Bunun telafisi olamaz ama yaptım ve ölüyorum pişmanlıktan

Ne yapacam ben yaaa

• Temizlenmek istiyorum

OY: 3 42,9%
  • Çok mutsuzum

OY: 4 57,1%

• Ankete Katılan
    7
babaları, oğullarında mı sıra ???? yuhhhhh !!

yaprak dökümünü solda sıfır bırakır senin hikayen çok yazık evli erkeklere dadanan kadınları keşke idam etseler

adamlar pislik olmasa karılarını aldatmazlar zaten sen zaten hatanın farkındasın allah affetsin nediyelim

Birincisi bir adam bosanmadan neden ilişki yasadın ıkıncısı aynı hatayı ıkılıyosun ve evlı adamın evli kardesıyle.Gercektende pişmansan Allah askına su evli insanlardan uzak durun memlekette bekarmı kalmadı yazık gunah adamların evındekı eslerınemı üzüleyım yoksa o "adam"dedıgım mahlukların karakterinemi tüküreyim. Tovbe et butun baglarını kes onlarla

Kusura bakma ama bu kadar olmaz pes hem yapıyosun hemde rahat rahat anlatıyosun bravo sana afferim

intikam hırsı bürümüş gözünüzü intikam almak istemişsiniz ama giderek iyice saplantı haline gelmiş bence her ikisinide unutun belliki ikiside sizi sevmemiş yalan söylemişler kendinizede acı çektirmeyin inanın hayat üzülmeye hayatı kendinize zehir etmeyecek kadar kısa başka erkeklerle tanışmaya tanımaya ciddi bir beraberlik kurmaya çalışın

bide anket açmış ya şaka mısın arkadaşım gece gece. evli adam fantezin mi var nedir. hemde iki kardeşle. eşleri bi öğrensede seni doğduğuna bi pişman etseler. her şey bitince ortada kalınca mı pişmanlığın aklına geldi. yazıklar olsun. o çocukların hakkını nasıl ödeyeceksn

Bu iş adamların babasına, hatta büyükbabasına kadar gider...

Bi bitmediniz yaaaa!!!

Aman be bacım, dert ettiğin şeye bak!
Fb tan bu ililinin kuzenini bulur, bir de onunla aşk yaşar, tüm kızgınlığını atarsın!

şunun gerçek olduğunu düşünüyorum da Allahım nasıl bir vicdan nasıl bir miğdedir. evli iki kardeş ve aynı kadınla beraber olup akşam eşleriyle

bide konuya yorum yapan arkadaşlar lütfen adabınızla yorum yapın saygı sınırını aşmayın siz hiç delice aşık olmadıysanız onun yaşadıklarını anlayamazsınız insanlar inandıkları şey uğruna muhteşem hatalar yapabilir yargılamak haddinize düşmedi yorum yapın hata diyin bulunduğu durumdan sıyrılması için yol gösterin ama cahilce 3 5 mahalle kadını gibi dedikodu yapar gibi yargılama yapmayın unutmayın KUL KINADIĞINI YAŞAMADAN ÖLMEZMİŞ laflarınızı düşünerek yazın ayıptır yakışmıyor

mesaj - nick uyumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…