karsi bile deli gibi savunan... ama geciyor 2 saniye sonra baya gaddarlasmisim galiba
 
Bence biseyler var tum yorumlari okumadim ama tek cozum kararli bi sekilde konusmak ben olsam sessiz durmazdim ama kavga da etmezdim ciddi bi sekilde artik rahatsiz oluyorum boyle evlilik olmaz guven problemi yasiyorum vs diye konuya girmelisiniz bence. Ben seni kontrol etmiyodum sana guveniyodum ama bu hareketlerin gizli sakli davranmalarin guvenimi sarsiyor vs diyebilirsin...
 

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kizlar-yardim.790540/

akil isteyen biri olarak ne güzel akil veriyorsun sen???
bence birazini kendine saklamalisin!!

bu nasil yaklasimdir kardesim... siz mutsuzsunuz diye herkes bosanmali o zaman ?!?!?!?!?
son yaptigin yorumlarada söyle bir göz attim da sen gerçekten çok negatif düsünen bir insansin!!! yazik sana!
düsünüyorumda bazi insanlara gerçektende konusma hakki ya da klavye verilmemeli... saglikli düsünemedikleri gibi saglikli da konusamiyorlar!!!

konu sahibi için söyleceklerim en basinda yoklugunuzla terbiye edin demek olacakti...
takiii storm_angell storm_angell kardesimin yorumunu görene kadar...
vazgeçtim.... her ne kadar kadinin hissettigi, erkek emin oldugundan daha dogrudur fikrini savunsamda.!
elinizde kesin deliller olmadan bir adim atmayin! esinize yaklasmayin! ona sizde soguk davranin...
erkekler kadinlar kadar akilli varliklar degillerdir, mutlaka bir yerde size o istediginiz açigi verecektir!!!
benimle zorun ne anlamadım :KK59::KK59::KK59: benimle bir sıkıntın varsa seviyeli bir şekilde konuşarak çözebiliriz:KK14::KK14::KK14:
 
Aynısını bende yaşadım, beni sıkıyorsun, takip ediyorsun bilmem ne naralarini duydum. Hatta o elinden dusurmedigi teli almak istediğimde teli kırdı. Ayrı yattı ve sonra yakalandı.o_O Takipte kal bana masum gelmedi eşinin davranışları.
 
Öncelikle sunu belirtmek istiyorum ki bu sitede kullandigim bi üyeligim var. Ailem ve Arkadaslariminda tanidigi bi üyelik oldugu icin desifre olmamak adina yeni bi hesap actim.Yöneticilerimizin bunu anlayisla karsilamasini umuyorum.

Konu basligindanda anlasilacagi üzere sorun Esim.Biz 5 senelik evliyiz.Gayet büyük bi askl,anlasarak ve sorunsuz bi sekilde evlendik.Su son 2 aya kadarda evliligimizde cok masum bi kac tartisma disinda büyük bi olay yasanmadi.
Ama sacmalik diyin ne derseniz diyin 2 ay önce benim icime adeta bi öküz oturdu. Esimin cok minik degisikliklerinden huy kapmaya basladim. O güne kadar aklimdan ucundan bile gecmezken, bu adam acaba beni aldatiyor mu diye düsünmeye basladim. Elle tutulur hicbirsey yok ama His iste

Beni disarida biriyle aldattigini düsünmüyorum, ama bilgisayarinda ve telefonunda gördügümde beni üzecek seyler olduguna inaniyorum.
Bilgisayara eskisinden cok takilmaya basladi, pcyi kullandigindan benden uzaklasmaya basladi. Ben salondaysam ben yatmaya gidiyorum der pcyi alir mesela gider odaya.
ben oldugu odaya girdigimde mouse deli gibi tik tik tik birseyler kapatilmaya baslanir. Ben ne yapiyorsun dedigimde hircinlasir, kontrol mu ediyorsun beniye baglar.
ben onu asla kontrol etmedim, bu zaman icinde ne telefonuna ne pcsine elimi sürmedim. Belkide ögreneceklerimden korktum, kendimi hazir hissetmedim
1 hafta önce yine pc yüzünden büyük bi tartisma yasadik ve su an ayri yatiyoruz, o yine pcyle salondayken ben gece uyanip yanina uzandim diye sen beni kontrol etmek istiyorsun, sen bana malinmis gibi davraniyorsun diye sacma sapan abartili tepkiler verdi ve beni iyice huylandirdi.
Dün telefonunla bi babami arayayim dedim, benim sarjim bitti baktim tik tik yine birseyler kapatmaya basladi, panikledi.

Iyice huylaniyorum arkadaslar, icim icimi yiyor :KK43: Dayanamadim bu sabah pcsini actim sadece gecmisi silmis mi diye bakmaya (ILk defa) ve silmis gercekten. Bilgisayarda gecmise dair tek bi bilgi yok hepsini yok etmis.

Ben ne yapmaliyim simdi?
Küsüz zaten cat pat konusuyoruz su an, ve ondan süphelendigimi hissediyor izlerini yok ediyor.
Nasil davranmaliyim esime? Bagirim mi cagirim mi? Inkar edicek nasilsa, elimde tek bi kanit bile yok.



ne yap biliyor musun onun tek kaldığı zamanda cep telefonunun ses kaydını açık bırak bakalım konuştuğu vs. biri var mı bu 1.


ayrıca geçmişi silmiş diyorsun... geçmişi aktif hale getirmek için de bir kaç formul var.


yılanın başını küçükken ezeceksin ki sokmasın
 
Aynısını bende yaşadım, beni sıkıyorsun, takip ediyorsun bilmem ne naralarini duydum. Hatta o elinden dusurmedigi teli almak istediğimde teli kırdı. Ayrı yattı ve sonra yakalandı.o_O Takipte kal bana masum gelmedi eşinin davranışları.


offffffff ya ben en iyisi eşimin hattını üzerime alayım. böyle birşey yok ama. onun teli hep masanın üstündedir.
 
Valla döveceğini bilsem de pc sini alır kaçar kendimi bi odaya kilitler geçmişe falan bakardım.
Bu şüpheyle yaşanmaz,
 
Şüphelerinizin boşuna olmadığını düşünüyorum, bi erkek böyle yapıyorsa vardır sebebi
 
Ayrı yatma durumuna nasıl geldiniz bilmiyorum ama eşler yatak ayirmamali en ufak şeyde. Siz onu kendinizden uzaklaştırdikca o bilgisayara ve yediği haltlara daha çok yönelecek. Farkettirmedem takip edin adamın gözüne soka soka değil. Sonra suçlu siz olursunuz beni hep yargiladin takip ettin güvenmedin ben de yöneldim der. Çünkü bunlar erkek her zaman üste çıkacak bir yol bulurlar...
 
Back
X