4 yıl önce biriyle birlikte oldum evliydi ama kısa bir süre görüştük Ve ben trafik kazası geçirdim beni hastaneye bırakıp kaçıp gitti ve birdaha aramadı. Ben bir kere olsun bana deger ver ve beni ara dedim ama ne ses ne nefes verdi ... Çok acı çektim kaldıramadım. Sonra kardeşiyle tanıştım ama kendimi Abi'sinin sevgilisi olarak tanıştırmadım bi süre yazıştık sonra ona itiraf edecektim ama kardeşi öyle harika bir erkekti ki bana aşık oldu hemde delice ayakları yerden kesilmişti benle yazışır kamerada görüşürken. Sonra ona söylemekten vazgeçtim ve bende kendimi kaptırdım onsuz nefes alamıyordum aşık olmuştuk delice. Abisini o şerefsizin yaptıgı adiligi unutmuştum . Sonra kardeşiyle aşk yaşamaya başladık hatta dini nikah kıydık yüzüklerimiz bile vardı 24 saat tlf yazışmak ve konuşmak yapıyorduk. Ama oda evliydi. Ama benden önce bile o kadınla ayrı yatıyormuş. Çünkü sabahlara kadar msjlaşıyorduk. Beni benden daha çok seviyordu delice aşıktı. Onun aşkı zaten beni benden aldı.2 yıl soluksuz aşk yaşadık gelecek planları kurduk. Hatta 1 çocugu vardı ve birdaha senden olacak çocuğum derdi. Soyumun devamı sen olacaksın yoksa Allah beni affetmesin derdi.Bi ara tartıştık ayrıldık sonra ben tekrar dönmek istediğimde öğrendim ki eşini hamile bırakmış. Birdaha dönüşümüz olmasın diye beni cezalandırmak için . Kendisi delice çıldırma noktasına gelircesine severken bana bunu yaptı. Ben yıkıldım öldüm nefessiz yaşadım hastanelere düştüm. Gözümü öfke hınç bürüdü. Sonra seni affedecem dedim ama AFFEDEMEDİM bana başını eğik tut dedim, sırf hatası büyümesin diye başını eğmedi . Sonra abisiyle yeniden görüşmeye başladık içimdeki intikam dinmiyordu. Kardeşini yani sevdigim aşık oldugum adamı abisiyle aldattım. Sadece 6 ay görüştüm abisiyle birlikte oldum sonra kendimden nefret edercesine ikisinden de kaçtım. Yaklaşık 1 ay önce ikisi öğrenmiş gerçegi . Ve ben kendime bile itiraf edemediğim bu şerefsizligimin altında ölüyorum hayata küstüm acılar içinde kıvranıyorım. Aklımı kaybedecem. Allah'a binlerce tövbe ediyorum temizlenmek için elimden geleni yapmaya çalışıyorum Allah'a tövbelerle. Ama acım dinmiyor ne yapacam ben yaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?