- 8 Haziran 2015
- 402
- 513
- 53
- Konu Sahibi One of a kind
Kızlar ne yapıcam bilmiyorum.Çok moralim bozuk..Bugün kayınvalidemi ziyarete gittim görümcemde ordaydı...ben çocuklarla ilgilenirken mutfakta dedikodumu yaptıklarını duydum hatta en başta üstüme bile alınmadım ama sonra adım geçince anladım Nasıl gücüme gitti anlatamam nasıl giyiniyor bu böyle falan diye konuştular hiç yakışıyor mu falan dediler hiç oğlumun yanına yakışmıyor dedi kayınvalidem hatta şaştım kaldım
görümcem bana karşı hiç öyle değildi.ama bildiğin çok kötü bir şekilde çekiştiriyorlardı
Bütün gün suratım asık gezdim ve beni kızı gibi görüyordu çok samimiydik bir olumsuzluğumu görsün suratıma söylesin.O kadar yaşlı kadın niye böyle yapıyor??ve acayip soğudum ben bu kişilerden
o kadar moralim bozuldu ki yüzlerini bile görmek istemedim yüzüme karşı deseler hiç gocunmam ama arkamdan böyle konuşmaları beni çok rahatsız etti eşime bu durumu anlatsam mı diye düşündüm ama olayı büyütmek istemedim.sizce nasıl davranmalıyım neler oluyor anlamıyorum güvenimi çok sarstılar.
görümcem bana karşı hiç öyle değildi.ama bildiğin çok kötü bir şekilde çekiştiriyorlardı

Bütün gün suratım asık gezdim ve beni kızı gibi görüyordu çok samimiydik bir olumsuzluğumu görsün suratıma söylesin.O kadar yaşlı kadın niye böyle yapıyor??ve acayip soğudum ben bu kişilerden